Cirkus Mascot Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste klovn ever!!! Nøj han var bare go, sjov og lige som en klovn skal være. Cirkus i børnehøjde og samtidig så vi voksne kunne blive imponerede. Lille vedkommende cirkus, som skaber magi med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk show, dygtige artister og en skøn atmosfære! Selv vi som forældre havde masser af wow-oplevelser under numrene. Vi elskede dyrenes optrædener, grinede højt af klovnenes show og gik derfra m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var alletiders oplevelse søndag 7 juni 2026, hvor vores barnebarn havde en fest Et godt og varieret show, hvor især klovnen tog alle med storm Vi glæder os allerede til næste år

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse. Var der med min 5-årige datter med autisme og det var en utrolig god oplevelse. Sjovt, imponerende og alle pengene værd. Det hele fungerede bare. Gode artister, seje dyr og en vi... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Zirkus
  2. Kindertheater
  3. Unterhaltungsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Vi har gjort det før, og nu gør vi det igen. Mascot skal på landevejen for 31. gang med en helt ny forestilling – og det bliver noget af et cirkus. Vi tror stadig på værdien af at samles omkring oplevelser, som finder sted i øjeblikket. Vi tror, det er væsentligt at give børn mulighed for at glæde sig og vi ved, at der sker noget helt særligt mellem mennesker, når de tager plads omkring cirkusmanegen. Duften af popcorn, lyden af leg, vov og vrinsk og den der særligt søde musik, som får de fleste til at føle, at de endelig har fundet melodien. Det hele er der, og så er der lunt og lækkert, så børn og voksne roligt kan lege tagfat og give slip på hverdagen. Årets forestilling er akkurat lige så vov’et som altid med pjattede pudler og hundekunster. Oplev balancekunst, klovnerier, to grise, to geder, en pony, og en cirkusdirektør med (rampe)lys i øjnene. Endelig er det er tid til cirkus. Forestillingen varer som vanligt 90 minutter plus pause. Lyden og lyset bidrager til cirkusmagien, popcornene smager som de skal og candyflossen smelter i munden. Det er hyggelig, virkelig sjov og nærværende underholdning i børnehøjde. Det er cirkus for alle og en oplevelse, man tager med sig hjem. Velkommen omkring vores magiske cirkusmanege i 2024.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

81 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Imponerende

Et virkeligt godt sammensat program. Herlig aften både for barn og voksen. Tusind tak for fantastisk underholdning.

30. August 2024

Hej Nina

Tak for din anmeldelse.

Hvor er det godt at høre vi stadig lever op til vores navn som ’Hele Danmarks Familiecirkus’.

Vi håber på at se jer igen i 2025!

Hjælper ikke svagtseende

Kæmpe øv. Jeg har to synshandicappede drenge på hhv. 5 & 7 år - stærkt svagtseende og indmeldt Dansk Blindesamfund - som aldrig før har været i cirkus. Noget de MEGET gerne vil opleve, og som jeg naturligvis gerne vil kunne “give” dem.
På flyeren står der jo så fint at pladser er efter først-til-mølle-princippet, hvilket er helt fair. Men hvis mine drenge ikke sidder på første - måske anden - række, vil de ikke kunne se hvad der foregår og intet få ud af turen, andet end nederlag.
Så jeg skrev en mail og spurgte om ikke man kunne gøre en undtagelse i dette tilfælde, og reservere pladser til dem. Jeg tilbyder endda at betale ekstra for ydelsen. Men det kan på ingen måde lade sig gøre, og vi anbefales blot at komme i god tid. (Jeg tænker at mange kommer i god tid for at få gode pladser :)) Så det resulterer jo desværre bare i, at mine drenge ikke får denne oplevelse, da jeg ikke løber risikoen. Jeg er meget forarget, såret og skuffet over, at man ikke kan hjælpe i sådan en sag om særlige hensyn.
Øv med øv på.

22. August 2024

Hej igen Fie

Vi er kede af at du føler dig skuffet og såret, det er absolut i vores interesse at tage særlige hensyn, men som jeg skrev i vores mail til dig, så har vi desværre ikke personale til at kunne reservere og sikre jer pladserne. Derfor tilbyder vi ikke reservationer i frygt for, at vi ikke kan levere på dagen.

Jeg fortalte dig også at din henvendelse desværre ikke er den eneste af denne natur, da vi dagligt modtager lignende efterspørgsler som vi må afvise af de selv samme årsager.

Hertil blev du tilbudt at få jeres billetter refunderet, hvis I måtte konstatere at pladserne ikke blev gode nok ift. drengenes behov.

Det ærgrer mine kollegaer og jeg at du fandt det nødvendigt at give os en dårlig anmeldelse, uden først at prøve det som vi kunne tilbyde. For modsat din formodning om at mange møder i god tid. Så møder de fleste af vores kunder op 20 til 30 min. før forestillingens start, hvorfor vi anbefaler at møde en time før som en evt. løsning.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super billet service

Vi havde billetter til deres forestilling i Vojens maj 2024. Men på vej ned for at hente min datter i børnehave, bliver jeg påkørt, bilen smadres og jeg røg på hospitalet en tur. Da Cirkus Mascot fik nys om dette, fik vi straks billetter til deres forestilling i nabobyen, et par dage efter. Tusind tak for super service og sjov oplevelse.
Jeg er dog en af dem der heller ikke synes at det stakkels æsel skulle traske rundt med børn i manegen i pausen. Det fik min datter ikke lov til af mig.

21. Mai 2024

Hej Christine

Først og fremmest er vi bare glade for at du er i god behold efter den påkørsel. Men hvor er det godt at høre at du og din datter synes om oplevelsen vi tilbyder og den tilhørende service - tak skal I have.

Ift. Ghita (Æslet) kan jeg fortælle at hun ikke bare trasker rundt, men er forinden blevet trænet og socialiseret af Marianne igennem 2,5 år, til at gå rundt i manegen (uden børn), så både børnene, men også hende selv, er trygge ved omstændighederne. Derudover er der sat en maksimumvægt på 50 kg, for at sikre hun ikke bliver overbebyrdet. Ghita bliver til dagligt passet af to af mine kollegaer, som holder opsyn med hendes velvære - så hun hverken arbejder under sygdom eller skade.

Hvis du er yderligere interesseret i vores dyr’s hold og velvære, så kan du læse mere her:

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg elsker Cirkus Mascot for det det…

Jeg elsker Cirkus Mascot for det det var, og har ikke noget på selve forestillingen, men for mig er Cirkus i et telt, det er hele den fede stemning ved at gå i Cirkus, efter det er blevet flyttet i haller kommer vi ikke til at besøge det igen, og derfor ikke 5 stjerner.

18. Mai 2023

Et en fantastisk show

Mit første indtryk var hele sæt oppet, alt var pænt og rent. Der var ikke noget
Som så slidt eller udtjent ud. Dyrene som de brugte til showet, bar præg af at de syntes at de ting de skulle lave var sjovt, det blev til en leg mellem menneske og dyr,ikke tvang . Showet var børnenes cirkus, men vi voksne fik også et godt grin,tak til Marianne for et par dejlige timer

18. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cirkus for børn og voksne

Dejlig oplevelse for mit barnebarn og jeg selv
Afvekslende forestilling, med en dejlig børnevenlig klovn. Dejligt med med mange dyr, da det er noget børn nemt kan relatere til
Vi kommer med glæde igen næste år

18. Juni 2023

Dejligt cirkus i børnehøjde

Dejligt cirkus i børnehøjde. 😁
Min datter var ellevild specielt med dyrene.
Eneste minus er æslet i pausen, det skulle man måske overveje om der var noget andet der var bedre. For det var hårdt for det lille æsel med alle de børn det skulle bære rundt på.

Men ellers dejligt show, dog voldsom dyrt i billetter, men de skal jo selvfølgelig også kunne leve af det.

Alle dyrene så velplejede ud og så ud til at leve livet som cirkus dyr ganske fint.

28. April 2023

Super sløjt

Super sløjt, det ene mere intetsigende nummer end det andet… Sæbebobbel damen kunne ikke få det til at fungere, dyrene var mildest talt til grin.. Det ene nummer var en pony der gik en runde i manegen, og ellers ikke gjorde som Marianne ville have den til…
Akrobaten var teknisk dygtig af en mand på 73 år, og børnene synes også han var sjov…

Vi følte aldrig rigtig at cirkus gik igang, det var det ene “trække tiden” nummer efter det andet…
Så som at se to mænd gemme et æble for hinanden… Hvor den ene selv siger: Nå, nu er de vist ved at være klar ude bagved …

Det stakkels æsel i pausen er en historie helt for sig selv, som gav ondt i hjertet !

Min søn fik en plakat på vejen ud, og trods der kun stod et enkelt barn udover han, værdigede Marianne ham ikke et blik, og svarede ikke når han spurgte om noget…
Træls måde at slutte dagen af på når man er 6 år…

Det bliver første og sidste gang for vores vedkommende .

26. April 2023

Fantastisk oplevelse 👌🏻

Vil sige 1000 tak for en fantastik aften i jeres selskab 🎪👌🏻🤩 hvor er det fedt at I er så nærværende og super dygtige 👏🏻👏🏻 min datters øjne strålede af begejstring og selv os voksne var imponeret og havde en fest 🤩😃 det er ikke sidste gang vi skal opleve jer 🙏🏻😃

7. Oktober 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Et flot cirkus, fraset situationen med deres æsel i pausen.

Et flit og godt cirkus, akrobater af god kvalitet, og klovnen var virkelig sjov.

Jeg ville give 5 punkter men..

Some en anden har skrevet her i anmeldelsen: det stakkels æsel i pausen.
Dyret måtte bære rigtig mange børn og blev virkelig træt af det. Og mændene der styrede den, blev grove og meget utålmodige i deres handlinger.
Jeg skal bemerke, at dyret ellers så velplejet ud.
Men grov håndtering er bare ikke ok.

25. September 2022

Skøn og sjov eftermiddag

Skøn oplevelse for vores 3-årige. Hun nød hvert et øjeblik, og det gjorde mor og mormor også. Vi elskede særligt indslagene med de mange søde dyr, men alle indslag kunne noget særligt. Det var dyrebare øjeblikke, og vi besøger jer meget gerne igen.

11. September 2022

Stakkels dyr!

Kørte forbi ved middagstid idag i Bogense, og så de stakkels grise, gåsen samt nogen andre dyr bag grisene stå i deres små bure i direkte bagende sol på en dag hvor vi har 30 grader og fuld solskin!!😢
Godt nok havde de vand men de lå helt stille og svedte og de skal jo desværre ind og optræde bagefter.
Ingen skygge til dyrene men artisternes egne biler havde de sørget for holdte i skyggen😡

14. August 2022

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse - min dreng på 4, var færdig af grin hver gang kloven var der, fascinerende at man kan få en gås til at lave kunster . Vil klart anbefaler Cirkus Mascot. Begge drenge fik en plakat hver med hjem, kloven bliver pæn kysser godnat 😃

Et cirkus der er skræddersyet til børnefamile .

10. Juni 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Cirkusforestillingen i sig selv var…

Cirkusforestillingen i sig selv var super god - især til de mindre børn. Så selve forestillingen var positiv.

I pausen var det muligt for børnene at få en enkelt runde på et æsel rundt i manegen til 30 kroner, hvilket rigtig mange børn inklusiv min egen søn rigtig gerne ville prøve. Desværre kunne man undervejs se at æslet efter at have været afsted rundt med mange børn, at det tydeligvis ikke nød det længere. På trods af det og en fortsat meget lang kø, valgte man at fortsætte, og det skulle blot gå endnu hurtigere med at få alle børnene igennem. Jeg fortryder personligt selv, at jeg ikke valgte at trumfe igennem overfor min egen søn, da jeg foreslog, vi gik igen, fordi jeg kunne se æslet ikke havde lyst mere. Så blot en opfordring til at springe den del over som forældre og arrangører - i hvert fald skal det være på dyrenes præmisser og ikke for at få penge i kassen for enhver pris!

14. Mai 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Amatøragtigt og kedeligt

For lidt cirkus for pengene. Halvdelen af tiden var klovnen solo på, og de fleste af numrene var amatøragtige og kedelige. Læg dertil alt for høj baggrundsmusik. To voksne plus børn på hhv. 4 og 9 var ikke imponeret.

29. April 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr