Fysiske møder kun i Kbh. området. Online adgang virkede ikke sidste gang Ingen advisor jobs, der matcher min kompetencer, selv om konsulenten gjorde meget ud af fremhæve "mine gode kompetencer" - m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg deltog på årets første partnermøde ved Horten Advokater i Hellerup... anderledes end Skovridderkroen som man er vant til, men fantastisk arrangement med spændende cases, og virkelig fedt at se a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Efter fire måneder som partner i CVX Ventures er jeg meget tilfreds. Det er et setup, som kan gøre en kæmpe forskel for det danske erhvervsliv i fremtiden. Personligt ville jeg dog gerne se et lidt s... Mehr ansehen
Über CVX Ventures ApS
Vom Unternehmen geschrieben
CVX Ventures investerer i førende vækstvirksomheder sammen med et netværk af erfarne erhvervsfolk, der bidrager med risikokapital og viden, som gør en forskel for vores porteføljevirksomheder.
Vi tror på, at de bedste investorer er dem, der giver grundlæggere den rette viden, erfaring og netværk til den specifikke fase og branche. CVX investerer altid sammen med de bedste engle for den pågældende grundlægger. Vi har arbejdet med mere end 70 virksomheder, hvor vores partnere investerer og støtter virksomheder, hvor de kan tilføje reel værdi.
Siden 2020 har vi hjulpet over 150 virksomheder gennem investeringer og bestyrelsesposter.
Hver måned præsenterer vi nøje udvalgte investerings, advisory board- og bestyrelsesmuligheder i danske vækstvirksomheder fra mere end 45 forskellige industrier for vores partnere.
CVX Ventures giver mulighed for at blive investor i de mest interessante vækstvirksomheder. Venturekapital er en attraktiv investeringsklasse og giver mulighed for personlig indflydelse gennem aktive roller i advisory boards og bestyrelser.
Dänemark
- www.cvx.vc
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Klart anbefalelsesværdigt
Først og fremmest vil jeg sige, at det, man får ud af at være med i CVX, i meget høj grad afhænger af det engagement, man selv lægger. At få succes i dette netværk, kræver at man møder op til møderne, går i dialog med de virksomheder, der præsenterer, og gør sig umage med ansøgninger og efterfølgende samtaler.
CVX gør et stort arbejde for at facilitere, at man lykkes, om det så er med at blive del af advisory boards, bestyrelser, eller at investere i de startups, som præsenterer. Møderne er velplanlagte og -udførte, og der er altid spændende virksomheder på programmet.
Udover det skemalagte, er CVXs medarbejdere også altid til rådighed til hjælp og rådgivning, og jeg har generelt følt mig virkelig godt behandlet og hjulpet hos CVX.
I sidste ende, afhænger meget af om det lykkes at opnå ens mål gennem CVX, men jeg vil bestemt mene, at med den rette erfaring, og det rette engagement, er CVX ret rigtig godt sted at være og udvikle ens ambitioner om at komme i gang med advisory- og bestyrelsesarbejde, samt at få en bred eksponering overfor startupvirksomheder i Danmark og resten af Norden.
God facilitator af investering- board- og advisory kontakter mellem virksomheder og partnere
-Gode investeringscases fra pre-screening
- God blanding af investeringscases samt advisory- og board matching
- Fine netværks arrangementer med kompetent styring
- God opfølgning efter første kontakt
Bra vc nätverk
Var på partnermöte i november 2025. Intressanta bolag som pitchade och väl utfört event. Alltid kul att träffa folk med samma intresse kring venture och bolagsbyggande även.
CVX Ventures network is the best in Denmark
Best network in Denmark !
Bondefangeri
Man må jo selv tage ansvar for de valg man tager! Sådan har jeg altid syntes det skal være og jeg trådte lige i fælden med den græseoverskridende markedsføring og senest en fastholdelse af urimeligt lange opsigelses periode. Slut oplevelsen er grænsende til bondefangeri.
Ulovlig markedsføring og spam
Ulovlig markedsføring og spam
Modtog disse mails i denne uge på min privat emailadresse:
"Hej Martin
Jeg vil blot følge op på min tidligere mail i tilfælde af at du har misset den.
Vi får i øjeblikket mange henvendelser fra virksomheder, der søger strategiske, kommercielle og organisatoriske kompetencer til deres boards, og jeg kunne godt tænke mig at lære dig bedre at kende og udforske, om CVX kunne være relevant for dig.
Ville du være interesseret i et kort kald?
Mvh
On Apr 2, 2025 07:05 AM, ---- wrote:
Hej Martin
Jeg har været inde og kigge på din LinkedIn profil, og finder den ret interessant sammenholdt med de virksomheder vi arbejder med.
CVX tilbyder muligheder for at indgå i bestyrelser og advisory boards, matchet med interesse og ekspertiseområder, samt nøje udvalgte investeringsmuligheder.
Jeg vil meget gerne fortælle dig mere, men først og fremmest er det oplagt lige at forventningsafstemme, ift. tid, lyst og hvorvidt du matcher konceptet.
Har du tid til en snak i dag mellem 13-15 eller i morgen mellem 9-11?
Bedste hilsner,"
Sendt per d.d. til Forbrugerombudsmanden.
Obvious scam/pyramid scheme
Obvious scam/pyramid scheme. The five star ratings on here obviously fake. Vague as to what they do with aggressive marketing.
Personal development opportunities
I have now been a partner at CVX for 3 months and can highly recommend it.
CVX is a great opportunity to network with a wide range of people. I have been warmly welcomed by the many employees and have quickly felt comfortable. I see great potential in CVX for my personal development.
Jeg kan anbefale det
Jeg kan anbefale det - enkelt og meget udbytterigt hvis man også selv bidrager med en indsats !
Jeg havde muligheden for at præsentere…
Jeg havde muligheden for at præsentere foran CVX Ventures' netværk, og jeg fik utrolig meget ud af det. Det var en gruppe af super kompetente mennesker, der gav mig en masse værdifuld indsigt, og jeg fik to nye advisors til mit startup. En rigtig positiv oplevelse – kan kun anbefale det!
Horrible experience
Horrible experience. They are still trying to collect 18,000 DKK for services they never provided. The least inclusive group i have ever belong to. STAY AWAY......IT'S JUST AND OVERPRICED WAY TO SO CALLED NETWORK.
Jeg kan kun tilslutte mig alle dem der…
Jeg kan kun tilslutte mig alle dem der har givet CVX en stjerne, det er de dyreste og ringeste netværkssetup jeg har været en del af, når man tager udbyttet og pris i betragtning.
Jeg anser setuppet for at være bondefangeri, størstedelen af de virksomheder der bliver præsenteret, er på langtfra klar.
Det er, så opsige abonnementet/medlemskabet, der er 30 dages opsigelsevarsel men ingen notifikationer eller advaret om at vi nærmer os de 30 dage. Det er ren og skær dårlig forretningsmoral og etik.
Godt netværk med andre angle-investorer…
Godt netværk med andre angle-investorer med fokus på nordisk start up og bestyrelser.
Super fint koncept
Super fint koncept, dejligt enkelt. Kapital og know how på den ene side og en masse spændene virksomheder på den anden.
Synes personligt at kontingentet er godt givet ud.

Husk det med småt
Husk på, at udmelding skal ske 30 dage før udløb af medlemsperiode. Du modtager ikke notifikation før, men kun en ny faktura på 18.750kr for næste år, når det er for sent at melde sig ud. Har forsøgt at komme i dialog med dem i 3 uger uden held. Da jeg endelig kom igennem var beskeden: Betal eller bliv sendt til inkasso.
Det er ikke min tilgang til partnerskaber.
I forhold til produktet, var det ikke relevant for mig, men jeg kommer desværre til at betale for medlemskab et år mere. Skønne spildte penge, øv!
CvX is a great place to see…
CvX is a great place to see Investments, board positions and networking

Antwort von CVX Ventures ApS
Jeg mener også at det er SPAM
Kan kun tilslutte mig flere af de øvrige nedenstående negative anmeldelser. Modtager dette via LinkedIn:
Super spændende profil - Jeg sidder i CVX hvor vi hjælper vækstvirksomheder med at finde bestyrelsesfolk / advisors til deres videre vækst, matchet op med profiler som dig.
Kunne du have mod på at tage en snak om ovenstående i denne uge?
Det man ønsker er at sælge medlemsskaber til kr. 17.500,-
Jeg finder ikke virksomheden seriøs.
A lone founder and partner finds network at CVX
As a lone founder, the CVX partner network creates opportunity to network with successful business professionals and great founders behind innovative growth companies. Listening to founders pitching their growth companies at every partner meeting is like an accelerated motivation that adds value in the way I grow my own company. The CVX staff are also very helpful in guiding me in my own journey as an entrepreneur through master classes and one-on-one meetings at their office. As a partner, it is very easy to reachout to anyone at CVX from operations staff to CEO. That's a blessing to me! I'm just at the right company unmatched to anywhere I've been before.

Antwort von CVX Ventures ApS
Virkelig et fedt community med dygtige…
Virkelig et fedt community med dygtige og dedikerede mennesker! Fantastisk team bag hele CVX

Antwort von CVX Ventures ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.