De Monteurs Edwin en Vshj kwamen voor ons Ventilatie Systeem , en waren heel zeer kundig. Na jaren hebben deze twee de hele systeem open ge maakt en nieuwe filters vervangen. Dus hartelijk dank daa... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
DISCOMFORT PARTNERS
Vreselijk wat een bedrijf ! Ruim anderhalf jaar lang om de haverklap cv problemen - 50++ keer contact gehad - middenin de winter laten ze je rustig dagenlang in de kou zitten of wachten op een monteur die niet op komt dagen. Het is altijd “ ongewoon druk” bij de klantenservice , alles gaat omslachtig - ook de afgelopen dagen weer : sinds zaterdag geen verwarming - vandaag hele middag op monteur gewacht ( die uiteindelijk vanochtend al in t ketelhuis bleek te zijn geweest ( waarna mijn probleem nog steeds niet is opgelost!) maar niet de beleefdheid even te melden dat ze op eigen houtje afspraak veranderen- weer moeten bellen voor een nieuwe afspraak … al meerdere keren een klacht ingediend ook bij de verhuurder maar het helpt niet… DIS-COMFORT PARTNERS !!
Verschrikkelijke telefoon centrale
Verschrikkelijke telefoon centrale, irritante telefoniste. Hoe kan een bedrijf dit als uithangbord gebruiken? Net als: ik lees briefje voor, en kan verder niks.
CV laten exploderen na onderhoud.
CV laten exploderen na onderhoud.
Na onderhoud ging die CV achteruit. Toen heb ik ze er nogmaals naar laten kijken. Ging ie nog verder achteruit. Nogmaals. Ondertussen bitter slechte service. Vervolgens lieten ze een gasding open staan en vond er een explosie plaats. En nog hebben ze een grote bek. Er zitten ook dode vogels in me ontluchtingspijp die ze weigeren er uit te halen die er bij onderhoud ingevallen zijn. Ik belde toen ze nog leefden. De maden kropen over de muur. Echt een geschikt bedrijf voor YMERE. Sjerp van Wouden Amsterdam West.
1 ster is nog te veel
VIER KEER is dit bedrijf langs geweest omdat mijn ketel in storing staat in de winter. Nou ja, langs geweest...... Dan kunnen ze een week later een keer. HALLO!!!!! het is WINTER!!!!!! En dan doen ze weet ik veel wat en doet de ketel het even en later klapt dat ding er weer uit om vervolgens weer te bellen en. WEER DAGEN LATER aan de beurt te zijn!!!!! Wat een *** bedrijf is dit. Storingen in de winter en zo makkelijk daarmee om gaan. Zit je vervolgens 30 minuten in de wacht aan de telefoon (want het is druk) vraag je om een terugbel verzoek. 5 dagen verder en moet NOG gebeld worden. Je hebt werkelijk NIKS aan zo'n storingsdienst dan wel dit bedrijf
5 dagen in de kou gezeten(geen warm water en cv verwarming)
5 dagen in de kou gezeten, zeer slecht bedrijf. Geen goed communicatie, in de wacht zetten vervolgens telefoon neerleggen, verkeerde adres komen.komt monteur denk je dat het opgelost is, neen weer geen warm water en koud in de woning, en meermaals bellen en bellen komt eindelijk monteur op vrijdag en hij heb onderhoud gedaan aan cv ketel en deed alles weer dankzij Meneer Idris top!
Zeer slechte service.
Zeer slechte service.
Als je belt dat je geen verwarming en geen warm water hebt, krijg je een huisvrouw aan de telefoon die nergens verstand van heeft.
Je wordt niet geholpen of doorverbonden, dus je moet het maar uitzoeken.
Wat een slecht bedrijf , die voor de woningbouw de storingen moet verzorgen.
Ze laten je gewoon in de kou staan.
Erg slecht!!
Vandaag een vervolg afspraak voor de lekkende kachel na 3 weken sinds de observatie afspraak (die overigens heel moeizaam en asociaal ging).
Monteur komt niet opdagen, blijkt na veel chatbots en lang wachten tot je iemand aan de telefoon krijgt dat er geen afspraak in hun systeem staat. Wederom erg asociaal contact, ik heb het opgenomen omdat dit echt niet kan. Nieuwe afspraak maken en weer weken wachten met een lekkende kachel.. geen excuses, niet mee willen denken. Gezien de vele andere negatieve reviews hoop ik dat dit bedrijf hun ogen opent en er voor de klant is en anders snel opdoekt.
Inmiddels al 20 dagen in de kou
Inmiddels al 20 dagen in de kou. Monteurs weten niet wat ze moeten doen, kennen het systeem niet, er staat ineens iemand op de stoep terwijl er geen afspraak is, aan de andere kant wacht ik een hele middag thuis terwijl ik eigenlijk weg moet en er komt gewoon niemand, moet wéér zelf erachteraan bellen. Na officiële klacht ingediend een week geleden nog altijd geen oplossing. Zeggen te bellen waardoor je een heel dagdeel thuis of beschikbaar blijft, en bellen gewoon totaal niet. Constant moet je er zelf weer achteraan, én maar telefoonkosten maken en blijven doorbetalen aan je verwarming terwijl die al drie weken kapot is. Er zou nu eindelijk iemand van hogerop gaan meekijken wat er gedaan moet worden, maar ik heb er een hard hoofd in. Geen enkel vertrouwen meer in dit bedrijf.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Communicatie vrijwel onmogelijk, komen niet op afspraken. Echt heel slecht.
Eigenlijk nul sterren want zo iets heb…
Eigenlijk nul sterren want zo iets heb ik nog nooit meegemaakt. Sinds augustus bezig voor een afspraak en nu de vierde poging in januari.Ze bellrn je een keer om af te zeggen en als je niet opneemt bellen ze niet meer.De communicatie lijkt alsof je met iemand die zo bij de hand is praat dit is in deze tijd niet normaal.
Eigenlijk geen 1 ster
Eigenlijk geen 1 ster. Ventilatie systeem al twee weken defect, geen communicatie, afspraken worden niet nagekomen, whatsapp reageert niemand op. In de tussentijd hangt het vocht in de douche aan de muren en de (aangebrande)etensluchten van de buren zweven door de woning
Wat ze daar doen bij comfort partners is mij een raadsel want er is altijd een “onderdeel niet voorradig” . Misschien iets meer de handjes laten wapperen en vooruit denken? Slecht incapabel bedrijf al jarenlang.
Vrij recent geleden is mijn unit…
Vrij recent geleden is mijn unit vervangen. Hiervoor waren 2 afspraken gemaakt waarbij 2 verschillende installateurs bij deze klus betrokken waren.
Mijn ervaringen met Comfort Partners is zeer tevreden. De installateurs waren heel bedreven op hun vakgebied, en zeer vriendelijk. Raymond en Sergio waren toppers in alle opzichten.
Vreselijk bedrijf !
Vreselijk bedrijf !! Zit al een week zonder warm water , onbeschoft aan de telefoon ! Bellen niet af als ze dus niet komen, mijn buren hebben hier gezeten omdat er geen mogelijkheid was dat de monteur als eerste hier zou komen en er kwam dus niemand. Eindelijk in de middag kwam er een monteur die niks gedaan heeft,,volgens mijn buurman belde hij met de centrale en dan zou ik weer warm water hebben. Niet dus !! Ik weer bellen en weer onbeschoft te woord gestaan en gooide ze de hoorn erop. Wat een onbeschoft bedrijf is dit !!!
De MonteDe Monteurs Edwin en Vshj kwamen voor ons Ventilatie Systeem , en waren heel zeer kundig. Na jaren hebben deze twee de hele systeem open ge maakt en nieuwe filters vervangen. Dus hartelijk dan
Dus hartelijk dank daarvoor.
VGR. Richard en Julia van IJzendoorn
Klantenservice is super traag
Klantenservice is super traag. Eerst een virtuele telefoniste die duizend keer de vraag herhaald. Uiteindelijk kom je bij een callcenter waar het nog trager gaat.
Ik bel nu 9 okt en kan pas 27 okt een afspraak krijgen. Belachelijk
Slechte bedrijf er moet iets aan gedaan…
Slechte bedrijf er moet iets aan gedaan worden alliantie werkt met deze bedrijf ze moeten een andere bedrijf vinden ,de cv is kapot na 5 weken bellen er kwam tot nu toe 3 medewerkers ze konden het niet maken weer een andere afspraak gemaakt er kwam niemand opdagen weer gebeld er zou iemand trug bellen ook niks gehoort en we zitten nu in de kou met kinderen
Goede ervaring.
Een onderdeel van de verwarmingsketel moest vervangen worden: (top)monteur Nico kwam snel
en alles werkt weer helemaal goed, bedankt !
Voor particulieren volstrekt…
Voor particulieren volstrekt onbereikbaar: na bellen een autom. antwoord met keuze van doorverbinden met levend mens. Is echter een robot. na beantwoording begrijpt die niets (tig keer herhaald) en krijg dan de tip via whatsapp te gaan. Na opgeven tel.no krijg ik een sms bericht waarop ik verder kan. Blijkt weer een robot te zijn met dezelfde vragen als telef. Schaamteloos. geeft daarna advies maar te bellen of mailen...
Stop met een digitale chatbot!
Telefonisch geprobeerd contact te zoeken. Je krijgt een keuze menu. Keuze 1: via whatsapp, keuze 2 persoonlijk contact. Nou niets persoonlijk contact, je krijgt Lotte de chatbot en dat werkt niet! Uiteindelijk eerst mogelijke afspraak pas over 2-4 weken. Ik heb aangegeven dat de CV ketel het niet doet. Kan toch niet de bedoeling zijn om een paar weken zonder water te zitten?? Uiteindelijk via whatsapp wel persoonlijk geholpen en werd ik gebeld. Zelfde dag stond de monteur op de stoep. Maar 1 tip, stop met digitalisering op deze manier! De monteur was trouwens top!!
Verschrikkelijk bedrijf.
Verschrikkelijk bedrijf.
Komen afspraken niet na.
Zogenaamd medewerkers van de telefonie kunnen de monteurs niet bellen. Afspraken worden meermaals afgezegd of komen niet opdagen.
Medewerkers aan de telefoon praten langzaam en onverstaanbaar.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.