Carl Peter Bewertungen 66

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har var fredag aften i Carl Peter Brasserie. Hvor fik den skønneste forret total lækker bøf samt en vel anrettet dessert, ud og en fantastisk betjening. Den højeste anbefaling herfra. Mvh Pete... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldstændig gennemført oplevelse med fantastisk lækkert mad og venligt, snaksagligt og oplysende personale! Vi fik; Tatar til forret som var fuldstændig afballanceret og lækkert krydret.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har spist på Carl Peter 4-5 gange, siden de åbnede i foråret, og hver gang har været en stor fornøjelse. Den bedste mad i Slagelse Kommune, smukt lokale (både inde og ude), god stemning, absolut... Mehr ansehen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

66 Bewertungen

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er en ommer

I forgårs skulle vi, 14 personer, ned og fejre min fars 87 års fødselsdag.
Vi kom 17.45, havde bestilt til 18.00, så han kunne tage imod gæsterne.
I døren blev vi mødt af en smilende servitrice, der holdt døren for ham og bød velkommen.
Starten kunne jo ikke være bedre. Det skulle dog snart vise sig at være en stakkel start.
Da vi kom ind i restauranten, fandt vi ud af, at vi skulle sidde ved 3 runde borde! What?? Der var bestilt plads for over en måned siden. De vidste, at vi kom 14, og at vi var et fødselsdagsselskab.
Jeg var rystet! I mit liv, som tjener. mange steder, har jeg endnu aldrig mødt denne form for placering af gæster, uden at det på forhånd var aftalt.
Jeg var vred indrømmet, og bad om at vi fik pladser samlet. Dette kunne imidlertid ikke lade sig gøre, da der jo også kom andre gæster fra gaden.
Aldrig har jeg hørt magen til vrøvl. Hvis en gæst har bestilt i god tid, er der for andre ikke-reserverende gæster, de pladser der er i rest.
Og her vil jeg gerne sige, at der var 16. 16!!! gæster foruden os 14 hele aftenen. Der var masser af plads til et lille selskab som vores.
Jeg/vi prøvede forgæves at få servitricen til at rykke borde sammen, hvilket ikke kunne lade sig gøre.
Hun prøvede at gøre det godt, ved at vi kunne sidde 12 personer ved langbordet i midten og så kunne der sidde to på den anden side af stolpen. Det blev enden på fadæsen, men absolut langt fra i orden. Jeg valgte at sætte mig ved to-personersbordet bag stolpen i sympati. Det var stadig langt fra i orden.
Da maden kom, måtte to af retterne ud igen, inkl. min egen, da bøffen, grøntsagerne og saucen var kolde.
Adspurgt af en gæst, om jeg ville smage på mosen på plankesteaken for at fortælle. om jeg syntes det smagte af pose-mos, hvilket jeg måtte medgive, at det helt sikkert ikke var hjemmelavet, men den nemme løsning. Stemmer ikke helt sammen med priserne.
Senere under kaffe, prøvede servitricen at forklare min far, at det ikke var hendes beslutning ang. bordopstillingen, men hendes chef, der ville have det sådan vedr., hvordan selskaber blev placeret
Det gør det jo ikke just bedre, da han umiddelbart ikke var tilstede, så vi kunne have været i dialog med ham.
Prisen for ok mad lod sig ikke fornægte. 8057,00 for 13 voksne og 1 barn, dette kun for en enkelt forret og ellers hovedretter samt en del efterfølgende kaffe og bailey til ca halvdelen samt fadøl og 2-3 flasker vin, samt vand som jeg formoder er gratis. Så er det vist også betalt.
Det er decideret uartigt at behandle forudbestilte selskaber på denne måde. Og i samme åndedræt kan jeg jo spørge, hvor længe i forvejen, man skal reservere for at selskabet kan kommet til at sidde sammen?
På den anden side kan det for mit vedkommende være ligegyldigt, da det er første og sidste gang jeg kommer der.
Jeg kan på ingen måde anbefale større selskaber at reservere med mindre, at man har en eksakt aftale om, hvordan man skal sidde.

4. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Laksen var en stor skuffelse

Maden er smukt anrettet visuelt, og min mand var glad for sin bøf. Desværre var min laks, der på spisekortet blev præsenteret som grillet laks, og hos tjeneren garanteret frisk og ikke fra frost, en temmelig tarvelig og uinspireret sag. Tør og trevlet uden saft og kraft. Der var hverken grillsmag eller friskhed at spore. Den havde konsistens og smag og tørhed som et frossent laksestykke, der havde været en tur i frituren. Det var en trist oplevelse - og der var ingen lydhørhed hos personalet, da jeg påpegede det. Laksen var i hvert fald ikke frossen. Men hun ville gerne sige til kokken, at han havde stegt den stakkels filet helt i stykker. Og så hørte vi ikke videre. Det er synd for personalet, hvis de selv tror eller skal sige til gæsterne, at laksen er frisk, når den ikke er det. Jeg kunne have valgt noget andet. Nu tabte Carl Peters laks big time til den laks jeg køber i Føtex i en blå plastikbakke og selv steger derhjemme.

19. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestille en 300g aftens oksefilet…

Jeg bestille en 300g aftens oksefilet medium rare. Det smagte lige som den skulle saftig og lækker kartoffel som var skåret I lag og bagt ved ikke hvad det hedder, men det smagte fantastisk med grøntsager. Mmm. Bestemt ikke sidste gang jeg er på Carl P.

6. März 2026

En meget positiv oplevelse

Var på Carl Peter i lørdags vi var 8 personer og jeg må sige at det var en super oplevelse. Super god betjening lækker mad og alle fik mad samtidig.
Jeg kan kun anbefale det.

7. Februar 2026

Vi kommer igen.

Vi var 4 personer med bord kl. 18.30 på en aften, hvor der var betydeligt travlt men det mærkede vi næsten ikke. Vores tjener, en kvinde med lang lys hestehale, var hele tiden utrolig opmærksom, nærværende og tog sig tid til os, trods travlheden.

Det gjorde oplevelsen helt særlig. Maden var i top: reje-cocktailen med avokado var smukt serveret og virkelig lækker, og kødet var helt perfekt mørt. Alt smagte fantastisk stor ros til de dygtige kokke og tak for at være behjælpelige med at finde og ændre en ret til min søn, pga. kræsenhed.

En ekstra stor tak til tjeneren, hvis navn vi desværre aldrig fik hun gjorde vores aften hyggelig og gav os en oplevelse, man har lyst til at vende tilbage efter.

Vi kommer helt sikkert igen.

7. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi besøgte restauranten et par uger…

Vi besøgte restauranten et par uger efter genåbningen, og vi valgte bevidst først at give privat feedback direkte til restauranten, da vi gerne ville give dem mulighed for at tage hånd om oplevelsen uden at udstille dem offentligt.

Desværre oplevede vi både under besøget og i den efterfølgende dialog, at vores bekymringer ikke blev taget særligt professionelt alvorligt.

Ved besøget oplevede vi uoverensstemmelse mellem restaurantens markedsføring om kvalitetsråvarer tilberedt fra bunden og det, vi kunne se i det åbne køkken samt fik serveret. Flere elementer fremstod som færdigvarer, og de “brasede kartofler” til wienerschnitzlen var i praksis friturestegte kartoffelskiver.

Derudover observerede vi gentagen brug af mobiltelefon under madlavning uden efterfølgende håndvask, hvilket gav os bekymring omkring hygiejne.

Samlet set oplevede vi, at kvaliteten ikke stod mål med prisniveauet, og at den efterfølgende håndtering af vores feedback manglede professionalisme og ydmyghed.

21. Dezember 2025

As a returning customer

As a returning customer, I sense a consistency in service and friendliness, from all personel. Which in my opinion is a rare situation from a restaurant. So either they are welltrained or just the right people for the jobs they fill. That makes me in awe, thanks.

26. Januar 2026

Atmosfæren var fantastisk

Atmosfæren var fantastisk, og maden smagte virkelig skønt. Jeg bestilte 400 gram roastbeef, og alt var helt perfekt. Tusind tak for en dejlig oplevelse – jeg ønsker jer masser af succes fremover

14. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god oplevelse fik en rigtig…

Virkelig god oplevelse fik en rigtig god mør bøf der var stegt til perfektion samt velkrydret garnituren var også rigtig god ikke for mange forskellige grønsager det var tilpas
Servicen var der heller ikke noget at klage over samt lokalerne var rigtig pæne

29. Dezember 2025

En kold skulder

En kold og blæsende eftermiddag trængte vi til en kop varm kaffe med lidt sødt, og tjeneren virkede da også umiddelbart imødekommende. Vi fik anvist et bord ved indgangen (!) selv om det store lokale var ret tomt. Han kom med kaffen, inden vi - i min optik - havde bestilt; smagen var god, men kaffen var lunken, og da jeg ikke kunne få den ønskede café latte, blev jeg i stedet tilbudt mælk til kaffen; fint nok - men den var så kold. Kage blev det ikke til - der var isdesserter, men det var ligesom ikke det, man trængte til på en råkold dag.
Stedet ligger virkelig dejligt ud til Korsør havn. Men hvis man ikke gider servicere kunderne, bør man ikke lade døren stå åben .....

15. Dezember 2025
Carl Peter-Logo

Antwort von Carl Peter

Hej Birgitte.

Først og fremmest vil vi gerne takke dig for din anmeldelse. Vores espresso maskine blev desværre forsinket , da vi som nye ejere først åbnede 10. December og først fik vores espresso maskine efter jeres besøg , kunne vi hverken lave latte eller varme mælk op . Hvis I havde ønsket opvarmet mælk havde vi dog nok fundet en løsning . Iforhold til ønsket om kage , så er det ikke noget vi har på menuen , så det vi lidt uforstående overfor du nævner .

Vi prøver så vidt muligt at give de bedste pladser med udsigt og det nok derfor de har fået en tæt ved indgangen , så de kunne se ud af de store panorama vinduer .

Vi håber i kigger forbi en anden gang, nu har vi fået styr på alt med kaffen , dog stadig ingen kager :)

Besøg

CARL PETER BRASSERIE

Vi har haft en skøn aften. Tusind tak 🙏

Vi kommer snart igen. Tak for en fantastisk aften. Servicen var både nærværende og professionel, og vi følte os velkomne fra det øjeblik, vi trådte ind ad døren.

Maden var helt igennem fantastisk – fra den perfekt stegte bøf til de friske grøntsager, og ikke mindst den vidunderlige sauce, der bandt det hele smukt sammen. Det var tydeligt, at der er kælet for både råvarer og detaljer.

Vi tager ofte udenbys for at finde restauranter, der kan matche vores behov, men her må vi sige, at I gør det til perfektion. Fra start til slut var oplevelsen præget af forkælelse, imødekommenhed og en oprigtig følelse af at være ønskede gæster.

Vi er dybt taknemmelige for, at I tør satse på vores lille by, og vi håber, at mange vil huske at rose og anerkende jer for det arbejde, I lægger i stedet.

20. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr