I placed an order with Wear Comfii online 10/08/24. I paid for expedited shipping as I needed the order by 10/20. On 10/14, I sent an inquiry through the website and never received a response.... Mehr ansehen
I WOULD LIKE MY MONEY BACK . THEY WERE NOT WATERPROOF , THEY WERE MADE IN SLIPPY MATERIAL THAT SLIPPED ON MY BODY IM 86 YEARS OLD AND THOUGHT THESE WERE THE ANSWER TO MY WORRIES PLEASE REFUND
Nothing like the videos on instagram , serious false advertising… need to return but nothing on site showing how to return. I’ve emailed but I won’t hold my breath , wish I read other reviews before b... Mehr ansehen
31 dec bestelling geplaatst, kreeg mail track trace dus dacht moet goedkomen. Maar op 18 jan stond er ineens bezorgd terwijl ik niks heb ontvangen. Reageren nergens op zijn alleen per mail te bereiken... Mehr ansehen
Wat is beter dan een goed behandeld en gevoed lichaam? Precies. Er gaat niets boven het gevoel van een grote glimlach op ons gezicht met die goede energie. Onze focus is om een oplossing te bieden voor ieders specifieke behoeften. Your body cares!
Medemblikstraat 275-185, 2547GW, Den Haag, Niederlande
- info@comfiewear.com
- www.comfiewear.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Het bedrijf doet het prima
Het bedrijf doet het prima, gewoon via alliexpres! Product goed ontvangen maar helaas zonder beschrijving, volgende keer beter direct in China bestellen.
Goede service
Op zich een leuk idee, maar na 3 dagen plakten de strips al niet meer goed. De plakrand is op zich supersterk, maar vooral bij mijn mond en voorhoofd, laat het de hele tijd los en als ik het dan weer aandruk, voelt het niet strak op mijn huid, dus kan me niet voorstellen dat het dan ook maar iets kan doen. Ik heb alle richtlijnen netjes opgevolgd: huid schoongemaakt, om de dag de strips voorzichtig met warm water gewassen en gedroogd aan de lucht. Nadat ik dit had gemeld, heb ik meteen gratis nieuwe strips opgestuurd gekregen, dus de service is perfect en heel attent
Overigens zou het handig zijn om een bewaaretuitje te hebben voor de strips.

Antwort von ComfieWear