Ved vores årlige sommerfest havde vi i år valgt et tema som var Gangster og ingen gangster fest uden et ordentligt Casino. Casino Events var det bedste tilbud, med fin fleksibilitet i tid og udv... Mehr ansehen
Impressively bad. Never seen a platform fail at so many basic things simultaneously.
der var en mindre misforståelse med bookingen, idet vi mente der var tale om en forspørgsel og ikke decideret booking. menvi var blevet tilbudt en rigtig rimelig pris på et rigtig godt arrangement. De... Mehr ansehen
Vi havde fornøjelsen af et yderst professionelt Casino event til vores firmafest, hvor der med højt humør og glimt i øjet, blev dealet både Poker, Black Jack og Roulette. Alle fik en grundig forklari... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Arrangør af CasinoEvents til både firma og privat. Underholdning til eksempelvis firmafest, julefrokost, rund fødselsdag, konfirmation eller polterabend
Vereinigte Staaten
- www.casinoevents.dk
Das sollten Sie wissen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Forrygende arrangement!
Casinoevents stillede et forrygende arrangement op ved vores reception, hvor de i løbet af dagen styrede roulettebordet for de passerende gæster.
De var meget fleksible og tilpassede sig vores behov, hvorfor arrangementet blev en stor succes, ikke mindst for os, men også vores gæster.
Jeg kan kun anbefale dem til andre events!
Casionet rykkede ind på ARoS
Til vores Personalefest her på ARoS, havde vi i søndags besøg af Carsten fra CasinoEvents.
Vi bestilte et roulette bord blot 4 dage før, da vores anden underholdning blev aflyst. Selv med så kort varsel var det top professionelt og lige som aftalt. VI var over 100 mennesker om et bord, da vi troede at det ikke var noget alle havde lyst til.. (vi ligger i alderen 16-68 blandt de ansatte der deltog)
Men det blev et KÆMPE hit! SÅ vi skulle nok have lyttet til Carsten og taget en 2-3 borde mere.. Det ved vi til næste gang.
Carsten havde overraskende godt overblik, da der til tider stod over 20 mennesker om rouletten og placerede bets på næsten alle felter, formåede Carsten stadig at bevare ro'en, overblikket og den gode stemning. Bestemt ikke sidste gang vi skal lave museet om til et lille casino ;-)
Casino Kirstinelund
I fredags holdt vi julefest i virksomhedsfællesskabet Officelab Kirstinelund med Bond and Babes - og med Casino Events 2 fantastiske dealere, der var med til at skabe den helt rigtige 007 kulisse. Tak for professionel service og set up.
License to play :-)
Casinoevents kan jeg anbefale til alle.
Nemt at få en aftale i stand og alle mødetidspunkter overholdes.
Dealerne er professionelle og tålmodige, og flere af vores deltagere sagde efterfølgende, at nu havde de mod på at prøve at tage på rigtigt casino.
Super indslag til vores julefrokost med James Bond/Casino Royal tema.
Julefrokost
Vi brugte Casinoevents til julefrokost med 007 tema, og der var udelukkende positive tilbagemeldinger fra deltagerne. Teamet bag Casinoevents løste opgaven til UG.
Professionelt
Skulle have casino tema til firma julefrokost og kontaktede casinoevent. Fra start til slut var det en yderst professionel behandling og rådgivning. Og dem der kom ud til arrangementet var også yderst professionelle. Alt i alt en super oplevelse!
300 gæster - intet problem
I forbindelse med et biograf arrangement (James Bond selvfølgelig), skulle vi inden filmen lave vores eget casino - der jo lige er i 007's ånd.
Vi var meget spændte på hvor mange der ville prøve at spille, men både børn og voksne havde et par sjove timer, hvor hver deltager fik 5 jetoner at spille for.
Alt spillede - og croupierne var super professionelle (både før og under eventet) :)
En fantastisk oplevelse
Vi hyrede Casinoevents til vore jubilæumsfest, hvor temaet var "The Great Gatsby" .Det var en kæmpe succes. Vi spillede roulette og Black-Jack.
Casionevents var superprofessionelle og behjælplig hele vejen igennem.
Lige fra booking, hjælp til specielle ønsker og vejledning ved spillebordene.
Vi har kun rosende ord og de bedste anbefalinger at give til Casinoevents
En super oplevelse
Kan absolut anbefale Casinoevents og vil klart bruge firmaet en anden gang. Hjælpsomme og søde medarbejdere, der var med til at give os en fantastisk oplevelse til vores firmafest med James Bond tema. Sådan! Og tak for det :)
Perfekt til firma arrangementer
Vi har lige afholdt et arrangement for medarbejdere med forskellige aktiviteter, hvor roulette og black jack var blandt mulighederne. Her deltog ca. 90 medarbejdere i aldersgruppen fra 16 - 55 år, som hyggede sig om spillebordene i de par timer, der var til rådighed. Medarbejderne fra Casinoevents er både super søde og meget professionelle. Kan kun anbefales.
PROFESSIONELT!!!
Vi har for nyligt benyttet Casinoevents til vores Award- & Gallashow.
Casinoevents fik på en enkel måde gearet personalet i forhold til reglerne, så alle derved kunne være med fra starten. De 2 timer vi brugte på Roulette & Blackjack fløj af sted, og stemning i lokalet var helt unik og fantastisk. Alt dette skabt af Casinoevents.
Uovertruffen service fra første kontakt.
Kan stærkt anbefale Casinoevents......
God underholdning – professionel udført.
Vi havde hyret Casinoevents til vores afdelingsarrangement.
Carsten som dealer, var virkelig god til at forklare reglerne, så alle forstod dem og kunne være med fra starten. De 2 timer som vi brugte på pokerturneringen fløj af sted, og stemning i lokalet var hel fantastisk.
Kan anbefale Casinoevents – både til private og firmaer!
Supersjov aften!!
Vi havde hyret Casinoevents til vores julefrokost, hvor vi var 30 medarbejdere i alderen 15 til 60 år....og ALLE morede sig!!
De 2 timer som casinoet havde "åbent" fløj afsted, og der var en nærmest euforisk stemning i lokatet, da det hele skulle afgøres på roulettebordet......det kan KUN anbefales!!
Super flot arrangement !
Vi har netop afholdt julearrangement for vores personale (60 personer) hvor vi efter middagen havde aftalt besøg fra Casinoevent med 2 Black Jack borde og 1 Roulette bord som en "hemmelig" overraskelse.
Vi oplevede super service med god stemning, information og vejledning ved bordene. Stor tak til Carsten :o)
Vi kan varmt anbefale Casinoevent; alt fungerede som aftalt lige fra start til slut
Vi har lige gennemført vores julefrokost for 125 personer, med hjælp fra casinoevent. Vi oplevede en super service med god vejledning mht. bordene m.m. og det hele spillede perfekt, så alle havde en super aften.
Vi blev mødt af 3 prof. dealere som vejledede os alle som måske ikke havde den største kendskab.
Vi vil klart benytte os af Casinoevent, ved en lign lejlighed.
Tak for en fantastisk aften!!
SUPER PROFESSIONELLE!!!!!
Vi havde bestilt dem til vores julefrokost.
4 borde med 2 Black Jack og 2 Roulette.
De kom til tiden og da vi havde James Bond tema stillede de flotte papfigurer op med James Bond. Dealerne der var med og opsætning var helt perfekt. Der var ikke en finger at sætte. Udover flotte samba piger som vi også havde bestilt, var det med til at sætte prikket over i ét.
Samtidig stor ros til Carsten som har firmaet får hans fantastiske kundeservice inden aftenen. Jeg vil gerne have en gennemført aften og har derfor altid mange spørgsmål. Jeg følte mig aldrig til ulejlighed og fik altid hurtigt svar. Tak for en super fed aften til Casino event:)
Sjov underholdning til firmafesten
Vi havde et super arrangement til vores julefrokost i år. (2014).
2 veloplagte dealere introducerede gæsterne og lynhurtigt var vi igang med spillet. Alle morede sig både dem der prøvede spillet for første gang men også de mere rutinerede spillere.
De 2 timer vi havde booket Casinoevent gik lynhurtigt.
Vi kan kun give dem vores allerbedste anbefaling.
PERFEKT
Fantastisk underholdning
Vi havde casinoevent til vores julefrokost. Det var super god underholdning og de var meget profesionelle. Vil klart anbefale dem. De gjorde det til en fantastisk aften :D
Super underholdning til julefrokosten
Vi havde besøg af Casinoevents til vores firma julefrokost. Det var et rigtig flot set-up med passende deko og det hele fungerede bare. De var professionelle ved bordene, men der var stadig plads til sjov og ballade. Rigtig god og anderledes underholdning.
De kan, kan de
Vi har i Dansk Kennel Klub har lige afholdt vores store internationale udstilling hvor finaleringens tema var Casino. Vi henvendte os os til casinoevent og forespurgte på rekvisitter - Selvfølgelig kunne de leverer - Og det gjorde de. Aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Leveringen var som planlagt og alt klappede, det var et super godt samarbejde.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.