Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Comfort Housing. De er kompetente, servicemindede og fik udlejet min lejlighed på kun en uge. Kommunikationen var tydelig og hurtig hele vejen igennem. Kan var... Mehr ansehen
Perfekt service hele vejen. Bestemt! Comfort Housing var også effektivt til at finde den rette lejer til min bolig ret hurtigt. Hvorfor jeg herned giver firmaet den bedste anbefaling.
Vi vil til enhver tid anbefale at bruge Comfort Housing. Vi har haft lejet vores hus ud af to omgange i samarbejde med Comfort Housing/Elisabeth. Begge gange, har vi været meget tilfredse med den serv... Mehr ansehen
Vi har I Seeland Property Invest ApS nu 2 gange benyttet Comfort Housing til udlejning af nogle lejligheder. Begge gange er opgaven blevet løst upåklageligt og meget professionelt. Kan kun give de... Mehr ansehen
- Wohnungsvermietungsagentur
- Vermietungsagentur für Anlagen mit Eigentumswohnungen
- Immobilienagentur
- Immobilienvermittlung
- Kurzzeit-Wohnungsvermittlung
Vom Unternehmen geschrieben
Comfort Housing har siden 2011 udlejet boliger til private personer samt virksomheder og ambassader, der søger boliger til expats, som skal være i Danmark i en kortere eller længere periode. Vi er til for dig, der ønsker at udleje din bolig og finde en lejer, der vil passe på den, som var det hans eller hendes egen. Og vi er for dig, der mangler et sted at bo, og som i en kortere eller længere årrække ønsker at skabe en tryg base for dig selv og eventuelt din familie.
Strandvejen 153, 2900, Hellerup, Dänemark
- es@comforthousing.dk
- www.comforthousing.dk
My experience about Comfort Housing
My experience about Comfort Housing
My house located near kommune Ballerup's university of technology, I posted an advertisement for students to rent rooms, but no one called me
I was delighted with the advertisement of Comfort Housing which helped me quickly to rentout my house.
These effective words below are from Comfort Housing that made my house to be rented out
We assist those who wish to rentout their house an find a tenant who will take care of it as if it was his or her own !
We will do everything in our power to ensure that you whether are a landlord or a tenant experience a safe and secure home rental process etc.
Thank you all for your service
Van Vui

Topprofessionelt
Har du en lejlighed, der skal lejes ud. Ring til Comfort Housing, så får du ikke nogen bedre service.
De sørger for alt, og sikrer dig som lejlighedsejer på bedste vis. Alt er så professionelt, og man føler sig virkelig tryg.
Tusind tak til Elisabeth og Pernille for at have hjulpet med lejer til vores lejlighed.

Excellent experience
This was our first experience renting an apartment in Copenhagen. Pernille and Elisabeth were wonderful to work with - professional, friendly and responsive. We are so happy with our apartment. We highly recommend Comfort Housing!

HELT FANTASTISK SERVICE
Jeg kan varmt anbefale at bruge Comfort Housing.
STOR anbefaling herfra!! Det har bestemt været en meget professionel oplevelse med en fantastisk service.

Antwort von Comfort Housing ApS
Jeg har lejet min lejlighed ud gennem…
Jeg har lejet min lejlighed ud gennem Comfort Housing og alt er gået så fint fra A-Z. Det er nemt og de har bare styr på det. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Great service (again!)
For the second time in a row, both Pernille and Elisabeth have been super professional and helpful at any time! I will definitely (re)recommend Comfort Housing to anyone searching for a new place!

Fantastisk forståelse og hjælp
Jeg har haft en dejlig oplevelse med Elisabeth, som brugte god tid på at forstå vores behov og finde den absolut bedste lejer til vores lejlighed vi kunne ønske os.

Antwort von Comfort Housing ApS
Jeg har haft stor glæde ved at bruge…
Jeg har haft stor glæde ved at bruge Comfort Housing, som var så professionelle, til udlejning af min lejlighed. Jeg har altid førhen selv sørget for udlejning samt udfylde lejekontrakten, men det var en lettelse at få Comfort H. til at gøre hele arbejdet, og der kom meget mere med i lejekontrakten, som jeg ikke selv havde tænkt over, som var vigtig at få med. De fandt også de bedst tænkeligere lejere som jeg er utrolig glad for at have boende. Så derfor stor ROS til Comfort H.
Michèle J-F

Tillidsfuld rådgivning og sparring
Når man retter henvendelse til jer, vender I tilbage hurtigt. I leverer god service og tryghed.
Det er en vigtig kompetence I besidder.

Professionelle
Søde, professionelle, hjælpsomme og god service. Klar anbefaling herfra :)

Antwort von Comfort Housing ApS
Comfort Housing leverer MEGET mere service og kvalitet end man kunne drømme om.
Jeg har haft den store glæde af at benytte os af Comfort housing. For mig er service det "lille" ekstra som man som kunde ikke foreventer, men når man benytter Comfort Housing, så får man MEGET mere end man kunne forvente.
Kvalitetsbevidst - Sans for detaljen - Høj integritet i alt hvad de gør - Styr på detaljen - Super kommunikation - Fin balance mellem lejer og ejer (balancere begges interessere, så alle er glade) - Udelukkende kvalitetsboliger - Er der udfordringer bliver de håndteret og bragt i orden - Også selvom det er weekend eller juleferie.
Comfort Housing tilbyder møbelleje og det er også et kvalitetsniveau der ligger langt højere end hvad man normalt ville opleve.
Jeg kan give min varmeste anbefaling af Comfort Housing hvis du har brug for at leje en bolig eller søger genhusning, som os.
Ulrik Nerløe

Professionalism
Great service, always available, explained us every detail. Comfort Housing is a very reliable agency.

Antwort von Comfort Housing ApS
Er yderst tilfreds med at bo her på…
Er yderst tilfreds med at bo her på Rødbøgegård.
Udlejer kan man ikke forlange bedre. Søde, venlige hjælpsomme . Har næsten fået et familiært forhold.
God bolig, som dog nok passer bedre til den yngre generation, men så længe helbredet holder til trappen op til 1. Sal er det ok. En spisestue ifm køkkenet ville være meget at ønske.

Udlejning af lejlighed
Jeg har lejet min lejlighed ud via Comfort Housing, og det er forløbet hurtigt og nemt.

Super service !
Super god service og hjælp til at finde drømme boligen :)

En svær opgave...
VI havde egentlig stillet ConfortHousing en svær opgave, da vi meget præcist havde meddelt, hvilke lejere vi IKKE ønskede. Derfor var målgruppen yderst begrænset. Men det til trods fandt Comfort Housing en skøn lejer, som vi er meget glade for. Lejeren opfyldte alle kriterier og der er gensidig glæde og tilfredshed. Comfort Housing løste opgaven til vores fulde tilfredshed, og måske skal lejligheden genudlejes når aftaleperioden udløber om 2,5 år. I givet fald vil ComfortHousing være favorit til opgaven

Antwort von Comfort Housing ApS
Kvalitet i ydelsen og super service
Jeg har benyttet Comfort Housing af flere gange og vi har haft et godt samarbejde igennem mange år. Den sidste udlejningsopgave blev løst hurtigt og med en god lejer. Elisabeth udståler god energi, og finder de gode løsninger. Kan varmt anbefales! Hilsen Kim

Fantastisk-behagelig-og hurtig
Jeg har kun pæne ting at sige, Elisabeth har været helt fantastisk, behagelig, troværdig, og professionel.
Hun har lavet et super match mellem mig og min lejer.

A perfect match!!!
Very nice work from Housing Comfort .
They made a perfect match !!

Antwort von Comfort Housing ApS
I had a great experience with Comfort…
I had a great experience with Comfort Housing thanks to their outstanding professionalism and customer service. Arrangement of the apartment visit and of the contract was smooth and easy. This agency is trustworthy and reliable.
Best regards,
Claudia

Antwort von Comfort Housing ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.