CL Electric Bewertungen 18

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

5 stjerner - som er velfortjente

I foråret fik vi installeret ny Genvex med et godt resultat, og vi var meget til fredse med Torbens håndtering/styring/installation. Nytårsaften gik vores strøm til lyset i huset, da IHC strømboksen var defekt. Vi ringede 5. januar og Jakob kom springende om eftermiddagen kl. 17 og sat nyt modul i, og vi havde lys i huset igen! Vi har kun haft gode oplevelser med CL Electric og kommer gerne igen.

5. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik en regning på 2000 kr for at fylde…

Fik en regning på 2000 kr for at fylde vand på vores anlæg, det tog 20 minutter, hvoraf halvdelen af tiden gik med at sludre med meget snaksaglig, og venlig, medarbejder. Brugte ingen reservedele eller lign, og da han gik, sagde han selv, at det var jo en hurtig opgave, langt under en time...
Har naturligvis opsagt serviceaftale med dem fremadrettet pga deres ublu priser.

6. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Første gang havde de glemt at sætte…

Første gang havde de glemt at sætte vores aftalte opgave på deres køre lister, vi havde taget fri fra arbejde og sad og ventede.
2. Gang kom tekniker 3 timer for sent ift, til aftalte tid.
Hvis man bare havde ringet og sagt at tiden ville blive ændret lidt, ville vi ikke have set et problem i det.
- ringede efterfølgende for at få fixet vores nilan anlæg, men fik blot at vide at personen var syg og måtte kontakte os når han var tilbage (vi stod uden varmt vand i hele huset) det er nu 1 uge siden. Vi har fundet andet firma til at varetage vores kommende service og opgaver på vores nilan anlæg.

Udover dette, fik vi beskeden om at ingen af vores ventiler til gulvvarmen virkede (anlæg fra 2017) og at alle skulle udskiftes. Vi fik lynhurtigt et tilbud på 6000 kr. hvorefter vi rådføre os med andet steds, som fortæller at de bare lige skal lirkes engang imelllem. (De har virket siden da i 1,5 år og virker fortsat fint)

13. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mit Compact P Air 9 anlæg blev en kold…

Mit Compact P Air 9 anlæg blev en kold vinterdag ramt af en Klixon-77 fejl. Det betyder at husets varmekilde stopper. CL Electric kunne ikke levere en tekniker før 5 dage senere og foreslog at skifte til el-patroner. Denne øvelse alene kostede 150 kw i merforbrug. Da teknikeren dukker op, genstarter han anlægget uden at aflæse fejlkoden. Regning 2.000 kr.
Til trods for reklamation over både manglende akut beredskab, håndteringen og regningen, så er der larmende stilhed hos CL Electric

11. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lynhurtig fejlfinding på mit Nilan…

Lynhurtig fejlfinding på mit Nilan Comfort 300 anlæg, som tog strømmen i huset. Super kompetent rådgivning og efterfølgende opgradering af anlægget med nyeste dele, indkøring og vejledning - endda til en fornuftig pris. Kan helt klart anbefales!

25. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kompetente og dygtige folk.

Man bliver glad når folk kan deres fag. En meget dygtig og kompetent vvs har udført service på min varmepumpe. Jeg kan anbefale dem, for de er professionelle og dygtige.

11. Juli 2023

Ultra dårlig behandling

Jeg havde egemtlig givet dem 5 stjernre, men efter gentagende dårlig service og behandlong, har jeg måtte rette det.
Jeg ligger i dialog med lederen, for at finde en fair afslutning, men det går meget langsomt og der er ingen håndsudrækning.
Jeg retter beskrivelsen når sagen er afsluttet eller overgået til myndighederne.
Men jeg finder mig ikke i så dårlig en og manglende service

2. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik denne mail fra deres kundeservice.

Fik denne mail fra deres kundeservice.

"Vi har meget travlt og koncentrerer os derfor om vores faste kunder i Nordsjælland.
Så vi kan desværre ikke hjælpe dig i øjeblikket."

"Faste kunder" det er virkelige dårligt stil. Men godt at vi fik ikke snakket sammen igen. Dårlige anmeldelser om jer.

27. Dezember 2022

En god oplevelse med C.L. Electric A/S

Har nu flere gange brugt C.L. Electric A/S som serviceprovider mht. til service på min Nilan unit. Jeg har kun gode oplevelser med og vil klart anbefale firmaet.
Meget kompetent og præcis aftale på forkant, gode og kompentente medarbejder, der kommer til aftalt tidspunkt og kommer hele vejen rundt ift. hvad der er nødvendigt for vedligeholdelse og bedste økonomi på en Nilan Unit

18. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tre besøg for at samle to kabler

Jeg kan desværre ikke anbefale at bruge CL Electric. Det tog tre besøg af to montører at samle to kabler i væggen og prisen lød på 4500kr.

Jeg havde boret ind i et kabel i væggen, da vi forsøgte at sætte et beslag op.
Vi kontaktede CL Electric og de ville sende en montør samme dag over middag. Sidst på eftermiddagen ankom to montører, som lyste lidt ind i hullet og konkluderede at vi havde ramt to kabler. Vi forventede derefter at de ville samle kablerne og udbedre skaden, men de konkluderede blot at vi sagtens kunne tænde for strømmen, selvom isoleringen var brudt på de to ledninger der lå gemt i væggen. Montørerne kørte igen efter ca. 10 minutter. Den efterfølgende regning angiver at de har været hos os en time.

Der gik nu fire dage før vi så de to montører igen. Her slog de hul i væggen og konkluderede, at de kun kunne samle det ene kabel, da det ander kabel var et telefonkabel, som lå frit i væggen - altså ikke i en kanal. Den ene montør mente desuden at denne placering var en ulovlig installation, så han ville bryde vores væg op, så han kunne føre et nyt telefonkabel i et plastikrør. Han anbefalede os dog først at kontakte TDC, da de iht. montøren er ansvarlige for telefonkablerne. Igennem hele processen, var montøren i kontakt med sin overmontør hos CL Electric.

De to montører tager afsted igen, så vi kan kontakte TDC og forberede os på at få den ulovlige installation udbedret.

Vi kontaktede TDC, der informerede os om at de ikke vil have noget at gøre med indendørs installationer, kun installationer fra bygningen og ud til vejen. Videre informerer de om, at telefonkablet ikke behøver ligge i et plastrør, det må godt ligge frit i væggen, hvilket det gør i mange ældre boliger. Det er sandt at man i nye boliger fører kablet i et plastrør, så der er færre forstyrrelser, men det er ikke et lovkrav.

Vi kontakter nu CL Electric, så de kan samle telefonkablet. Først efter 16 dage og flere opringninger fra os, finder de tid til at samle telefonkablet.

Da vi modtager regningen fra CL Electric, står der på regningen:

“Telefonkabel - ville ikke sætte det sammen. Vi vil godt lave kablet - men vi vil ikke have noget med det at gøre efterfølgende.”

Det tog os altså næsten en hel måned at få samlet to kabler i væggen. Det krævede tre besøg af to montører og iht. regningen samlede de telefonkablet i protest, da de ville åbne hele væggen og føre et nyt kabel i en plastikkanal, selvom den nuværende installation er helt lovlig. Pris 4500kr.

18. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ja hvor skal man starte, hvis det var muligt at give 0 stjerner så havde de fået 0!

Vores Nilan anlæg havde mistet forbindelsen til betjeningspanelet, så vi fik en tekniker ud som skulle sætte det til igen, det viser sig at han ikke har de korrekte tal fra sidst den blev indreguleret. Han får liv i anlægget, men indstiller som sagt ikke tallene, fordi han ikke har dem.

Teknikeren som var ude ved os, vender aldrig tilbage med tallene vi skulle bruge. Efter utallige opkald til CL får vi at vide at teknikeren er syg og de vil give det videre, at han skal kontakte os, dette sker aldrig!

Vi bliver lovet en rapport, denne modtager vi først 1,5 måned efter vi selv har ringet til dem utallige gange.

Så får man en rykker på en regning på ufærdigt arbejde! Det er simpelthen den dårligste oplevelse og kundeservice vi nogensinde har oplevet!

De kan på ingen måde anbefales til nogen!

Pas på i skal betale for noget i selv skal sætte op!

2. März 2022

CL Electric

CL Electric
Jeg kan slet ikke beskrive hvor dårlig et arbejde og service de har udført.
Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte og slutte.
Jeg overtager et hus med LK IHC installation fra LC Electric
De skulle fra tidligere ejer komme at sætte hele app system IHC Alarm oh video overvågning op til vores telefoner osv.
De kom efter 1 måneder og lige hurtigt fik videoovervågning koblet på vores telefoner.
Efter dette har jeg ikke hørt fra dem i snart 5 måneder der mangler stadig programmering af alarmsystem, udendørs belysningen har aldrig virket og virker stadig ikke efter hensigten.
Der er flere kontakter og belysning der ikke virker i værelser
Telestater og kodning af varme i værelser er helt forkert og varmer i forkerte rum.
Vores nilan jordvarme anlæg har heletiden haft fejl på invertere og haft problemer med at få varme i huset. Dette har tidligere ejer os været bekendt med dette burde være lavet på garanti,
Derfor har jeg været nødsaget til at kontakte en anden nilan specialist for at få dette udbedre PÅ EGEN REGNING. cl Electric svare ikke måske fordi de nok slet ikke har kompetencerne til at lave hverken nilan jordvarme anlæg eller IHC styring.
ALT I ALT FORFÆRDELIG VIRKSOMHED!!!!!!!

21. Februar 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Velkvalificeret medarbejder leverede et flot arbejde

Vi havde fået et tilbud på installation af en ladestander til vores plug-in hybrid bil plus en dobbelt udvendig stikkontakt.
Vi accepterede tilbuddet og måtte rykke to gange for at få bekræftet, at de havde modtaget vores accept af tilbuddet. Først virkede linket i mailen ikke, og efter at have sendt en mail med accept, måtte vi selv ringe efter en uge for at få aftalt en dato.
Men efter disse indledende bump på vejen, gik alt efter planen. De sendte en mand til det aftalte tidspunkt. Han ringede endda et kvarter før ankomst og leverede et flot resultat. Velkvalificeret og høflig - og så reparerede han også den forbindelse, som vi havde brændt af, da vi havde sat for meget ladestrøm til bilen fra en almindelig stikkontakt - uden at det kostede ekstra.
Jeg kan klart anbefale CL Electric. Og de havde fået fem stjerner, hvis de selv havde reageret og vendt tilbage efter min accept af tilbuddet - derfor "kun" fire stjerner.

22. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi benytter ikke CL electric til service længere

Vores Nilan aggregat brummede og blev fejlmeldt efter foreskrifterne. Flere teknikere udtalte at det ikke brummede mere end man skulle forvente (uden at foretage objektive målinger). Så efter fejlmelding direkte til Nilan kom Nilan ud og skiftede kompressorophæng som afhjalp fejlen. Vi benytter ikke CL electric til service længere...

23. November 2020

Kompetence og servicemindet!

Mit Nilan anlæg stoppede med at opvarme vandet, derfor kontaktede jeg CL-Electric. De løste problemet samme dag som jeg kontaktede Dem. Fejlen blev fundet på kun 3 min og derefter skulle delen hentes på Deres lager. Det kaldes jeg god service og virker yderst kompetent! :-)

Hilsen Jesper

17. Januar 2019

Fokus på service er væk

Sidste år overtog cl-electric skæving installations forretning. Vi har tidligere brugt Skævinge ifm. Vores el arbejde hvilket vi har været meget tilfredse med, så det var derfor naturligt at bede cl-electric om at komme og efterse vores Nilan anlæg som vi havde problemer med.

Deres montør kom og kunne efter 10 min se at systemet skulle skiftes og det ikke gav mening at bruge mere tid på det. Vi aftalt at han skulle sende et til bud på et nyt og efter 25 min var han kørt igen. Der gik 4 dage, så vi vi vores tilbud som var på ca. 35.000 kr, hvilket vi også havde regnet med.

Problemet opstod ca. En uge efter hvor vi til en regning på det første besøg. Af regningen fremgår det at montøren har brugt 2 timer hvilket på ingen måde passer.

Vi har været i kontakt med cl-electric og de fastholder regningen på de 2 timer.

3. Februar 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr