Ved vores årlige sommerfest havde vi i år valgt et tema som var Gangster og ingen gangster fest uden et ordentligt Casino. Casino Events var det bedste tilbud, med fin fleksibilitet i tid og udv... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Impressively bad. Never seen a platform fail at so many basic things simultaneously.
der var en mindre misforståelse med bookingen, idet vi mente der var tale om en forspørgsel og ikke decideret booking. menvi var blevet tilbudt en rigtig rimelig pris på et rigtig godt arrangement. De... Mehr ansehen
Vi havde fornøjelsen af et yderst professionelt Casino event til vores firmafest, hvor der med højt humør og glimt i øjet, blev dealet både Poker, Black Jack og Roulette. Alle fik en grundig forklari... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Arrangør af CasinoEvents til både firma og privat. Underholdning til eksempelvis firmafest, julefrokost, rund fødselsdag, konfirmation eller polterabend
Kontaktinformationen
Vereinigte Staaten
- www.casinoevents.dk
Das sollten Sie wissen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Event for vores ledere
Vores firma har fornylig brugt Casinoevent til vores ledersamling med stor succes. Efter at arrangementet blev bestilt har Carsten og hans team stået for al planlægning, så det eneste vi skulle var at nyde en fantastisk aften med vores ledere.
Evalueringen fra butikscheferne har indtil været fra fantastisk til det bedste event vi nogensinde har haft på en ledersamling, og det var virkelig noget der kunne samle folk, hvor vi typisk har set dem i små grupperingen med folk de kendte.
Alt i alt et fantastisk setup fra start til slut.
Martin Callsen
Telenor
I forbindelse med et firma event lejede…
I forbindelse med et firma event lejede vi Casinoevents til at underholde i to timer. Vi havde lejet tre borde inkl dealere til 150 medarbejdere. Både op til, under og efter eventen agerede Casinoevents meget professionelt, og de har vores varmeste anbefalinger. Vi vil i hvert fald altid hyre dem igen, hvis vi holde casino aften :-)
Hele arbejdspladsen havde en sjov og…
Hele arbejdspladsen havde en sjov og hyggelig eftermiddag. Der var styr på alt det praktiske, og humøret var højt. Kan klart anbefales til et par hyggelige timer.
Giver dem max antal stjerner :-)
Helt fantastisk setup.
De klarede 130 gæster og det var et virkelig vellykket indslag, for alle!
God service fra start til slut, både under booking, på selve dagen og efterfølgende. De er nogle søde friske fyre.
Vi vil helt klart bruge dem igen og 100% anbefale dem til andre.
Casinoevents til konfirmation
Vi har nu prøvet Casinoevents to gange - senest til vores konfirmation i april. Altid professionelle og gode til at supportere alle aldersgrupper, så alle får en god oplevelse. Mega gode til at skabe god stemning og fest - kan varmt anbefales 😊
Kan helt klart anbefales
Meget behagelig planlægning og perfekt udført. Gav virkelig vores fest et kæmpe boost.
Super godt arrangement og et veloplagt …
Super godt arrangement og et veloplagt personale!
Jeg vil klart anbefale CasinoEvents som …
Jeg vil klart anbefale CasinoEvents som leverandør af underholdning, da de var super søde, professionelle og havde styr på tingene.
Vi var meget glade for eventet og vil benytte CasinoEvents igen.
Vi var super tilfredse med …
Vi var super tilfredse med arrangementet det var ligsom at være på rigtig casino super sjovt og kun positive tilbagemeldinger Tak
Casino KMC
Casino KMC
2 timers casino som indledning til vores julefrokost, viste sig at være et perfekt valg, takket være Casinoevents fine arrangement med borde og dealere. Det kan varmt anbefales.
Absolut kun de bedste anbefalinger …
Absolut kun de bedste anbefalinger herfra! Hurtig indsats, selv om vi var ude i allersidste øjeblik. Vender hurtigt tilbage med opfølgning på spørgsmål og stillede på selve aftenen op med et meget oplagt team, der på bedste vis introducerede os til Black Jack og Roulette.
Rigtig godt event - vi booker gerne igen!!!
Super sjov event til årets julefrokost
Super sjov event til årets julefrokost
Vi havde booket Casinoevents til en times underholdning ved vores julefrokost. Super professionelle folk, alt klappede som aftalt og planlagt og alle gæster gik op i spil med liv og sjæl og højt humør.
Kan helt klart anbefales!
CasinoEvent til Julefrokost 2017.
Eventet til vores julefrokost var rigtig godt. Folkene bag var søde, sjove og inspirerede naturligt til at deltage.
Alle aftaler/tidspunkter overholdt 100% - Kan varmt anbefales.
Tøv ikke med at tage kontakt!
Vi havde hyret Casinoevents til at komme til vores firmafest i Skjern Kulturcenter. Vi havde 2 blackjack borde og et roulette bord. Det var en succes. Folk hyggede sig, small talkede rundt omkring, havde bare en god oplevelse. Når man nu ikke er stamkunde på diverse casinoer rundt omkring i landet, eller bor i Las Vegas, er det her et rigtig godt alternativ. Kan klart anbefales.
Nem at aftale med.
Fornuftige priser.
Præmier ved større arrangementer.
Super god oplevelse.
Super god oplevelse.
Dygtige dealere, tiden gik hurtigt og alle hyggede sig med det.
Kan kun anbefales 👍🏻
Var hyret til et arrangement i vores personaleforening.
Vi havde en fantastisk …
Vi havde en fantastisk eftermiddag/aften i Personaleforeningen, med to virkelig dygtige, tålmodige og ikke mindst underholdende dealere.
Så godt arrangement!
Vi havde fornøjelsen af Casinoevent til vores årlige sommertur i firmaet, og det var bare en kæmpe succes! Alle kunne være med, og alle hyggede sig voldsomt med det!
Absolut anbefalelsesværdigt :)!
Casinoevents leverede et rigtig godt arrangement til vores firmajubilæum. Alle dealere var oplagte og smilende og stemningen var i top - absolut anbefalelsesværdigt :)!
Event til vores årlige sommerfest i …
Event til vores årlige sommerfest i firmaet og det var en stor succes. Samtlige var ved spillebordene og personalet var meget professionelle, føltes som et rigtigt casino. Kan klart anbefale dette.
Fedt koncept
Fedt koncept - I var virkelig med til at gøre Las Vegas festen til noget helt særligt.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.