Dårlig pruduktbeskrivelse.
Købte en Gardena dykpumpe med aquasensor den 2. juni 2025. Pumpen skulle anvendes til at bortpumpe snavset vand fra et fiskerensningsanlæg.
I produktinformationen står der, at pumpen kan klare partikler op til 35 mm. Dette var ikke noget problem.
Pumpen kunne dog åbenbart ikke stå i snavset vand pga. aquasensorene. Allerede efter få dage måtte jeg tage pumpen ud af drift, da den ikke gik i gang med at pumpe vand ud af beholderen selv om den var sat til lavt vandniveau. Flere gange var beholderen, som kan rumme 60 L, oversvømmet.
Jeg kontaktede Gardena, hvor en tekniker bekræftede ovenstående og henviste til en anden pumpe med flyder. Han var dog tvivlsom om den kunne stå i beholderen på grund af manglende plads. Han opfordrede mig til at prøve mig frem med 3 forskellige pumper og måske vælge en af disse!!!
Jeg skrev så igen til Gardena og beskrev manglende oplysning i produktinformationen om, at pumpen ikke kunne stå i snavset vand pga. aquasensoren.
Dette er nu snart 3 uger siden, men jeg mangler stadig svar fra Gardena, et svar som formentlig aldrig komme.
Jeg har altså tabt 1.245 kr.