Dansknet redder en når norlys ikke kan datoen. Jeg kom hjem fra ferie i søndags hvor alt internet var gået og ringer til daværende udbyder norlys som så har fejlet i opsigelsen og lukket forbinde... Mehr ansehen
DanskNet kontaktede mig 30 min. efter de havde konstateret at kablet var blevet gravet over ifbm. udgravning af fjernvarme på vores vej. De havde en tekniker på plads få timer senere og skød nyt... Mehr ansehen
Har haft DanskNet siden 2014 (8 år), og aldrig oplevet nedbrud eller sløv forbindelse. Ikke en eneste gang! Skal nu være i udland et par år, og derfor været i kontakt med kundeservice for første gang... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Efter akut strømafbrydelse i går formiddags virkede mit internet ikke. Jeg valgte at se tiden an, og da det i dag stadig ikke virkede, kontaktede jeg Dansk Net. Her blev jeg telefonisk guidet fantasti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Med bredbånd fra os er du sikret den bedste og hurtigste kundeservice. DanskNet sætter en stor ære i at levere de aftalte produkter til tiden - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bestræber os hele tiden på, at være den mest betænksomme og kundeorienterede bredbåndsudbyder.
Springstrup 7, 4300, Holbæk, Dänemark
- kundeservice@dansknet.dk
- www.dansknet.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god oplevelse med Dansknet
Super god oplevelse med Dansknet.
Jeg har været kunde hos dem i snart 4 år, og bliver desværre ifm. flytning nødt til at skifte selskab. De er billige og leverer en god stabil internetforbindelse, hvorfor jeg gerne vil anbefale dem til min omgangskreds.

Antwort von DanskNet
Vores oplevelser er super kundeservice …
Vores oplevelser er super kundeservice og et internet som bare fungerer.

Antwort von DanskNet
super god service meget tålmodige …
super god service meget tålmodige medarbejdere når der er problemer
med nettet

Service i top klasse!
Må sige at jeg ikke kendte til DanskNet før, hvilket er en skam for hold da op hvor er I gode og hurtige med den service! Havde nogle små problemer som blev løst med det samme.

Antwort von DanskNet
Stabilitet, stabilitet og stabilitet.
Har været kunde hos DanskNet siden 2010, og stabilitet har alle årene været kendetegnende for min interneforbindelse hos DanskNet. Kan faktisk ikke huske, at min internetforbindelse nogensinde har været nede eller ustabil hos DanskNet. Når man hertil får en af de bedste priser på markedet (kr. 199 pr. md.), må det naturligvis udløse topkarakteren på fem stjerner.

Altid flinke.Hurtig service!!!

Antwort von DanskNet
Super service. En hurtig opringning gav dobbelt så hurtigt internet til de samme penge.

Venlig og service minded
Venlig og service minded
Upgrade på internet.

Antwort von DanskNet
Mit moden gik kold tirsdag morgen
Mit moden gik kold tirsdag morgen. Dagen efter var det nye klar til at blive afhentet.

Antwort von DanskNet
Hjælpsomt personale og altid god …
Hjælpsomt personale og altid god rådgivning

Antwort von DanskNet
Vi flyttede ind i en lejlighed hvor …
Vi flyttede ind i en lejlighed hvor tidligere ejer brugte DanskNet hvilket vi valgte at overtage. Det var der en del problemer i, men supportafdelingen ydede en super god service ad flere omgange. Så selvom det ikke virkede den første uges tid synes jeg alligevel at de fortjener en god anmeldelse for deres super kundeservice.

Antwort von DanskNet
Meget professionelle og leverer rigtig …
Meget professionelle og leverer rigtig god service

Effektiv
Effektiv, venlig og lyttende kundeservice og teknisk support.

Lige som det skal være.
Stabil forbindelse, god service og overskuelig kundeportal.
Det er min erfaring efter 3½ år som kunde.

En uforbeholden anbefaling
Det har været en fornøjelse at være kunde hos DanskNet. Deres tekniske support har reageret hurtigt og kompetent ved hver henvendelse. Jeg har måttet opsige abonnementet pga. flytning, men selv efter opsigelsen har DanskNet været imødekommende og hjælpsomme.
De får min uforbeholdne anbefaling. En veninde har skiftet fra YouSee til DanskNet på min anbefaling og jeg har ikke hørt nogen klager derfra om hverken internet eller telefoni efter skiftet (modsat før, vel at mærke).

Antwort von DanskNet
Har været tilfreds kunde i rigtig mange …
Har været tilfreds kunde i rigtig mange år. Billige priser og den mest fremragende kunderservice man kan forestille sig. Kundeservice har flere gange vist at de kan finde gode og hurtige løsninger på udfordringer, både teknisk og pengemæssigt. Kan varmt anbefales.

Hurtig og kompetent support
Hurtig og kompetent support. Havde et problem med min fiber forbindelse. Samme dag (på en fredag) blev der sendt en teknikker ud på min adresse til at fejlsøge og løse det.
Det kalder jeg god service.

Super
Været kunde i 4 år, og har ingen klager overhoved.
Nettet er røget måske 2 gange på de 4 år på 2 forskellige adresser, Altså været i forbindelse med en opdatering, men problemet var løst på få minutter. Så en klar anbefaling fra mig af, vis du vil have et stabilt net.

Antwort von DanskNet
Jeg meget glad for kundeservice som …
Jeg meget glad for kundeservice som meget hjælpsom og Hurtigt Internet
Tak fordi dansk net

Antwort von DanskNet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.