CreateArt Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Geschäft für Künstlerbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

CreateArt er Danmarks mest inspirerende kunstunivers med salg af kunstnerartikler og kursus aktiviteter. Seriøs og velkvalificeret rådgivning. Unik service og personlig kontakt. Kurser og shop - fysisk og online.

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Engagerede, positive og meget dygtige undervisere

Allerede første gang jeg mødte Vivi og Renè udstrålede de begge en glæde og et engagement i malerkunsten, langt ud over det sædvanlige. Deres serviceniveau ligger også langt over, hvad jeg har mødt andre steder.
Udover at købe deres produkter, har jeg modtaget undervisning af dem begge flere gange og glæder mig hver gang - fordi jeg ved at det bliver nogle lærerrige og skønne timer.
Jeg er også medlem af deres online skole, der er en kæmpehjælp og inspirationskilde.
Jeg kan ikke sætte alle datoer ind, men vi mødtes første gang 7. marts 2024.

8. Juni 2025

Kompetent undervisning i akrylmaling

Jeg har deltaget i fysiske malekurser og on-line skolen med stor glæde og godt udbytte. Vivi er en meget behagelig og kompetent underviser, der altid giver konstruktiv feedback - og samarbejdet med Rene fuldender det.
Også on-line skolen er guld værd. Der er talrige meget instruktive videoer, som giver en lyst til at prøve kræfter med noget nyt og dermed udvikle sine kompetencer.

29. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

🤩Vivi og René’s professionalisme og…

🤩Vivi og René’s professionalisme og smittende glæde, har i dén grad gjort det muligt for mig at være nybegynder i mit otium. Opmuntring og god vejledning er alfa og omega, når man gerne vil afprøve en kunstart som ellers synes uopnåelig. Jeres koncept er enestående! Tak for Jer♥️

3. Juni 2025

Createart Academy

Da jeg havde malet nogle år uden den store fremgang var Createart Academy startet op. Jeg meldt mig ind med det samme. Sikken en fantastisk oplevelse af fællesskab med andre kursister og blive så godt taget imod af Vivi og Rene. De betyder alt for mit liv nu. Her får jeg den bedste udvikling af min kunst i samarbejde med Vivi. En meget dygtig underviser som er fantastisk til at lære fra sig og samtidig lytte til ens behov. Hun formår at rykke mig til next level så jeg dygtig gøre mig hele tiden. At deltage på deres live kursuser er en kæmpe og kærlig oplevelse. Der er plads til alle uanset hvem du er. De afholder udstillinger i X-Porten hvor vi lige har udstillet. De har givet mig modet og troen på at min kunst er god nok til at jeg tør at vise den frem.
Tjek lige Createart Academy der er 800 kursus videoer og et kærligt fællesskab.
Lene

3. Juni 2025

Createart Academy online skole

Jeg har været med næsten fra starten da Vivi og René startede deres online maleskole Createart Academy og det er et fantastisk sted. Der er alt hvad du kan drømme om at lære i forhold til at udfolde din kunstneriske åre. Vivi er top professionel og altid klar med råd, kærlige skub. Skulle du finde noget der ikke er på skolen så er de åbne for nye forslag og forbedringer. René og Vivi kan bare noget... Ikke mindst har de skabt grundstenene for et unikt og fantastisk kunstner fællesskab. Vi mødes online på zoomøde, til fysiske kurser og udflugter. Sidste år startede de en tradition med mulighed for at udstille i X-Porten i fællesskab. Vi havde en vanvittig god uge 22 der. Det siger alt om fællesskabet at vi hepper på hinanden, fejre alle salg og sejre sammen og ønsker hinanden det bedste om du er nybegynder, let øvet eller lever af din kunst.
Min varmeste anbefalinger ❤️

2. Juni 2025

Super super oplevelse

Super super oplevelse. Service ud over alle grænser.
Gode produkter, hjælpsomhed, troværdighed helt i top. Vil absolut handle med dem fremover. De har fået en trofast kunde i mig fremover.

28. Januar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

CreateArt - anbefaler gerne denne spændende forretning.

CreateArt i Slangerup er en fantastisk spændende forretning med kunstner- og hobbyartikler.
For sådan en kreativ sjæl som mig, er det så skønt at have fundet denne forretning. Man kan både købe på nettet og besøge dem, hvis man bor i nærheden. Og hvis man har spørgsmål om deres produkter og brugen af dem, får man alletiders vejledning af ejeren - der selv er kunstner - og der er mega, mega hurtig levering.
Så jeg giver meget gerne 5 stjerner til dem.

17. Oktober 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr