Dansk Limousine-center Bewertungen 56

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores familie var så heldige at køre med Merth i den flotte, hvide Hummer den 21/3 2026. Det er ikke sidste gang - det var en kæmpe oplevelse, og Merth var yderst serviceminded. Stor ros til ham.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores datter blev konfirmeret og vi havde hyret bobbel limo- den holdt så fint ved kirken da konfirmationen var overstået. Chaufføren skal have en UG med pil OP Han var ung og frisk og klar til ung... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rigtig ærgerlig oplevelse. Til mit eget bryllup kom den til tiden, men kørte derfefter mega forkert og jeg kom 24 minutter for sent til min egen vielse. En muggen chauffør og en ærgelig oplevel... Mehr ansehen

1. Fahrzeug & Transport

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Dansk Limousine Center, limousinekørsel i eksklusive limousiner, Hummer, røde brandbiler og veteranbiler.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Sjov & festlig oplevelse

Vi havde en sjov og festlig oplevelse i forbindelse med fejringen af et diamantbryllup i december. Limousinen ankom til tiden og chaufføren Britt var utrolig serviceminded, sød og imødekommende, og vi kan varmt anbefale Dansk Limousine Center.

11. Dezember 2025

Fantastisk chauffør

Super service 🫶 Chaufføren tog video af alle gæsterne foran limousinen og vi fik den efterfølgende tilsendt 🙏 perfekt timing og der blev spillet musik for de unge mennesker 🎶 1000 tak for jeres høje service niveau

31. Mai 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hummer limo til konfirmanden.

Hummer limo til konfirmanden.

Helt igennem en fantastisk oplevelse fra modtagelsen ved kirken og hele vejen rundt. Den kan varmt anbefales og den tiltrak mere opmærksomhed end de ved siden af holdende Lamborghini, Porsche, amerikanerbiler, Audi cabriolet mfl. vores chauffør var yderst venlig og behagelig. Alt var som det skulle være.

Eneste minus - bilen trænger til at få lavet rust flere steder og solfilmen kunne også trænge til en udskiftning. Det er småting men havde det også spillet så var det klart 5 fulde stjerner herfra.

Kommer gerne igen.

29. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk oplevelse og…

Helt igennem fantastisk oplevelse og skøøøøøn chauffør - smukke Kristian du er en ener. Selv når man sad og drømte om drikkevarer, så kunne du lige trylle en flaske frem som vi kunne købe og nyde. Konfirmandinden havde den fedeste tur 🤩 tak tak tak 🙏

4. Mai 2025

Verdens bedste tur 10/10

Verdens bedste tur.

Vi valgte denne tur, da vi var færdige med vores uddannelse. Vi blev hentet af Willy, som var en sand fornøjelse. Mega sjov og med en fantastisk humor.

Vi var lidt kede af, at vi kun havde booket tre timer, da vi synes, hele oplevelsen var det hele værd, og det humør, han gav, var uvurderligt.

Hans rute var super fed, og vi så steder, vi ikke havde set før, hvor der var gode muligheder for at tage billeder.

7. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde den bedste oplevelse med Dansk…

Vi havde den bedste oplevelse med Dansk Limousine-Center i fredags, da vi blev kørt i Pink Panther til galla. Vi havde fornøjelsen af "smukke-Christian", som gjorde kørslen mega festlig. Han var sjov, lavede små stop undervejs og gav os en super god oplevelse!
Tak! :)

26. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde bestilt en limousine

Havde bestilt en limousine. Fik en bekræftigelse tre dage inden, de kom aldrig….. Har forsøgt at kontakte dem på dagen men uden held..

15. Dezember 2023

bachelor party on 26 aug

book a bachelor party on 26 aug. the whole experience was super, driver was polite, communicative and help us in on-board process.
verry happy with the company and availability, punctual delivery and their fleet.
definetly call them again.
best regards, Ovidiu.

26. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vild med Villy (og limoen!)

Bestilte den lyserøde limousine i forbindelse med fejringen af min 30-års. Villy, vores chauffør, var helt igennem utrolig sød og serviceminded. Han tilbød at tage billeder, kørte en smuk route og var generelt i højt humør. Utrolig flot vogn.

Turen var uden tvivl et af højdepunkterne. 5 stjerner herfra! Og en ekstra til Villy ;)

14. Juli 2023

Legendarisk oplevelse!

Vi bestilte en klassisk bil til vort bryllup 13. maj 2023 og sikke en vidunderlig oplevelse! Bilen var smuk, chaufføren positiv, venlig, serviceminded og imødekommende.
Derudover var kontakten/kundeservicen til firmaet hurtig og professionel.
Alt i alt en legendarisk oplevelse - tak for den.

13. Mai 2023

Intet mindre end fantastisk

Chaufføren skal have en UG med pil OP
Han var ung og frisk og klar til unge tøser og høj musik i bilen.
Da de tog billeder ude på turen kaldte tøserne ham for en Disney Prins fordi imens han ventede v bilen så flokkedes fugle omkring han akkurat som en Disney Prins - Vi kan kun ANBEFALE dette limousine center !!!!!

6. Mai 2023

Konfirmationskørsel

Den 2/4 2023, skulle vores datter konfirmeres. I den forbindelse havde vi bestilt en pink boble limousine hos dansk limousine center. Det blev en helt perfekt dag, og det er ikke mindst takket være jer, men i særdeleshed også jeres chauffør. Jeg fik ikke lige fat i hans navn, men han var virkelig cool og rar at tale med. Han holdt på pletten og ventede da vores datter kom ud af kirken, og selvom vi havde et par ønsker til kørslen på dagen, så klarede han det bare. Direkte til chaufføren- min datter havde en fest i bilen, sammen med sin søster. Tak for at du var med til at gøre min datters dag perfekt 😀😀

2. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med vores bryllup

I forbindelse med vores bryllup, havde vi engageret DLS. Chaufføren kom til tiden og var utrolig sød hele vejen igennem. Hun foreslog selv en tur rundt i København. Hun afleverede os præcis der hvor vi skulle være efterfølgende. Det var en dejlig oplevelse

30. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Team Maxtel siger tak for turen!

Vi havde firma arrangement i weekenden og vi havde booket DLC til både at fragte os til eventet, samt til at hente os igen.

2 Stjerner for bilerne
2 Stjerner for chaufførerne
1 Stjerne for den fremragende service

Alt i alt, en perfekt oplevelse med 0 huller.

Det er IKKE sidste gang vi har benyttet DLC !

På vegne af mig selv og resten af Team Maxtel, skal der lyde den største tak for den absolut bedste oplevelse !

10. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr