Dakreparatie Bewertungen 13

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dakreparatie.eu is niet komen opdagen…

Dakreparatie.eu is niet komen opdagen op afgesproken tijden. To wel 5 keer toe! Blijk niet de enige te zijn met dezelfde klacht, wegblijven hier. Als je hun adres ook opzoekt, Navolaan 75, wat een tokkies..

14. Oktober 2025

Via Social Deal een voucher gekocht

Via Social Deal een voucher gekocht. Afspraak gemaakt, tot zover ging dat goed. De dag van de afspraak wordt ik gebeld, dat het niet door kan gaan vanwege regen. Logisch dus ik verzet de afspraak naar de dag erna. In de tijd die aangegeven is komt niemand opdagen. Ik bel, krijg ik te horen 'ja ik krijg het allemaal niet geregeld. Ben er ook helemaal klaar mee' dus ik maak desondanks nog een nieuwe afspraak en daar komen ze weer niet opdagen en ook geen telefoontje of niks. Heel slecht bedrijf.

3. November 2025

Slecht in afspraken nakomen

Vergelijkbaar met anderen:
Ik heb in totaal 3 afspraken gemaakt.

In 2023 voor de dakgoot:
Ze kwamen hier wel opdagen, maar op een andere tijd dan afgesproken. Werkzaamheden waren verder prima uitgevoerd.

In 2024:
Hier kwamen ze niet opdagen, toen ik belde hadden ze aangegeven dat ze wel in de straat stonden, maar bij het verkeerde adres (dat geloof ik niet, ze hebben mijn gegevens en ook mijn telefoonnummer om dat even te checken). Zeggen een vervolgafspraak te maken maar vervolgens niets meer laten weten.

2025:
Wederom niet komen opdagen. Afspraak gepland tussen 9:00 en 10:00, 3x een belpoging gedaan, uiteindelijk via whatsapp lieten ze na 10 uur weten dat de medewerker die zou moeten komen ziek is en niet meer zal komen.

Erg jammer.

16. Mai 2025

superslechte planning en communicatie

Net als alle andere reviews, zij verzetten wegens slechte planning en komen dan niet op dagen. Als je zelf gaat bellen, beloven ze binnen een half uur er te zijn, als je dan 4 uur later nog eens gaat bellen waar ze blijven en ze doen dan net alsof er niets aan de hand is......la ma!

17. Dezember 2024

Bestolen en bedreigt!

Via social deal een bon gekocht. Ik had een grote reparatie erbij die ik contant moest afrekenen. Dit was al heel vreemd. Bij het afrekenen had ik niet gepast geld. Hij ging in de bus kijken voor wissel geld. Dit had hij niet en wou gewoon weg gaan. Toen ik hem aansprak zei hij ik kom de 5 euro vandaag brengen. Toen ik vroeg of hij dit zeker wist begon hij te dreigen dat hij alles zou kapot maken. Heb deze man nooit meer gezien.

Het bedrijf aanspreken heeft geen zin ze reageren nauwelijks en blokkeren je. Inmiddels lekt de dakgoot ook weer binnen 1 maand er zou 3 maanden garantie op zitten.

Heb deze mensen in mijn huis gelaten. Koffie ingeschonken.. ze hebben me bestolen en bedreigt. Ik zou ze nooit en nooit aanbevelen. Mensen asjeblieft kies een ander!

13. September 2024

Stijlloos

Stijlloos! Geld vangen voor een deel van de werkzaamheden dat nog uitgevoerd moeten worden. Weliswaar geen groot bedrag, maar toch….

Dakreparatie.eu ingeschakeld voor een daklekkage en reiniging van de dakgoten. Na gemaakte afspraak kwam William met een werknemer. Voordat we het goed en wel in de gaten hadden was de werknemer al bezig met het reinigen van de dakgoten en dakkapel aan de voorkant. William zelf ging het dak op om te kijken waar de lekkage zich manifesteerde. Er zouden een aantal werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Daar zou hij voor terugkomen. Het diende vóór en na de reparatie een aantal dagen droog te zijn. Ook zou dan de dakgoot aan de achterkant gereinigd worden. De reinigingswerkzaamheden werden al volledig betaald. Een tweetal keren moest de afspraak vanwege het slechte weer verzet worden. Daarna hoorden wij niks meer. Meerdere malen gebeld en de voicemail ingesproken. Er werd niet teruggebeld. Uiteindelijk Jennifer te pakken gekregen en er werd een afspraak ingepland. De betreffende dag zitten wachten en wachten. Gebeld met William, die gaf aan dat hij gebeld had maar geen gehoor kreeg. Wat hij gedaan heeft weet ik niet maar wij hebben die dag geen gemiste oproep, Whatsapp of wat dan ook ontvangen. Wij zaten netjes ruimschoots op tijd thuis op hem te wachten. Je kan wel zeggen ik bel altijd om te controleren of de mensen thuis zijn, maar afspraak is afspraak, wij zijn dan aanwezig. William stond op dat moment op het dak (zoals altijd) en zou terugbellen. In de daaropvolgende weken wederom radiostilte. Op telefoontjes van onze kant werd niet gereageerd. Uiteindelijk lukte het om toch weer een afspraak te maken. Op de dag van afspraak, dat was 03-08-2024, zaten wij opnieuw te wachten en te wachten. Na meerdere telefoontjes belde William terug. Hij had vakantie en wist van geen afspraak. Hij zou terugbellen. Je kunt het al raden, nog steeds geen bericht……
Het boeit hem totaal niet wat mensen van hem denken. Weet je William, als je het werk daadwerkelijk nog komt uitvoeren dan haal ik deze vervelende recensie weer weg.

27. August 2024

No show zonder reden

Helemaal niet komen opdagen zonder reden vind ik geen respect voor de klant hebben. Hele dag vrijgenomen. 2 maanden geleden afspraak gemaakt zouden tussen 10 en 11 komen, ik gebeld en nu zou er iemand voor 13 uur komen. Niet dus. Na het lezen van al deze slechte recensies heb ik al helemaal geen vertrouwen in dit bedrijf. Klacht ingediend via social deal. Ik beveel dit bedrijf dus absoluut niet aan!

25. April 2024

Dit bedrijf is nog geen 1 ster waard

Dit bedrijf is nog geen 1 ster waard. Voucher gekocht via social deal. 7 maanden na datum pas iemand langsgekomen. De bon was natuurlijk al vervallen ondertussen en eerst verschillende afspraken moeten maken. Telkens niet komen opdagen (noodklus, andere klussen, slecht weer, ...). Zeer irritant daar ik telkens vrij heb moeten nemen van mijn werk.

Dan uiteindelijk toch iemand komen opdagen voor de dakinspectie. Daar dat er nog werken moesten uitgevoerd worden, laat ik een offerte maken. Ik betaal hierbij een voorschot van 100 euro. Opnieuw ettelijke afspraken niet nagekomen voor de werken te komen uitvoeren. Na telefonisch contact wordt er meegedeeld dat "de beloofde werken gemaakt op de offerte te goedkoop zijn". Ik dien mijn rekeningnummer te geven voor het terugstorten van het voorschot. Tot op heden heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Na herhaaldelijke telefoontjes, e-mails, sms'en,... De telefoon wordt neergegooid, nummer geblokkeerd, ... Ondertussen heb ik dit doorgegeven aan Social Deal plus een officiële ingebrekestelling gestuurd. Ik wacht bij deze niet om juridische stappen te ondernemen indien ik mijn geld niet terugkrijg.

Ga niet met dit bedrijf in zee want dit is één grote oplichting!

17. Dezember 2023

Waardeloze communicatie

Communicatie - 0
Service - 0

Tot vier keer toe is deze meneer niet komen opdagen voor de installatie van onze kachel. Een aantal keren was er een legitieme reden om niet te komen, maar er wordt totaal niet gecommuniceerd, tenzij je er zelf achteraan blijft bellen / appen. Bij de laatste (poging tot) afspraak (#4) werd ik wel door de eigenaar gecontacteerd, de dag voor installatie."Ik heb geen tijd en ben te druk om morgen te komen" was de boodschap. Sta je dan mooi, voor de derde keer op rij, met je woonkamer ingepakt in folie.

19. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heel slecht, komen afspraken niet na.

Voucher gekocht via sociaal deal. Gebeld voor een afspraak. Werd beloofd dat ze mij terug zouden bellen voor een afspraak maar niets gehoord. Na meerdere malen bellen en 2 maanden wachten uiteindelijk gelukt om een afspraak te maken. Ze zouden langs komen tussen 9.00 en 10.00. Speciaal verlof daarvoor opgenomen. Niemand is komen opdagen. Rond 10.15 uur heb ik zelf gebeld. Op kantoor wisten ze van niets. Rond 10.45 uur heb ik ze bericht dat ze wat mij betreft niet meer hoeven te komen, ondanks dat ik al had betaald via social deal. Ineens werd ik wel gebeld met de mededeling dat ze mij zogenaamd zouden hebben gebeld dat het uitliep, wat overigens niet klopt want ik had geen enkel telefoontje gekregen. Toen kwam het smoesje dat mijn nummer verkeerd zou zijn geregistreerd op kantoor, dat ze daar niets aan konden doen
Daarvoor hadden ze al een keer het smoesjes dat een medewerker zou zijn ontslagen omdat ze op kantoor puinhoop had gemaakt en de klanten niet had gebeld. Sorry maar dat is allemaal niet mijn zorg. Als beloofd wordt tussen 9.00 en 10.00 dan verwacht ik dat en anders tijdig bericht dat het kan uitlopen. Al met al: heel slecht en dit bedrijf raad ik niet aan.

27. Juni 2023

Slechte service

Afspraak gemaakt op 2 juni tussen 4 en 5, hiervoor eerder uit mijn werk gekomen, er kwam niemand opdagen. Na een bericht van mijn kant kreeg ik telefoontje waarin ik uitspreek het vervelend te vinden hiervoor verlof te hebben genomen. Ik werd nogal onbeleefd aangesproken dat het erg warm was en het uitlopen van afspraken overmacht betrof. Dat moest ik toch kunnen begrijpen. Een tijdig bericht over dit uitlopen heb ik echter niet ontvangen. Dan had ik mijn verlof kunnen besparen. Nieuwe afspraak gemaakt dat er twee weken later tussen 5 en half 6 iemand zou komen en ik tijd bericht zou ontvangen als het zou uitlopen. Waarbij ik aangaf in de avond nog weg te moeten. Dus dat uitlopen sowieso krap zou worden. Dat was geen probleem. Tussen 5 en half 6 zou er iemand zijn. Als eea zou uitlopen zou ik tijdig geïnformeerd worden. Dit werd nog eens bevestigd via de app. Op 19 juni ben ik om 17h thuis, opnieuw geen bericht ontvangen dat het uitloopt en om tien voor zes pas een reactie dat er tussen 8 en 9 langs gekomen kan worden. Ondanks dat ik via Social deal al betaald had, heb ik aangegeven dat ik daar geen behoefte meer aan heb. Zoals ik bij het maken van de afspraak kenbaar had gemaakt is tussen 8 en 9 niet haalbaar en nog een keer een afspraak maken waar men zich dan niet aan houdt zie ik niet zitten. 13.99 betaald voor een boel gedoe...

19. Juni 2023

Helaas geen goede ervaring

Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf, de afspraak stond al meer dan 2 maanden vast en na in de ochtend nog te hebben gebeld om de afspraak te bevestigen kwam er uiteindelijk niemand opdagen. Mijn telefoontjes bleven onbeantwoord en ik kreeg enkel een aantal sms'jes met valse beloften.

Een dag later heb ik nog een keer gebeld en kreeg ik eindelijk een reactie. Ik werd volledig afgesnauwd en er was totaal geen begrip voor de situatie, meneer gaf aan geen zin te hebben in het gesprek. Erg jammer, ik zou het niemand aanbevelen.

9. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr