Comfortbeds Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop købt vores anden seng hos dem og dermed udskiftet den gamle efter 10 års tro tjeneste. Vi er blevet loyale kunder, fordi servicen er helt ud over det sædvanlige. Her bliver kunden vir... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en virkelig god oplevelse med vores køb af seng i Copenhagen Comfort Beds. Servicen var i top fra start til slut – god vejledning, kompetent og uden pres. Sengen har gjort en kæmpe forskel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig og god personlig betjening .Det er den bedste seng,jeg nogensinde har haft.Jeg kan varmt anbefale stedet til andre.Jeg køber også min næste seng der helt sikkert

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har nu haft vores skønne nye seng i en uge og det eneste vi fortryder er; at vi ikke købte den noget tidligere. Sengen passer perfekt til os som børnefamilie på Frederiksberg. Pladsen i lejlighed... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Alle pengene værd!

Min kæreste og jeg købte en seng hos Copenhagen Comfortbeds på Frederiksberg og fik fantastisk kyndig vejledning af Thomas.
Resultatet blev en Continental seng, med to madrasser tilpasset hvert vores behov - en kæmpe omvæltning fra en boksmadras der var et dårligt kompromis for os begge. Vi har aldrig sovet bedre. Tak!

12. Januar 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitet og super service!

Kvalitet, service og god vejledning.
Har købt en elevationsseng hos Comfort beds og har sovet fantastisk lige siden. Fik en rigtig god gennemgang af de forskellige muligheder så sengen blev tilpasset til mig. Det bedste er, at ud over jeg sover godt også har fået en flot kvalitetsseng til en fornuftig pris. Kan kun anbefale andre at handle seng hos Comfort beds, hvis de vil have kvalitet, service og god vejledning

10. Januar 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fin service indtil Du har lagt pengene

Fin service indtil Du har lagt pengene, så går den lige et tak ned. Da vi forhandlede pris galt reglen at de havde prisgaranti, og så længe vi kunne finde et sted med en billigere pris så matchede de den uden videre, men ligeså snart jeg havde bestilt og betalt, ville de ikke længere give mig den prisgaranti de ellers lovede mig de gerne brugte for at sikre mig som kunde, på et par varer jeg senere ville tilføje ordren men også selve sengen. En af de originalt bestilte varer manglede da jeg modtog sengen, og de vrissede af mig i telefonen da jeg troede at det ville forsinke leveringen af sengen pga. en misforståelse.

9. Januar 2018

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse og kundeservice. Thomas er fantastisk til at vejlede og guide dig til den rigtige seng -! Kan kun anbefale dem til alle 🙏

8. Dezember 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ord er ikke nok! Verdensklasse service!

Jeg skriver ikke anmeldelser overhovedet, men jeg bliver nød til at gå på tastaturet for denne oplevelse. Vi købte vores senge hos Comfortbeds med næsten alt tilhørende for ca. 1 år siden. Vi havde lidt problemer i starten med madrassen, og Thomas vælger at komme hjem til os i sin fritid, for at afhjælpe problemet. (Bare her burde jeg have haft skrevet en positiv anmeldelse). Men det vi desværre oplever nu, er at vores lagener begynder at flække, og det vil vi selvfølgelig reklamere over. Vi besøger butikken og med glædeligt gensyn møder vi Thomas. Han er super kundeminded og viser hvordan man sætter lagenet på, hvis vi nu skulle have sat det forkert på eller det var vores egen fejl. Vi finder en løsning og de har stadig en tilfreds kunde. Kan varmt anbefale Comfortbeds og især Thomas!

6. Dezember 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

På anbefaling tog vi forbi Thomas hos …

På anbefaling tog vi forbi Thomas hos Copenhagen Comfort Beds på Falkoner Alle. Vi fik super god service og ærlig rådgivning om en ny seng. Fornuftig pris inkl. levering og montering. Ingen tvivl om at Thomas ved hvad han snakker om, når han sælger senge. 5 stjerner. Vi har ingen klager, sover bedre, og det var helt sikkert et godt valg at tage forbi Frederiksberg den dag. Kan anbefales.

23. November 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk seng og glimrende service

Min kæreste og jeg har købt seng hos Copenhagen Comfort Beds, og vi er ovenud lykkelige for den. Vi fik en yderst professionel og venlig service, og vi glæder os til at ligge os i den hver aften.

Vi døjede begge med smerter i lænd og skuldre, hvilket er blevet ændret til næsten ingen smerter hos os begge - på blot en måned i vores nye seng.

Min kæreste og jeg anbefaler klart at købe seng hos Copenhagen Comfort Beds.

12. Oktober 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldstændig fantastisk seng og service

Nu har vi den bedste seng grundet utroligt god service på Amagerbrogade, hvor der blev taget tid til os til trods for, at der var mange andre i butikken. Vi prøvede mange senge og fik rådgivning ud over det sædvanlige. Vi har nu haft vores fantastiske continentalseng i lidt over en måned, hvor både smerter i ryg og lænd efter flere år er forsvundet. Med forbehold for at lyde en smule reklame-agtig, så er Copenhagen Comfort Beds virkelig vejen til en fantastisk seng og en fantastisk nattesøvn. 10 stjerner herfra!
Spot on på sengevejledning og rådgivning fra Amagerafdelingen.

17. September 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We have had a great and very …

We have had a great and very professional experience at Comfort Beds. Thomas at Falkoner Alle is kind, helpfull and honest, and we now have the most amazing bed! We had some problems with the distribution-company, but Thomas just took care of it all without any questions :)

14. August 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit bedste køb i mange år

Jeg har sammen med min bedre halvdel købt en seng hos Thomas på falkoner alle. Rigtig god service og ikke mindst en helt fantastisk seng vi har købt. Ingen rygsmerter om morgen og så starter man ikke dagen bedere når man er dejligt udhvilet.

8. Februar 2017

Super kvalitet og service

Vi købte før jul seng hos comfortsbeds, og den vejledning vi fik var formidabel, der er afsættes masser af tid af til afdækning af ens behov og til at prøve sengene lige så mange gange det er nødvendigt.
Vi er super glade for vor seng som både er smuk og skøn at ligge i, så der er ingen tvivl om hvor. Indkaldt handle seng en anden gang, og kan kun anbefale alle andre at handle seng hos Comfortsbeds hvis de vil have kvalitet og service 👍🏻

5. Februar 2017

God oplevelse :-)

Købte for 2 uger siden en dobbeltseng hos Thomas på Frederiksberg. God service. Venlig mand. Jeg vidste ikke helt hvilken type hårdhed min madras skulle have, Thomas foreslog en fast (den anden blev en medium). Godt valg. Fik sengen leveret og monteret igår, og har sovet så Englene synger. Altså fantastisk, og ser allerede frem til at sove igen i nat :-)

Vi siger tak her fra Taastrup

30. September 2016

Fantastisk rådgivning

Fantastisk rådgivning fra en meget tålmodig kvinde. Vi fik en grundig gennemgang af vores behov og fandt en løsning, som passer os perfekt. Prisen var rigtig god, hvilket kun var en bonus.
Vi kan varmt anbefale Copenhagen Comfort Beds :)

20. Juni 2016

Sov fantastisk

Jeg har købt en ny seng hus Copenhagen Comfort Beds og det har vist sig at være et fantastisk køb. De er rigtig gode til at rådgive om det rigtige valg ag seng, Thomas fra deres Frederiksberg afdeling går højt op i at sengen passer til ens kropstype/holdning og rygskavanker. Vi har alle sovet fantastisk godt siden vi fik den nye seng, og det er slut med nattesved, ondt i ryggen og en dyne der bliver sparket af. Og det allerbedste er at vi ud over at sove godt også har fået en flot kvalitetsseng til en rigtig fornuftig pris.

Vh Lars B. Bendtsen

8. Juni 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og rådgivning, nu sover vi godt om natten.

God rådgivning i butikken, gode produkter til fornuftige priser.
Har købt en ny dobbeltseng med elevation, fuld tilfredshed med kvalitet, pris og ikke mindst service.
Sengen blev leveret og båret ind en lørdag, hvor vi var hjemme, de kom til tiden og var flinke at bære sengen helt ind i soveværelset.
Nu sover vi godt om natten, ikke mindst fordi vi ved at vi har købt den rigtige seng, til den rigtige pris og i god kvalitet.

7. März 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste seng jeg har haft til dato

Jeg kom ned i Vanløse afdelingen, hvor jeg fik super rådgivning. Det galt både omkring madras, sengelinned, hovedpude, dyne og topmadrasser. Jeg er en mand der sveder meget om natten, og haft problemer med at holde på dynen når jeg sover, pga jeg har taget den af i søvne. Efter vi har fået ny seng, nye madrasser og topmadras, sveder jeg ikke mere om natten. Det er simpelthen en fornøjelse at få sin nattesøvn, og ikke skal lede efter sin dyne om natten. Jeg mener helt bestemt det er det bedste køb jeg har gjort til dato.

16. Dezember 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service! Fremragende og lækre produkter!

Fantastisk service, og mindst ligeså vigtigt: Fantastiske og meget komfortable senge - og så er de endda super lækre at se på! Jeg fik inspiration i butikken i Vanløse, og købte sengen i butikken på Amagerbrogade - begge steder fik jeg fremragende service. Sengen pynter nu i vores soveværelse, og både ifht til komfort og design føler jeg mig hensat til et luksushotel, når jeg skal i seng. Det bedste var, at Lotte gav mig virkelig kompetent rådgivning til valg af både madras og pude - hvilket har betydet overraskende meget for min søvn, og velvære - i særdeleshed har det haft positiv indflydelse på min ryg og nakke. Jeg kan varmt anbefale Comfort Beds!

9. Januar 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr