Jeg er enormt taknemmelig for den hjælp og assistance som I ydede forleden. Der blev svaret hurtigt på faldalarmen, 1-1-2 tilkaldt og pårørende fik besked. En perfekt hjælp i nøden og meget betrygg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Supervenlig og kompetent betjening, hurtig opfølgning og venligt personale. Udstyret var enkelt at betjene og gav god tryghed hos brugeren, der brugte det i 1,5 år. Ophør alene pga. mistet evne til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bruger cekura på job ...overfalds alarm Har også en privat....skal have en hjerteoperation og hvis der pludselig efter hjemsendelsen skulle opstå en situation.Så er responstiden under 2 min....men ko... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har gudskelov ikke haft alvorlig brug for Cekura, men min alarm er uformelt blevet aktiveret et par gange. En gang da jeg kørte på cykel på en meget bumlet skovsti, en anden da jeg lagde den f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Cekura er uden sammenligning fremtiden inden for ældresikkerhed og service. Med forringet ældrepleje og omsorg er vi den funktion der sikrer privatiseringen af personlig velfærd i Danmark. Det gør vi ved at tilbyde den service og de produkter der er nødvendige for, at ældre i Danmark kan føle sig trygge og sikre i eget hjem, 24 timer i døgnet, hele året rundt – noget vi mener er en selvfølgelig rettighed for alle.Fordi vi er leverandør uafhængige vælger vi altid det nyeste og bedst udstyr på markedet. Når man bestiller at abonnement hos Cekura er man derfor sikret at ens udstyr aldrig bliver forældet.
Amagerbrogade 41, 2300, København S, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Min familie og jeg er godt tilfreds med den ydelse og omsorg, jeg får
hos jer.
Tove

Antwort von Cekura A/S
Vi har henvendt os som potentiel ny kunde, men har kun oplevet forsinkelser i svar, manglende svar og har hele tiden selv måtte følge op og rette henvendelse.
Korrespondancen er sågar foretaget med og til Cekura´s CEO
Det er absolut ikke noget vi som koncern vil arbejde videre med, eller under omstændighederne anbefale.
Super god service og let håndterligt produkt.
Utroligt søde og venlige medarbejdere.

Antwort von Cekura A/S
Jeg har oplevet rigtig god service i mens jeg havde alarm hos Cekura, men efter jeg sagde mit abonnement op har jeg fået rigtig dårlig service og jeg oplevet fejl og stor forsinkelse omkring udbetaling af depositum.

Antwort von Cekura A/S
Altid hurtig til at besvare opkald. Yderst venlig betjening af opkald.
Cekura er betryggende at have inden for rækkevide.

Antwort von Cekura A/S
..det er lørdag aften og telefonen ringer: En medarbejder fra Cekura har opdaget, at faldalarmen er løbet tør for strøm og ringer for at sikre sig, at alt er i orden.
Se det er service!

Antwort von Cekura A/S
Cekura er meget pålidelig og giver os stor tryghed. Anbefales!

Antwort von Cekura A/S
Det virker bare, Mangler dog stadig en dansk brugervejledning til mit smart watch med alarmkald.

Antwort von Cekura A/S
Dårlig kundeservice skal betale i flere måneder, mit ur jeg havde har jeg ikke andet haft problemer med og kan ikke forstå at man ikke kan ringe ud på uret det står der klart man kan, dette er noget jeg ville ha undersøgt om de må, da cekura siger man ikke må ringe ud fra uret

Antwort von Cekura A/S
Fantastiske hjælpsomme mennesker i ‘boxen’ når min mor kommer til at trykke på alarmklokken om morgenen, når hun tager den om halsen. Tusind tak.

Antwort von Cekura A/S
Det fungerer så fint og trygt for min mor på 91 år. Kan kun anbefales.
Hej, Jeg har kun abonneret på Cekura A/S nogle få måneder, og har heldigvis ikke haft behov for deres tjenester endnu. Men alene tanken om, at jeg har hjælpen lige ved hånden, hvis der pludselig sker et eller andet, gør mig tryg. Jeg ved, at systemet virker omgående. Jeg er nemlig kommet til uforvarende at trykke på alarmknappen et par gange, og hver gang blev jeg kontaktet inden 30 sekunder efter, at alarmen var startet. Hver gang blev jeg mødt af en venlig stemme, som bevarede min undskyldning med, at det var bedre at alarmere en gang for meget end en gang for lidt. Ingen sure miner.
Min far er meget glad for den hjælp han får. Der bliver svaret med det samme og servicen er altid venlig og omsorgsfuld. Han har fået hjælp af nogle omgange og nævner tit at han er glad at have den ekstra sikkerhed for at der er nogen der svarer straks når han har brug for hjælp.
Altid god og hurtig service.
Venlig betjening.
Stor tålmodighed og venlighed når min far skal kontaktes og have informationer, som ikke hører så godt og af den ældre årgang.
Føler mig tryg.

Antwort von Cekura A/S
Jeg giver jer 1000000000000000 stejner fordi i alle medarbejdere er da når jeg har bruge for jer når jeg for angst og andfal og i hjælpe mig og i er super søde personale ja i ja 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🐢🐢🐢🐢🐄🦆🦢🥰 Så derfor beholde jeg jer i mange år jeg er i sikkerhed hver dag der hvor jeg går henne og er rigtig glæd for det 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇷🇴🇷🇴🇷🇴🌹🌲🐢🐄🦆🦢🐢🐑💐

Antwort von Cekura A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.