Carlsens ArbejdstojBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og helt fantastisk indpakning. Har købt her fra før, klart et sted jeg anbefaler at handle fra!

1. Fachhandel für Arbeitsbekleidung
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Herrenmodengeschäft
  4. Schuhgeschäft
  5. Damenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kansas, HKS, Terra, arbejdstøj, arbejde, sikkerhedssko, tøj

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Betaling vha. Forbrugsforeningen.

Jeg var d.d inde og købe nogle varer i butikken. Da jeg nåede op til kassen, oplyste jeg at betalingen ville foregå via forbrugsforeningen, som butikken har indgået samarbejde med.
Dette oplyser sælger, ikke kan lade sig gøre - da han mener at hans nedsatte varer ikke kan indgå i køb vha ovenstående. Jeg forsøger herved at oplyse sælger om, at andre koncerner, som har sat varer ned (betydeligt mere end dette salg) aldrig har pånævnt ovenstående.
Sælger tilbyder derefter at hæve normalprisen fra 900,- til 1125,- for derefter at godkende betalingsmetoden.
Dette gør jeg indsigelse mod, og fortæller at jeg aldrig har oplevet andre butikker modstride forbrugsforenings-politikkerne.
Vi aftaler på stående fod så at hæve hans avis-nedsatte genstand, med 9% for at dække for "tabet". Dette indvilger jeg i, for jeg står allerede i butikken, og ønsker ikke at spilde tid ved at køre andetsteds hen.

Jeg kontakter herefter forbrugsforeningen som opfordrer til at formulere en klage på forbrugsforeningens hjemmeside.
Jeg blev oplyst at;"Det må han slet ikke, og at det var i konflikt med aftalen som Carlsens arbejdstøj, i tidernes morgen havde indgået."

Vær venligst obs på dette hvis i handler via forbrugsforeningen!

Én ting er at hæve prisen for at gennemføre salget, en anden er at opreklamere falske regler/vilkår for at fremme fortjenesten.

Jeg har i sinde at gå videre med klagen.

15. Januar 2025

Fantastisk oplevelse!

Jeg har i mange år handlet hos Carlsens, og vil fortsætte med det mange år endnu! Serviceniveauet er altid i topklasse, og stor faglig ekspertise når det til alt der handler om arbejdstøj og sikkerhedssko. Vil klart anbefale Carlsens!

26. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super personale og service hos Carlsen

Vi stod og manglede flere forskellige materialer til de ansatte da vi pludseligt manglede varmt arbejdstøj. De søde folk hos Carlsen var behjælpelige med det hele! Alt fra arbejdshandsker med fór i, til varme huer, eller varme og behagelige arbejdssko.
Alt sammen til fair pris.
Vi bruger Carlsen igen næste gang!

18. November 2024

God første oplevelse

Jeg købte nyligt produkter fra deres webshop, og hele købsoplevelsen var virkelig positiv. Websiden var nem at navigere, og bestillingsprocessen gik glat uden problemer. Jeg modtog desuden mine varer hurtigere end forventet, hvilket var en dejlig overraskelse. Alt i alt en rigtig god oplevelse – jeg vil bestemt handle her igen og anbefaler dem gerne til andre.

2. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har før handlet i den fysiske butik…

Har før handlet i den fysiske butik hvor service, udvalg og priserne er helt fantastiske. Da jeg køber stort ind nogle gange tænkte jeg at webshoppen var værd at prøve. Vil bare sige at jeg blev ikke skuffet. Varerne kom allerede efter kort tid og en enkelt del som var i restordre blev sendt for sig 2 dage senere. Jeg har siden købt mange af mit tøj på webshoppen og er enda blevet kontaktet en gang hvor jeg havde tastet forkert på et produkt. Super god service og kan kun anbefale dem til alle med en travl hverdag.
Hilsen Caspar Stengade

24. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Du kan ikke stole på dem

I god tro bestiller jeg en vare på hjemmesiden som efter, at jeg selv henvender mig fordi jeg intet hører efter mange dage, viser sig at være i restordre. Hvordan det overhovedet er muligt at købe en vare, de ikke egentligt har er meget foruroligende. Det eneste jeg får at vide er et “beklager” og intet om, hvordan de kan hjælpe mig eller hvornår varen kan sendes.
Tror det er en foretningsstrategi, så vær meget meget opmærksom, hvis I tænker at handle her!

30. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr