Super casino avec beaucoup de choix de Machine à sous et tous ce qu'un casino comporte et un super support rapide et efficace bonne chance à tous
Unternehmen hat geantwortet
36 stortingen na elkaar en 36 keer mij geld gestolen zonder ook maar iets te krijgen. Ondertussen tienduizenden spins en duizenden euro's gestolen door meer dan duidelijk afgestelde spellen. Gee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik kreeg een jackpot van 23 euro, als gevolg daarvan werd ik uit het spel gegooid dat ik speelde, toen ik de ondersteuningsdienst vroeg waar mijn jackpot was, zeiden ze dat ze onderzoek deden, en het... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Casino Elite est un casino en ligne officiellement licencié et réglementé en Belgique par la Commission des jeux de hasard (licence B+), opérant exclusivement dans le respect du cadre légal belge. Notre mission est d’offrir aux joueurs belges une expérience de jeu sûre, transparente et responsable, avec un accent particulier sur la fiabilité des paiements, la protection des joueurs et la conformité réglementaire. Casino Elite propose une sélection rigoureuse de jeux de casino en ligne, incluant des jeux Dice, des machines à sous, ainsi que des jeux de table classiques tels que la roulette et le blackjack, fournis par des éditeurs reconnus et certifiés. La sécurité et l’équité sont au cœur de notre approche. Tous les dépôts et retraits sont traités via des solutions de paiement agréées, avec des procédures de vérification strictes conformes aux obligations KYC et AML en vigueur en Belgique. Nous accordons également une importance majeure au jeu responsable. Des outils de contrôle, des limites de jeu et des liens directs vers les organismes belges d’aide sont mis à disposition afin de garantir une pratique du jeu maîtrisée. Casino Elite s’adresse exclusivement aux joueurs adultes résidant en Belgique et s’engage à maintenir un environnement de jeu fiable, encadré et conforme aux standards les plus élevés du secteur.
Rue du vert pré 5, 7380, Quiévrain, Belgien
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
tweede keer 50 euro gestort en 1000 euro gewonnen ;

Antwort von Casino Elite
J ai effectué une demande de retrait le 05 /01/2026 le lendemain mon compte a etait supprimé pas myen de récupérer mon argent c est une vrais arnaque 😡je vais signaler au législation des jeux au hasard

Antwort von Casino Elite
Je trouve que les personnes sont hyper gentilles sur le tchat

Antwort von Casino Elite
Gewoon zeer slecht rng systeem, 1 van de slechtste online casino's waar ik al ooit heb op gespeeld....

Super 20€ retrait 200€ équipe au top envoie du retrait quelque minute

Antwort von Casino Elite
très bon site, j'ai jamais eu de problème, retrait très rapide, live chat super rapide, toujours une réponse rapide également, merci à vous

Zeer snelle uitbetaling.
Klantenservice ook snel geantwoord.. geholpen.. plus zeer vriendelijk.

Antwort von Casino Elite
zonder reden account geblokkeerd, staat zelfs nog geld op.....dus mijden
nu inderdaad alles in orde. Betalingen correct en vlug.
zelfs een cash drop gewonnen.....

Antwort von Casino Elite
J'ai.pas de compte sur ce site.jallait presque m'inscrire heureusement j'ai lu les avis avant de faire cette bêtise.
Merci a tout le monde.grace à vous je garde mon argent.

Antwort von Casino Elite
pire site au monde , rame a mort , delai de réponse du jeux avec décalage de +/- 4 secondes , aucun bonus sur 800€ déposé ( ah si , 1 bonus a 1€ sur les 800 qui m a filé 2€ ....) , a fuir sérieusement ce site est pourris de chez pourris .habitué des casinos en ligne , je n'ai jamais vu un site aussi défectueux

Antwort von Casino Elite
Essaye par tout les moyens soi disant legaux de ne pas payer les gains.
J ai fait un depot avec la carte de ma femme et son accord.
toutes les lettres de sa part et documents n'y font rien
Je viens de recevoir une reponse de casino elite ( apres plus de 2 mois, )
il s'agit de 50 € et je leur ai signalé que je leur faisait cadeau ( qu'ils auraient pu devant ma bonne fois me ristourner en bonus exceptionnel)
Mais mon login est refusé et ca je cherche encore la raison (réponse dans 2 mois ) Je voudrais retirer l'étoile

Antwort von Casino Elite
Site hangt dikwijls vast. En wat ik nog het ergste vind is dat ik nergens een opnameknop vind of een chatoptie? Zal mijn geld wel kwijt zijn veronderstel ik?

Antwort von Casino Elite
Ik kreeg 10€ speelkrediet van hen uit.
Ik won daarmee bijna 3000€. Ik haalde eerst 400€ af daarna 1200 € beide succesvol. En toen ik de laatste 1200€ wilde innen werd mijn account opgeschort. Plots is het in onderzoek. Ik word al 3 weken aan het lijntje gehouden. Terwijl ik geverifieerd ben via itsme. Ik de eerste 2 bedragen wel mocht ontvangen. Dit duurd nu al 3 weken. Ik weet dat ik het hierbij alvast niet zal laten. Ik zal mijn winst innen of wordt voor heb een blok aan het been.

Antwort von Casino Elite
Exact drie weken geleden heb ik 960eur gewonnen op dit online casino en vraag een opname. Na twee dagen pas een bericht dat er een controle werd uitgevoerd en er documenten aangeleverd moesten worden. Ik heb een selfie met ID gestuurd, kopie van rekeningafschriften en kopie van voor- en achterkant van ID. Blijkbaar was er in een verder verleden ooit een storting gebeurd met de gemeenschappelijke bankkaart van mijn partner. ook hier werden er weer kopies van bankafschriften gevraagd. Vervolgens een nieuwe mail met de vraag een handgeschreven brief door te sturen door mijn vriend waarin hij toestemming geeft en belooft dat er niet meer met zijn kaart wordt gestort. Na al deze documenten zo goed als geen communicatie meer. telkens ik zelf stuur, krijg ik na een paar dagen het antwoord dat het in onderzoek is. Ik vraag mij af waarom het zo makkelijk gaat om via verscheidene manieren te storten, maar wanneer er een opnameaanvraag wordt gedaan, het heel wat voeten in de aarde heeft. Er wordt mij ook geen enkel perspectief geboden waardoor ik denk dat ik dus opgelicht ben door dit casino. Ik speel ook nog op andere online casino's en heb dit nog nooit meegemaakt. Winnen is binnen de 5 minuten een instant overschrijving naar je rekening (zoals het hoort). ik geef dit nog enkele dagen, dan ben ik van plan om dit voor te leggen aan de Kansspelcommissie, want dit voelt allerminst prettig!!

Hey ..
Ik geen enkele probleem met deze casino..netjes uitbetaald binnen 1 uur al of sneller ..
Leuke slots ..af en toe mooie Winsten of ne jackpot geschenk
Van 25 euro ..enzo..
Top casino elite..
Groetjes
Denis

Ne paye pas les gains.
Il y a 10 mois, j’ai joué sur ce site. J’ai fait un dépôt avec la carte de mon frère avec qui je vis qui était d’accord évidemment et j’ai gagné 2000€. Évidemment ils ne m’ont pas payé, et ont juste bloqué mon compte. c’est la première fois qu’une chose pareille m’arrive et j’ai déjà joué sur de nombreux sites. C’est tout simplement une honte de voler les gens de cette manière car évidement si j’avais perdu tout aurait été ok pour eux. J’espère qu’ils perdront leur licence et que la CJH se penchera sur leur cas.
Votre réponse est mensongère, la due diligence doit être fait pour vérifier l’origine des fonds. La confiscation n’est pas légitime ici car les fonds ne proviennent d’aucune activité illicite et je n’arrêterai pas l’affaire à ce niveau.
J’ai une dernière chose à ajouter.
Je n’ai même pas été remboursé du montant total de dépôts effectués avec la carte de mon frère donc il y a clairement de l’incohérence.

Antwort von Casino Elite
Heb nu al reeds paar keer op deze site gespeeld met winst en verlies.Leuk aanbod aan spelen,alleen soms vragen over hun servers die echt wel heeeeeel traag overkomen tov andere casinosites?Spel start heel traag op en voor je aan het volgende spel begint zit er soms meer dan 10 seconden tussen.Ook jammer dat er geen instant uitbetalingen zijn zoals vele concurrenten nu hebben.Desondanks wel betrouwbare site want nooit probleem gehad met uitbetaling!

Antwort von Casino Elite
Ik ben gepensioneerde met een klein inkomen. Ik dacht, ik ga een gokje wagen op deze casino. Dat bleek een zware fout. Ik had maar 25 euro gestort en bij 50 euro wou ik stoppen. En me laten uitbetalen. 25 euro winst dus nyet veel, maar ik ben kankerpatiënt en moet chemo ondergaan dus elke cent telt. Maar tot op heden heb ik nog geen euro gezien, en ik zal ze ook niet krijgen. Al eindeloos gechat met de zogenaamde helpdesk waarvan ik denk dat het bots zijn omdat ik standaard berichten krijg. Altijd moet ik wachten op goedkeuring al 3 weken lang en voor wat? Voor een luizige 50 euro? Dada 50 euro dus. Een desolutie rijker en 50 euro armer arme elite casino die is eigenlijk geen enkele ster waard. Voor mijn part mogen ze mijn arme 50 euro steken daar waar de zon niet schijnt. Nooit zal ik hier nog spelen. Op een buitenlandse casino zelfs een illegale stond mijn winst de volgende dag al op mijn rekening. Dus ik weet waar ik moet zijn. Salu casino elite en drink er maar ene met mijn 50 euro ook mijn profiel werd zomaar geschort zonder reden. Waarom? Ik zal het aan de duivel moeten vragen, want daarop konden of beter gezegd wilden ze geen antwoord op geven. Conclusie...... Nooit spelen op deze fraude site. En probeer je toch hoop dan dat je niet wint, want je krijgt je winst NOOIT.juist antwoord gekregen van elite,ik mijn stortin terukrijgen,mijn winst niet......? Ik zou volgen de ELITE enkel de inzet terug krijgen. Komaan seg. Stel dat ik met 10 euro speel en ik win er 10000,dan zou ik zomaar even 9990 moeten laten vallen??
Een lachertje. En ik heb die 25 euro dus ook nog niet gekregen, wat nooit zal gebeuren natuurlijk. Enfin ik stop hier mee. Teveel woorden om aan vuil te maken

Antwort von Casino Elite
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.