Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte et billede til en lagkage, meget flot og gode tydelige farver, fint med en vejledning om hvordan man skal håndtere stykket, inden man skal bruge det…
Jeg bestilte et marcipanprint til min datters fødselsdagskage, og vi var meget tilfredse! Super flot og detaljeret print, samt god kvalitet og tykkelse på marcipanen. Det kan klart anbefales.
Xpressbudet A/S holdt 25-års jubilæum, og med kager fra Custom Cake by Mums med logo på træstammer, var det en perfekt afslutning på en fantastik dag med kunder og venner af huset. Stor tak til Birgit... Mehr ansehen
Dit helt personlige billede printet på ægte marcipan.
Nørremarken 8, Skovlund, 6823, Ansager, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
For tredje gang har jeg bestilt et stort marcipanbillede hos Birgitte - customcakebymums - og igen er jeg supertilfreds. Det hele spiller, både kvalitet og leveringsdato - og helt ærligt forstår jeg ikke, at det kan gøres så billigt. Men det skal man jo ikke klage over … Jeg kommer i hvert fald igen, når vi skal holde fest i familien næste gang. Tak!

Antwort von Custom cake by Mums
Vi fik lavet 640 logostammer og sendt til 10+ kunder.
Og de smagte dejligt og fungerede upåklageligt :)
Stor ros herfra.
Vi havde bestilt 240 logo træstammer og de var helt fanatiske i smag og alt spillede med vores logo, de var så flotte. Vi fik dem leveret med GLS og alt var i skønneske orden. Kun stjerner herfra.

Antwort von Custom cake by Mums
De laver bedste marcipan billeder og de har gode service.
jeg glæder mig allerede til næste bestilling.

Antwort von Custom cake by Mums
Træstammer fra bageren er gode, men træstammer fra custom cake er endnu bedre. Super service, og flotte kager med smag

Serviceminded helt ud i fingerspidserne - det er CustomCake😎
Teknisk uheld gjorde at mit bestilte marcipanfoto ikke kunne nå frem til tiden med posten, så Birgitte giver besked, kommer ekspres og afleverer personligt💪
Oveni bliver man vejledt, så der ikke er noget at tage fejl af, og så var billede og tekst selvfølgelig helt perfekt og knivskarpt🤩
Tak for særlig god oplevelse, Birgitte🙏🏼

Antwort von Custom cake by Mums
Anden gang jeg bestiller et stort marcipan billede, det blev også en succes til festen. Fik hjælp til hvordan udtrykket skulle være på billedet. Skal nu til at bestille mit 3 billede.

Antwort von Custom cake by Mums
Jeg bestilte marcipan med print til mit barnebarns dåb, det var så smukt udført, jeg blev guidet og vejledt igennem hele forløbet og skrev jeg en sms om aftenen, fik jeg svar retur med det samme🤗
Det er ikke sidste gang at jeg bestiller marcipan med print hos custom cake by Mums😊

Antwort von Custom cake by Mums
Til min åbningsreception i weekenden, havde jeg bestilt små træstammer med mit logo printet på marcipanen. De var så fine og smagte så godt. Bestiller helt sikkert ved Mums igen, næste gang jeg skal holde et arrangement.

Antwort von Custom cake by Mums
Hej det var så flot og jeg kan varmt anbefale kageelsker at bruge firmaet
10 kokkehuer herfra

Antwort von Custom cake by Mums
Det sidder lige i skabet hver gang og varerne kommer altid til tid og gerne et par dage før

Antwort von Custom cake by Mums
Vi har prøvet de fleste af kagerneefterhånden, til fest og hverdag, julesmåkager, og marcipan billeder, kvalitet og smag er helt i top, og så skader det jo ikke at de er de skønneste mennesker med et stort service gen, som udgangspunkt kan alt lade sig gøre
Customcakes marcipanbilleder til vores 3 børnebørns fødselsdagskager er blevet en uundværlig del af deres fødselsdag. Billederne vækker altid stor glæde hos ungerne, lige fra Pippi, dinosaurer, Gabys Dullhouse, Paw Patrol og Løvernes konge.
Stor stor anbefaling herfra.

Antwort von Custom cake by Mums
Virkelig god service og smukke kager! Det er anden gang, vi benytter Mums ifm. kage til barnedåb, og igen var serviceniveauet vildt højt! Alle til vores barnedåb var så benovet over den smukke kage, som vi havde fået leveret fra Mums. De svarer rigtig hurtigt på spørgsmål, og er imødekommende og med på ens ideer og ønsker. Vi bestiller helt sikkert igen en anden god gang.

Antwort von Custom cake by Mums
Perfekt modtaget marcipanprint til stor lagkage igen, som gjorde kagen så personlig.
Altid 100% i orden i udseende og kvalitet.
Har et par gange fået leveret marcipanprint med billede til barnedåb. De er super flotte, rigtig hurtig levering og Birgitte skriver hvis der er det mindste hun er i tvivl om, så super god service
Wauw hvor er de træstammer med logoprint bare fine at se på og Mums at fortære.
Jeg glæder mig til at finde en ny anledning, hvortil jeg kan bestille dem.
Tusind tak Birgitte for den flotte lagkage med print til mine forældres diamant bryllup. Den blev meget beundret af alle gæster og smagte vidunderligt.

Antwort von Custom cake by Mums
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.