Tre besøg for at samle to kabler
Jeg kan desværre ikke anbefale at bruge CL Electric. Det tog tre besøg af to montører at samle to kabler i væggen og prisen lød på 4500kr.
Jeg havde boret ind i et kabel i væggen, da vi forsøgte at sætte et beslag op.
Vi kontaktede CL Electric og de ville sende en montør samme dag over middag. Sidst på eftermiddagen ankom to montører, som lyste lidt ind i hullet og konkluderede at vi havde ramt to kabler. Vi forventede derefter at de ville samle kablerne og udbedre skaden, men de konkluderede blot at vi sagtens kunne tænde for strømmen, selvom isoleringen var brudt på de to ledninger der lå gemt i væggen. Montørerne kørte igen efter ca. 10 minutter. Den efterfølgende regning angiver at de har været hos os en time.
Der gik nu fire dage før vi så de to montører igen. Her slog de hul i væggen og konkluderede, at de kun kunne samle det ene kabel, da det ander kabel var et telefonkabel, som lå frit i væggen - altså ikke i en kanal. Den ene montør mente desuden at denne placering var en ulovlig installation, så han ville bryde vores væg op, så han kunne føre et nyt telefonkabel i et plastikrør. Han anbefalede os dog først at kontakte TDC, da de iht. montøren er ansvarlige for telefonkablerne. Igennem hele processen, var montøren i kontakt med sin overmontør hos CL Electric.
De to montører tager afsted igen, så vi kan kontakte TDC og forberede os på at få den ulovlige installation udbedret.
Vi kontaktede TDC, der informerede os om at de ikke vil have noget at gøre med indendørs installationer, kun installationer fra bygningen og ud til vejen. Videre informerer de om, at telefonkablet ikke behøver ligge i et plastrør, det må godt ligge frit i væggen, hvilket det gør i mange ældre boliger. Det er sandt at man i nye boliger fører kablet i et plastrør, så der er færre forstyrrelser, men det er ikke et lovkrav.
Vi kontakter nu CL Electric, så de kan samle telefonkablet. Først efter 16 dage og flere opringninger fra os, finder de tid til at samle telefonkablet.
Da vi modtager regningen fra CL Electric, står der på regningen:
“Telefonkabel - ville ikke sætte det sammen. Vi vil godt lave kablet - men vi vil ikke have noget med det at gøre efterfølgende.”
Det tog os altså næsten en hel måned at få samlet to kabler i væggen. Det krævede tre besøg af to montører og iht. regningen samlede de telefonkablet i protest, da de ville åbne hele væggen og føre et nyt kabel i en plastikkanal, selvom den nuværende installation er helt lovlig. Pris 4500kr.
18. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung