Dayonedrop Bewertungen 13

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik en mail om at jeg ville få 100 kr i…

Fik en mail om at jeg ville få 100 kr i gave hvis jeg anmeldte dem på Trustpilot. Dem fik jeg aldrig og har skrevet 3-4 mail uden svar.
Derfor denne anmeldelse.
Handler helst ikke et sted med dårlig service/respons.

9. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig det værste sted at handle

Virkelig det værste sted at handle! Jeg har tidligere givet udtryk for min utilfredshed med denne virksomhed. Min sidste dårlige oplevelse resulterede i en kompensation i form af et tilgodebevis hos Dayonedrop. Jeg brugte det og har nu haft en endnu værre oplevelse. Denne gang var det ikke nok med en leveringstid på 11 dage. Jeg har også modtaget en forkert vare og nu svarer kundeservice slet ikke på mine henvendelser.

11. März 2026

1 star is obligatory

1 star is obligatory - presumably scammers

If it is possible to rate a business negative 5 - this would be adequately.

Day one drop received the money and confirm the order.
4 day after an e-mail in inadequate danish language and syntax thanked me for my patience for waiting for my order.
Didn’t have any other options, though

I wrote and requested return the order since no track and trace parcel was send or given after a total silence from the “webshop” and danish company

They never reply to their email and don't take the phone, when one call

Is there some reviewers, to advice me on how to proceed to get my money back? They obviously is scamming customers

Only now realized they are on different sites in different countries and they don't reply or return contacts from customers

I've already paid for the items - no parcel - no shipping information with track and trace given - no response at all.
To verify my order is valid : my order no is # 100009502

3. März 2026

Hurtig og nemt

Hurtig forsendelse, mine cremer kom i en konvolut med bobbelplast. Alt var som skulle.

8. Januar 2026

Falsk ansigtscleanser!

Jeg har haft købt en cleanser fra dem, fordi priserne var rigtig gode, men da ansigtscleanseren var kommet hjem, så kunne man se forskellige steder på indpakning og genstanden, at den ikke var ægte. Har nemlig selv haft den samme cleanser før, og slet ikke samme konsistens eller indpakning. Ikke køb fra dem her hvis du vil have ægte mærkevare, og ikke bare noget skidt fra Kina!!

21. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse og god service

God oplevelse og god service. Jeg havde angivet forkert adresse, men når at opdage det, inden varerne er sendt afsted. Skriver en mail til firmaet, som dagen efter både sender mail samt SMS med, at de har ændret adressen. Virkelig god service og klart et sted jeg vil shoppe lækre K-beauty produkter igen :)

27. Oktober 2025

Jeg har købt derfra 1 gang

Jeg har købt derfra 1 gang, men regner med at gøre det igen. Hjemmesiden virkede lidt sketchy, da jeg ikke kunne finde nogen anmeldelser på den. Jeg tog dog chancen og et par dage senere var min pakke sendt. Jeg fik varerne, som jeg har bestilt (en solcreme samt et par prøvestørrelser). De ankom dog i en konvolut, hvorfor at indpakningen på produkterne ikke var i top form. Produkterne fejler til gengæld intet.

28. August 2025

10/10

Mega godt. Bestilte en ansigts cleanser fredag morgen og fik den lørdag eftermiddag. Hurtigt levering og gode priser.😛

6. September 2025

Great Website

I was initially sceptical to purchase from this website due to its lack of online reviews. However, because this was the only site which had the products I needed, for a great price aswell, I decided to try it out. I was very happy with my experience as the product arrived relatively quickly and I could track it along the way.

17. August 2025

En fin butik

Jeg fandt webshoppen, da jeg ledte efter en bestemt koreansk solcreme i en stor tube – og det viste sig, at det eneste sted i Danmark, der havde den, var her.
Der var ingen anmeldelser på Trustpilot, så jeg tøvede lidt, men valgte alligevel at give det en chance – og det fortrød jeg ikke.
Pakken ankom tre hverdage efter bestillingen, og jeg modtog præcis det, jeg havde bestilt.
Alt i alt en positiv oplevelse. Jeg er tilfreds.

29. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr