Chedanthe Bewertungen 164

TrustScore 3 von 5

2,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service - forkert køkkenlevring. Jeg har stadig ikke fået mit køkken færdigt trods flere henvendelser dertil. Fik forkerte køkkenelementer - fik fx 70 cm istedet for bestilte 90 cm. Mang... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Säger bara oj oj oj, vilka fina möbler vi har köpt och ett fantastiskt kök med installation. Även om det kommer från Danmark till Sverige är vi överraskade över ett sådant fint pris och fin kvalitet... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg modtog aldrig hverken ordrebekræftelse eller faktura på mit køb af møbler, hvilket undrer mig. Meget lang leveringstid på mine møbler. Jeg har dog nemt kunne komme i kontakt med Erling herom båd... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Modtog min taburet/pakke i stykker og i en synlig ødelagt og sammentapet papkasse. Derefter mail-kommunikation d.3/2-2021 med Chedanthe om reklamation. Herefter har jeg intet hørt i 9 dage (dags dato)... Mehr ansehen

1. Bau & Fertigung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Chedanthe APS blev grundlagt i 2009 af indehaver Erling Nielsen som har arbejdet i møbelbranchen i mere end 20 år, og kan tilbyde stor erfaring, know-how og branchekendskab. Møbelbranchen er i konstant fremdrift – vores mål er altid at have fingeren på pulsen og være et skridt foran! Vi har hele tiden et opdateret og tidssvarende sortiment, som lever op til kundernes krav og forventning om konstant fornyelse. Chedanthe APS har sammen arbejde med nogle af de største fabrikker i Tyskland Frankrig Tyrkiet og Polen

2,9

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har bestilt sofa og den mangler…

Vi har bestilt sofa og den mangler hjørnedelen 🥲 Vi prøver ellers kontakte dem men forgæves :-(

26. April 2022

Antwort von Chedanthe

Fabrikken havde lavet en fejl ved at sende 1 x enkelt sæde i stedet for hjørne modul
Hjørnemodul er bestil og vil blive sendt så snart vi modtager dette
Mvh Erling Nielsen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

det startede fint og møblerne er kommet…

det startede fint og møblerne er kommet frem, men eder er mange fejl, huller i stolene, afskallet malin og hakker i bordene.
Efter at sende billeder og tale med dem ( de er ret søde at tale med) sker der ikke noget og jeg hører intet fra dem, det er ret utilfredsstillende, jeg står nu med en masse defekte møbler jeg ikke ved hvad jeg skal gøre ved, og jeg kan ikke komme i gang med at bruge vores mødelokale da jeg mangler borde og stole

15. Februar 2022

Svindel

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg gøre det! Jeg fik ikke mine penge tilbage efter, at jeg returnerede mine varer og dette på trods af, at jeg henvendte mig adskillige gange til virksomheden. Til sidst gav jeg op og lavede en indsigelse i min bank og fik beløbet indsat på min konto. Svindel!

21. Januar 2022

Antwort von Chedanthe

Du skriver du ikke fik dine penge tilbage og til sidst i din anmeldelse skriver du har fået beløbet på din konto så forstår ikke hvad du mener om svindel når du har fået beløbet retur

Service langt ud over det sædvanlige,

Service langt ud over det sædvanlige,
Fik byttet vores sofa efter et år, da vores behov ændredes. Erling er en reel mand, han har sommetider travlt men tager sig tid til at servicere.

9. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen styr på lagerstatus, spild af tid

Når der står, at varen er på lager, regner jeg med, at den er på lager. 3 arbejdsdage senere får man at vide, at varen ikke er på lager og aldrig bliver det. Spild af tid.

18. November 2021

Antwort von Chedanthe

Normalt ligger varen på vores leverandørs lager sammen med 53.000 andre vare hvor vi bestiller det og hvor det bliver afsendt direkte til vores kunder, vi beklager det har taget nogle dage inden vi fik besked om at varen var udsolgt

Rigtig dårligt service

Rigtig dårligt service. De er meget uprofessionelle. De lover noget som de ikke holder og trækker processen i langdrag.

28. September 2021

God service !

Jeg værdsætter den menneskekontakt jeg oplevede da jeg ringede, med nærvær og ligefremme løsninger. Og viljen til at gå et ekstra skridt for at hjælpe da det kneb🙂

12. August 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det har været en lidt blandet oplevelse.

Har modtaget min loftventilator, den ser fin ud...

men levering var meget langsom, og kunne godt have haft tænkt mig den var kommet til noget før på grund af den hedebølge vi havde, Jeg havde forventet lidt lang leveringstid, men det var meget længere end forventet, da der har været mindre problem med levering til rigtig adresse, som kan skyldes mange ting.

Så det har været en lidt blandet oplevelse.

9. Juli 2021

Ny sofa

Bestilte en ny sofa, og den blev leveret til tiden,alt i alt, en rigtig god oplevelse, og vil varmt anbefale andre at handle her, for mig er det med sikkerhed ikke sidste gang

9. Juni 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fin levering, men ringe kvalitet.

Købte et kaninbur til 1800 kr. Regnede bestemt med at at få en kvalitetsvare til den pris. Buret blev leveret uden problemer, men var af så ringe kvalitet, at det gik i stykker før det var taget i brug. De medfølgende skruer passede heller ikke.

7. Juni 2021

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr