Cykeltaxa Bewertungen

2. Anbieter von Kulturreisen
  3. Stadtrundfahrtenveranstalter
  4. Reiseveranstalter
  5. Reisebüro

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Ture med Cykeltaxa i København for både private og firmaer. /Bike Taxi Rides and Rickshaw Sightseeing Tours in Copenhagen

Hervorragend

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bare fantastisk!

Bare fantastisk!
Jeg og bonus datter, skulle have en 'prinsesse tur' og denne oplevelse var den perfekte start på dagen.
Jeg havde undersøgt priser forinden, og alle steder var overraskende dyrt. MEN DET VAR PENGENE VÆRD!
Der var god kommunikation og fleksibilitet.

Vi havde Sebastian som chauffør, han var så behagelig og tålmodig med os (vi skulle tage billeder, blæste sæbebobler og hørte tøse musik undervejs).
Vi skulle kun en kort tur, men vi fik meget mere end forventet.. imødekommenhed, historie og bare virkelig god stemning og service..Tak!

Jeg har ikke mange penge, men er glad for at jeg havnede her...det var oplevelsen værd og derfor vil jeg anbefale at benytte dette tilbud.
Den venlighed og forståelse vi oplevede, får man ikke ved blot et hurtigt lift (andre cykel taxaers chauffører synes blot at skal have turen overstået)

God fornøjelse 🌞

10. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service, og en uforglemmelig tur

Super god service. Vi har været så heldige, at vi kunne få mulighed for en bryllupskørsel i København.
Smukt syn og en virkelig dejlig oplevelse for dagens brudepar, som blev lykønsket mange gange på deres tur. Flot pyntet karet og så chauffør med høj hat. Der var ikke et øje tørt. Og ikke nok med det, så fik vi mulighed og forslag til lokationer i nærheden, hvor vi kunne tage nogle gode billeder. Dejlige minder. Tusinde tak.

10. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Awesome tour with great guide

We had a great tour today! The trip took us to some of the main attractions in Copenhagen but included descriptions and facts that we had not heard before (I used to live in Copenhagen) and included hidden gems. Our guide was super nice and funny and made sure we had a good time. Highly recommended also for people who already know Copenhagen!

18. August 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super god oplevelse med Sebastian

Super god oplevelse med Sebastian til min datters konfirmation. Han kom i høj hat og pyntet vogn med højttaler, fint regntæt tæppe og godt humør. Han tilbød endda sin jakke, hvis hun skulle komme til at fryse. Han kunne komme helt op foran kirken og hente hende, og det var simpelthen så fint. Eneste grund til, at han ikke for maks stjerner, var, at vi godt kunne have brugt, at han lige havde været der 5-10 min før. Men ellers en perfekt oplevelse. Han sendte endda et billede, som han havde fået en forbipasserende til at tage på vejen. Det var meget sjovere end at blive hentet i en bil. Og det var en super pæn cykel - perfekt til konfirmationskørsel fordi det samtidig var sjovt.

14. Mai 2022

Fantastisk cykeltur med Sebastian

Fantastisk cykeltur med Sebastian, der oksede afsted med os i cykeltaxi i modvind og blæsevejr og fortalte om Kbhs historie og vi så endda garde skift på Amalienborg. Dejlig tur.

14. Januar 2022

Super kikset oplevelse

Super kikset oplevelse. Stod med vores personale på den årlige firmatur. På trods af forudbetaling måtte vi rykke for bekræftelse.

Der manglede så en cykeltaxi så en af os måtte tage en RIGTIG taxi!!

18. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har i dag været på en super tur…

Vi har i dag været på en super tur rundt i København. Først langs med vandet ved Kalvebod brygge og videre mod Nyhavn og til Amalienborg. Flere steder stoppede Sebastian og fortalte spændende om Københavns historie. Ved Marmor kirken får jeg fortalt at den har jeg aldrig set inde fra og straks laver han om på sit program så vi også når ind i kirken. Også den lille baggård hvor H.C.Andersen sad og skrev "Den lille pige med svovlstikkerne" fik vi set og fik også spændende historier om Gråbrødre torv.
Turen var min fødselsdagsgave og jeg har bestemt ikke fortrudt at jeg ønskede mig turen. Den kan klart anbefales.

9. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestiller en tur i anledningen af min…

Bestiller en tur i anledningen af min datters fødselsdag, hvor vi skulle ankomme i en cykeltaxa til hendes fest.
Da cyklen er 10 min. forsinket og jeg kan se på klokken, at vi kommer for sent til hendes fest.
Cykeltaxa har selv sat tiden for hvornår vi skulle hentes, så vi ville komme til tiden. Den kommer aldrig og jeg skriver til den, de er punkteret, det er jo uheldigt. Men det havde klædt dem, at give besked eller sende en ny.
Vi endte med at gå til hendes fest og vi kom 15 min. for sent!! Ikke tilfredsstillende. Vil ikke booke en tur der igen!

De ville i øvrigt gerne give en gratis tur en anden dag, men det var ligesom ligemeget!

18. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringer for at få oplyst prisen på en …

Ringer for at få oplyst prisen på en tur fra A til B og får at vide, at turen koste 250 kr til det sted jeg skal hen. Sender en forspørgelse men hører ikke noget fra Cykeltaxa. Tager telefonisk kontakt til dem og får at vide, at de har mange forspørgelser (henvendelser) som de var i gang med at kigge på men, at de vil vende tilbage når de når til min. Havde på selve dagen, endnu ikke modtaget en bekræftelse fra Cykeltaxa, hvorfor jeg igen tog telefonisk kontakt til dem og fik at vide, at de ikke havde modtaget min forspørgelse. Vi aftaler telefonisk, at jeg sender oplysninger igen pr sms. Fik så senere at vide, at turen kostede 500kr og ikke 250kr da vedkommende havde misforstået destinationen. Jeg syntes, at det lød noget dyrt men fik følgende sms
" Ellers forsøg et kopifirma som ikke betaler skat. De er lidt billigere. Sig til hvis vi skal aflyse aftalen". Jeg aflyste aftalen tog et "kopifirma"og havde en fantastisk tur med verdens mest smilende chaffør. Tak for turen Stani

13. September 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr