Fellow Prismo

Bewertungen zu Fellow Prismo

Die Sternebewertung eines Produkts wird aus dem Durchschnitt aller seiner Einzelbewertungen ermittelt.

Coffeedesk-Logo

Verkauft von Coffeedesk

www.coffeedesk.pl

13.270 Bewertungen

4,9

Die Informationen auf dieser Seite basieren ausschließlich auf Produktbewertungen, die Kunden von Coffeedesk über Trustpilot abgegeben haben.

Das haben Kunden hervorgehoben

• GTIN: 852212007229
  • MPN: 1148

Alle Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wraz z Aeropress sprawdza się idealnie w domu jak i na wyjazdach.

Preis-Leistungs-Verhältnis: 4
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cześć do Aero press niezbędne do parzenia kawy oczywiście o określonych parametrach Gorąco polecam świetny produkt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zakupiony w zestawie z AeroPress Go i miałem obawy czy będzie pasował ponieważ opinie w internecie są różne ale okazały się całkowicie bezpodstawne. Może nie dokręca się całkowicie do końca ale w żadnym stopniu nie wpływa to na korzystanie z tego zestawu. Podsumowując dla wszystkich niezdecydowanych - Tak, działa z AeroPress Go.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fajny filtr z uszczelką. Zaworek to porażka... W ketchupie jest mocniejszy. Za taaaką kasę spodziewać się można czegoś wiecej.

Qualität: 3
Preis-Leistungs-Verhältnis: 3
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wypadł i zaginął taki malutki zaworek flow control. Nie do dostania jako część zamienna. Na szczęście można kupić w coffedesk komplet. Mój aeropress znowu robi dobrą kawę.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Szybka wysyłka Produkt zgodny z opisem

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zmienia oblicze Aeropresu. Kawa wychodzi podobna jak z ekspresu. Warto zainwestować.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Średnica zewnętrzna uchwytu filtra jest większa niż oryginalnego Aeropress

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo fajna alternatywa dla aeropressa.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zdecydowanie lepszy niż filtry papierowe, które stosowałam dotychczas do parzenia kawy.

Jak zawsze doba jakość.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jak dla mnie odkrycie roku 2024. Do tej pory moja kawowa przygoda była związana z Aeropress, Clever i V60 z przewagą Clevera bo tego używam codziennie w pracy. Fellow Prismo spowodował że zacząłem szukać nowych smaków i delektować się espresso którego w sumie nie piłem. Małe, niepozorne, i co prawda drogie ale fantastyczne i warte zakupu urządzenie. Warto złapać jakąś promocję albo kupić w zestawie razem z aeropressem. Jedyne co mi się nie podoba to kolor - jest niebieski a nie czarny. Ale to też mogę przeboleć. Serio - jak ktoś lubi "bawić" się kawą tak jak ja to pozycja obowiązkowa.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great product for espresso like coffee in your aeropress. You can use your paper filter in top of your metal filter if you wish.

Fantastyczny produkt, używam codziennie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Szybkie espresso w podróży? Czemu nie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jak nie mam czasu na filtry papierowe to używam tego filtru :)

Pyszna kawa bez expresu

Użyteczny do espresso

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jestem wielkim fanem produktów firmy Fellow z uwagi na jakość wykonania i design. Kawa z użyciem filtra Prismo wychodzi z pełnym "body", gęsta. Powstaje bardzo dobre espresso w sam raz na początek dnia. Polecam produkt fanom kawy bardziej zawiesistej.