Det eneste sted jeg kan lide er Matas
Det eneste sted jeg kan lide er Matas, de er søde og venlige ♥️men selve men selve indkøbs centeret, er der en kvinde på ca. 60 år,, hun smed mig ud og på en måde så jeg aldrig sætter mine fødder der mere, jeg har en lille hund mini, den er desværre blevet overfaldet, at folk der ikke havde deres hund i snor, så det gik ud over min lille hund, som stod bundet,, jeg kom ud af Fakta dengang, og så at min hund blev overfaldt,, men min hund har fået trauma,af denne forfærdelige, oplevelse,bare pga. Drankere ikke har deres hund i snor æv,, fik ringet til politiet og de kom,, men blir nød til at tage min hund med i taske,hver gang jeg er ude, han gør det hele op, og tiltrækker opmærksomhed, har fået ham stjålet 1 gang,, så derfor tager jeg ham med hver gang nu,, håber dig din dumme kvinde ved kassen, du talte ikke særlig pænt og en anden dame i køen sagde osse at du talte,meget dårligt ,og jeg selv sagde ,jeg skal nok gå,var bange for at hun rejste sig og pandede mig en, så de typer aldrig mer' , dumme kassedame, han er i en lukket taske!! Dalumcenteret, er osse grimt efterhånden ,ikke dejlige omgivelser, ikke dyrevenlig,og hvoffor sælger i hundemad og hundelegetøj,, ??bare min mening🌈🌈god dag den sociale 🌹🌞 om man er rød hvid gul eller grøn kan man godt tale pænt til kunderne, hun var jo gal i hovedet og ville lave rav i den 🫤🫤
17. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung