Rejser meget, men min bedste ferie har nok været til Tibet/Kashmir sidste sommer. Ingen dansk rejseleder , men 3 biler til 9 personer og de mest fantastiske chauffører. Lokalguiderne var ok, men chau... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Er lige kommet hjem fra en rundrejse i Vietnam. Det var en rigtig dejlig tur i et smukt land, hvor vi mødte en masse søde og flittige mennesker. Vi skylder også vores guide Gerda Lund Madsen sto... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Indienekspressen i september Har været på en spændende tur til Indien inkl. en togtur til Varanasi. Vores to guider, Martin og Rupak, var fantastiske. De vidste alt om Indien, og vi havde en rigtig... Mehr ansehen
Det er nu tredje gang, vi har været på rundrejse med DaGama og vi blev heller ikke skuffede denne gang. DaGama leverer varen, med fantastiske guider, som er særdeles engagerede og vidende. Alle t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
DaGama Travel er et rejsebureau med stor ekspertise indenfor grupperejser med dansk rejseleder, samt individuelle og skræddersyede rejser til store dele af verden.
Kontaktinformationen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Rundrejser med DaGama
Vi har været på en del rundrejser med DaGama - Indien, Mexico, Vietman, Det vestlige USA og sidste men ikke mindst en fantastisk rejse til Peru.
Rejserne har været velplanlagte, hotellerne fine, Guiderne dygtige - ja nærmest fremragende! (med en enkelt undtagelse) og priserne helt OK.
Jeg vil ikke være betænkelig med at vælge DaGama til min næste oplevelsesrejse.

Dygtigt ledet tur
Desværre blev jeg for syg til at nå mere end halvdelen af turen. Vores guide, Christina, er vældig kompetent i sit stof og i spansk og mestrer nok enhver situation, samtidig med at hun er i fint humør ! Hun var meget hjælpsom og medfølende i forbindelse med min sygdom og ordnede tingene på bedste vis for os. Turen er noget anstrengende, formodentlig altså for meget for mig, men jeg er også 81 år og var lidt sløj allerede ved starten ! Har også været i Marokko med en rigtig fin guide, Gunnar, og kan varmt anbefale DaGama !

Antwort von DaGama Travel
Fantastisk på allepunkter især deres rejseleder
Fine oplæg god service gode rejseledere gode rejsemål

Antwort von DaGama Travel
Alle rejser har været iorden, får meget for pengene
Har rejst med DaGama travel mange gange, og altid har det været iorden. Guider har været rigtig gode, og øvrig indhold perfekt

Rundrejse af høj kvalitet
Meget veltilrettelagt tur med store og uforglemmelige oplevelser, godt hjulpet af en dansk guide i topklasse.

Myanmar - Sri Lanka
Begge rejser har fuldt ud levet op til mine forventninger.
Dygtige guider. God service.
Påtænker at rejse med Da Gama igen

fantastisk rejseleder
Dejligt at opleve rejseleder der kan sit stof og berige ferien.

Drømmen om Afrika
Rejsen til Sydafrika svarede fint til mine forventninger

17 dages tur til Peru
Christina er en fantastisk guide, hun kan klare enhver situation. Alletiders tur som kan anbefales

fremragende
alt var vel til rette lagt,rigtige gode hoteller,meget dygtig rejseleder,til en god pris.Venlig hilsen Ole Stamp

Inkaernes forsvundne by
Det var en fantastisk rejse med store oplevelser hver dag. Vi havde en yderst engageret og meget kompetent rejseleder i Christina Buck. Vi har i øvrigt sendt en udførlig evaluering af rejsen til DaGama.

Antwort von DaGama Travel
Meget tilfredsstillende tur !.
Hele vejen igennem ,en meget god oplevelse.
Meget dygtige , søde og kompetente rejseleder. Bode den danske og den lokale.

Dygtige guider.
Vi har rejst tre gange med dagama - USA vest - USA øst den ny verden og Sydamerika. Det har været spændende ture med rigtig dygtige guider.

God oplevelse med Dagama til Peru
Når man melder sig til den 17 dages tur til Peru kan man godt glæde sig til en dejlig tur hvor man tages rundt i landet og ser meget. Guiden er 100% på og meget vidende. Derudover havde guiden overskud til at hjælpe de som på turen blev dårlige. Højdesyge og diarré ramte nogle.
Køber man denne rejse er den med andre ord FYLDT med oplevelser, men har kun begrænset fritid, da bliver kørt en hel del. Det er blot en forventning man skal have og rejsen kan fortsat anbefales.

anmelder 2 rejser
Vi har med 3 måneders mellemrum været på to rejser arrangeret af Dagama rejser. Begge ture har været fremragende, intet at udsætte.
Dog var rejselederen på den første tur meget uerfaren og absolut ikke i det niveau som Dagama ellers står inde for. Den sidste tur som foregik i begyndelsen af 2016 var alt perfekt.

Særdeles godt resebureau
Vi har nu rejst 3 gange med Dagama Travel, og vi har kun ros tilovers. godplanlægning og tilrettelæggelse og gode guider, så kan det ikke blive meget bedre. Prisen er der heller ikke noget at sige til , pris og kvalitet følges næsten altid ad.

Antwort von DaGama Travel
Mexico - en oplevelse af de store.
Alt virkede både fra DaGama og ikke mindst den lokale guide i Mexico (Karin Schütte). Den lokale guide kan gøre enhver rejse til en oplevelse - også 5+ stjerner til Karin.

Eventyrlige Vietnam
En fantastisk vellykket og velarrangeret tur med DaGama Travel til Vietnam marts/april 2016. Dejlige hoteller, meget inspirerende seværdigheder og specielt en helt fantastisk dygtig og serviceminded guide med en enorm viden om alle forhold i Vietnam. Alt klappede - turen kan helt klart anbefales.

Eventyrlige Vietnam DaGama travel
Fuld valuta for pengene.
En fremragende/ meget dygtig og behagelig rejseleder der delte sin store viden og kærlighed til landet, kulturen, historien m.m samt befolkningen med os.
Vi anbefaler meget gerne en oplevelsesferie med DaGama Travel i denne helt anden verden.

En virkelig god rejse.
En utrolig vidende rejseleder og et spændende og varieret program gjorde turen til en fantastisk oplevelse.

Antwort von DaGama Travel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.