Bad dem om att få en speldator byggd som jag även ska kunna jobba på vid sidan. De gav ett par rekommendationer, fick en offert väldigt snabbt. Bad dem bygga den med en enkel ändring. Klockren dator s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mycket bra personlig service. Snabba svar på mail och vi hade en hel del kontakt kring vår gamla dator som de fräschade upp med nya delar. Hittade dessutom en mycket bra skärm och fick hjälp med at... Mehr ansehen
Vi fick från början ett trevligt och mycket kompetent bemötande, både av Anders, och senare av Joakim, som också gav oss mycket hjälp med att installera programmet. Joakim gav sig god tid att förklara... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Computerreparaturdienst
- Computersicherheitsdienst
- Computersupport und -dienste
Vom Unternehmen geschrieben
Compliq IT AB sitter i Lund. Vi erbjuder IT-support, bygger datorer och reparerar datorer. Samtidigt har vi praktiskt nog både en service butik och en webbshop. Företaget är experter på att bygga datorer., stora som små. Utan att det kostar skjortan. Våra kunder är mestadels företag inom produktion, universitet och skola, forskning och sjukhus. Samtidigt hjälper vi kunder inom branscher såsom bygg, ekonomi, produktion och IT. För vissa är vi deras IT-support, datasäkerhet för andra bygger vi datorer eller sätter upp säkerhetlösningar.
Magistratsvägen 10, 2226 43, LUND, Schweden
- 046-384 777
- info@compliq.se
- www.compliq.se
Imponerad av Compliqs fokus på att lösa problem
Hade bråttom att beställa nya servrar och när ingen annan kunde hjälpa till på kort tid bidrog Compliq med en snabb och prisvärd lösning som resulterade i en lycklig återkommande kund. Mycket imponerad av Compliqs fokus på att lösa problem och hitta på lösningar där inget annat företag kunde hjälpa. Tack igen, jag kommer tillbaka!

Snabb och professionell service
Snabb och professionell service. Löser alltid mina problem som min support inte klarar. Rekommenderas varmt.

Mycket bra service
Mycket bra service. Goda råd och väl uppfört arbete. Rekommenderas starkt.

Helt otrolig personlig support
Helt otrolig personlig support! Hjälpte till att jaga ett paket som kommit på villovägar trots att det inte var deras fel. Tack Camilla & gänget!
Rekommenderas varmt!

Antwort von Compliq IT AB
Vad mer finns att önska?
Jag har varit kund hos Compliq sedan 2014 eller tidigare, och köper produkter från dem väldigt ofta - mer än 10 ggr om året. De är alltid väldigt snabba med att leverera och ordnar leverans dit jag vill utan problem. Om en vara inte finns tillgänglig direkt så meddelar de om detta, och om det finns en lämplig ersättningsvara så erbjuder de denna. Jag har förutom datortillbehör beställt reservdelar till datorkomponenter, och de har alltid kunnat leverera och hitta passande reservdel. Jag har även skräddarsytt flera stationära datorer via deras hemsida, både den gamla och nya, och fått goda råd om förbättringar av datorbygget. De bygger dessutom datorerna snabbt och på ett professionellt sätt, vilket uppskattas! Jag har dessutom alltid blivit väldigt bra bemött av den trevliga personalen. Vad mer finns att önska?

Antwort von Compliq IT AB
Super trevliga killar på Compliq i Lund…
Super trevliga killar på Compliq i Lund med toppen fint kund bemötande. Tack Adam för att du fixade min laptop så snabbt och smidigt plus att jag lärde mig nya saker på köpet. Mycket tacksam.
Mvh Anne

Antwort von Compliq IT AB
Väldigt nöjd och älskar det jag köpte, tack för bra service!
Köpte en produkt som privatperson genom deras hemsida, men jag va lite fundersam då det inte finns så många recensioner på Compliq.
Men då produkten jag sökte endas fanns hos dom på deras lager som skulle ta 1-3 dagar att levereras så valde jag att chansa och beställa ändå. Vilket jag inte ångrar.
Ordern behandlades jättefort och skickades dagen efter beställningen, vilket i dagens samhälle är väldigt snabbt, vissa stora kedjor tar 3-4 dagar på sig att boka frakt. Produkten var väldigt bra paketerad av dom på deras lager.
Företaget känns väldigt tryggt att handla ifrån och jag är extremt nöjd med deras hantering av min order. Det enda som jag kan ha anmärkning på är att jag inte fick någon bekräftelse på uppdateringar på min order så som när den va skickad och så vidare, dock så dök paketet upp i postnordsappen direkt.
Men Compliq är helt klart ett företag som man kan lita på och jag kommer återvända till dom ifall dom ar fler saker jag söker i framtiden.

Antwort von Compliq IT AB
Never order from them again
They are even slower than Chinese sellers on eBay. I received nothing, 10 days after putting the order.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.