Vi fik anbefalet restauranten og så frem til besøget. Det var fint, da vi kom ind på restauranten. Herefter ventede vi lidt længere tid end man normalt plejer på at bestille vores mad. Forretten kom f... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Havde inviteret den nærmeste familie ( 14 deltagere ) til middag søndag den 24. November 2024. Ankom til flot dækket bord kl. 17.30. Forret til alle bruchetta, og herefter kunne alle frit bestil... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
På Da Claudio, bestræber os på at give Dem og Deres gæster en gastronomisk oplevelse, der rækker langt udover de hjemlige rammer.
Kontaktinformationen
Godthåbsvej 42, 2000, Frederiksberg
- www.da-claudio.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Dejlig pasta ret men pizza smagte ikke…
Dejlig pasta ret men pizza smagte ikke af noget - ok middel god mad
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Vi fik julemenuen. Lækkert mørt og hjemmelavet med dejlige smage og kombinationer. Fin mængde og skøn afslutning med klassisk italiensk kage
Vi var 7 gæster i en fuld restaurant, men maden kom hurtigt og af søde hjælpsomme italienske tjenere
Det bliver meget svært ikke at komme igen😉
Grazie mille
Fik en fantastisk 4-retters menu til en…
Fik en fantastisk 4-retters menu til en meget rimelig pris, med hjemmelavet pasta, der smagte himmelsk, et utroligt lækkert stykke mørt kød og chokoladekage med is, der var prikken over i'et! Vi fik anbefalet en meget lækker flaske vin til, også til helt rimelig pris. Og betjeningen var fantastisk - engageret og venlig, samtidig med at der på ingen måde blev skyndt på os. Dejlig aften i hyggelige omgivelser <3
Hjemmelavet
Fedt, at de laver al deres pasta selv. Byens bedste cannelloni.
Hyggeligt sted med god stemning
Da Claudio på Frederiksberg har altid været en hyggelig og velfungerende restaurant med venlig betjening. Maden er god uden at imponere.
Plejer altid at sige at jeg kommer der mere på grund af det velsmagende italienske øl end af maden.
Supergod restaurant på Frederiksberg
Maden var supergod og betjeningen i top
Ubehøvlet kvindelig tjener
Torsdag aften, halvfyldt lokale, alligevel opkogt personale.
Vi ventede længe på at bestille maden. Den ene tjener stod og talte med nogen længere nede i lokalet, en anden talte i telefon og den tredje gik rundt og havde travlt med at dække borde op.
Til sidst måtte vi hive fat i en af dem. Maden var længe om at komme, men var til gengæld meget god.
Da jeg bad den kvindelige tjener om dessertvin, fik jeg et møgfald uden lige, da hun vrantent spyttede ud at de ikke havde dessertvin, kun "rødvin og hvidvin", det spruttede hun truende ud til os flere gange, da vi åbenbart ikke fattede at de ikke havde en simpel dessertvin... Hele hendes negative og nedladende holdning ødelagde totalt oplevelsen for os. Vi fik fat i en anden tjener i farten, som sagde at de havde en rød dessertvin.
Mage til sur, fræk, direkte ubehøvlet kvindemenneske skal man den onde lede efter længe.
Vi kommer ALDRIG der igen...!
God stemning, søde tjenere og god mad
Vi har igennem de sidste 5 år været mange gange på Da Claudio på hjørnet v Godthåbsvej. Hver gang har det været en god oplevelse, ikke mindst på grund af det søde personale. Maden er god og kommer hurtigt. Priserne er absolut rimelige. Dejligt sted at spise også til hverdag.
Dårlig stil og trusler
Vi var et selskab på 8, der havde reserveret bord hos Da Claudio lørdag aften. Desværre blev flere i selskabet syge og vi var nødt til at aflyse vores bord. Vi ringede til restauranten 1½ time før vi havde bord for at melde afbud og den søde tjener sagde at det var ok. Få minutter efter blev vi dog ringet op at en meget vred overtjener, der krævede at vi mødte op til vores bord ellers ville vi blive opkrævet hele beløbet. Ved ikke hvilket beløb han mente, da vi jo ikke havde bestilt noget endnu, blot reserveret bord.
Har godt nok aldrig været ude for at kunne blive opkrævet et beløb for at aflyse på en restaurant, og der står intet om det på deres hjemmeside.
Meget dårlig stil med trusler og skal godt nok ikke nyde noget derfra fremover.
Altid god service, mad og personale
Har spist en del hos Da Claudio og de er altid venlige og superb mad og omgivelser. Et besøg værd
Byens bedste spisested
Kort og godt, så synes vi, at det er byens bedste spisested. Vi spiser der jævnligt. Altid velsmagende mad og fin betjening i hyggelige omgivelser.
ok uden at feje benene væk
God mad, høj pris og fortravlet personel.
Restauranten var halvt fyldt og allerede hér virkede det som om køkkenet var overbelastet og personalet stresset
Fantastisk service!
Maden perfekt, desserten dejlig, og så var betjeningen lige i øjet :)
Kan helt klart anbefales til de hyggelige middage, og det lidt dæmpede lys var perfekt til at beskrive stemningen.
Og så lige et plus til for restaurantens indretning .
Dårlig service - lunkent mad med billigt hvidt brød som tilbehør - efterfølgende dårlig mave
Suverænt spisested !
Fabio og Maja er et fantastisk team ! Man får en yderst familiær velkomst, suveræn mad og vin i en intim og hyggelig atmosfære. Restauranten fyldes hurtigt men betjeningen er hele tiden i top. Der er fokus på alle, tid til en lille snak og maden serveres i korrekte intervaller. Priserne er aldeles ok for mad i den allerbedste ende af skalaen. Vi var 4 og bestilte hver vores ret, der kom meget hurtigt. Hvis du vil ud at spise på en restaurant, hvor alt er tip-top, så fås det ikke bedre end her. Er selv kommet her jævnligt gennem mange år... og fortsætter, ligesom jeg jævnligt anbefaler stedet til andre. Men husk at bestille bord. Det er ikke her, man dropper ind fra gaden og kan være sikker på et bord, heller ikke en almindelig hverdag. Og det borger jo for kvalitet !
Perfekt
Venlig og opmærksom betjening, selvom der var næsten fyldt op i restauranten. Meget varieret udbud af retter i flere prisklasser. Vi tog to forskellighed okse og kalvekødsretter, der blev serveret med garniture af forskellige grønsager og en let sauce, som tilsammen gav en unik smagsoplevelse. Begge stykker kød var vedhængt og stegt til svag rosa i midten. Desserten også serveret med flere slags frugt og ristede nødder, samt fire slags frugtgelesauce, i fin kombinationen - udsøgt måltid.
En vellykket valentins dag
Denne lille perle på Frederiksberg er et besøg værd, vi fik en 4-retters menu som var super, samt en meget venlig betjening. 5 stærke fra Hillerød, vi kommer igen og kan kun anbefale jeres restaurant!!!!!!
Kvalitet til en super pris.
Dejligt Spisested
Vi takker for en dejlig aften. Det var en oplevelse at spise og være hos jer. Betjeningen er fantastik.
Det er ikke sidste gang vi spiser på Da Claudio
Super restaurant hvor alt er i top !
Har haft en hyggelig familiekomsammen på Da Claudio - igen - og igen får man den utroligt varme velkomst, man altid mødes med. Et meget veloplagt og yderst engageret team står klar til at betjene en. Maden er HELT I TOP ligesom betjeningen. At spise dér, er som at "komme hjem". Der er en dejlig intim og hyggelig atmosfære. Man føler sig som kunde utrolig godt behandlet og får hver eneste gang en helt speciel og dejlig oplevelse hed hjem, når man spiser hos Fabio og hans dejlige team. Vi kommer snart tilbage igen, som vi har gjort gennem en del år nu. Michelle & Kim.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.