Kæmpe fornøjelse at vandre med Lasse
Kæmpe fornøjelse at vandre med Lasse. Lasse brænder for at arrangere caminoer, ruter, vandreture i smukke omgivelser, Samt deltage og være tilstede med sine deltagere.
Kæmpe anbefaling herfra ☀️☀️☀️☀️☀️
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Kæmpe anbefaling herfra ☀️☀️☀️☀️☀️
What really stood up in my hike to Montserrat, Spain was Lasse's attitude and behavior full of life. He really makes the hike pleasant with his stories from his adventures at the Camino de Santiago and the impact of hiking with individuals from around the world has had on his life. Lasse ensures to choose the most breathtaking routes taking the necessary breaks and attends to the needs of his hiking companions. I highly recommend the Montserrat hike especially guided by Lasse.
Lasse har virkeligt styr på tingene og er en meget erfaren hiker som jeg har været på vandretur med mange gange de sidste år. Og ud over det, så er en gevaldigt flink fyr, som også gør vandreturene endnu hyggeligere.
Vel tilrettelagt tur. Takker :-)
5x stjerner herfra og ser frem til turen næste år
At gå hele/dele af Caminoen har altid stået på min ”must do list”. Men det kræver en del forberedelse første gang, og derfor blev min tur udskudt igen og igen. Da jeg så hjemmeside fra Caminofriends var jeg ikke i tvivl. Her var den oplagte mulighed for at gå en del af ruten (prøve det af), i en lille gruppe og med hjælp fra Lasse undervejs. Lasse var behjælpelig lige fra hvilke fly jeg evt kunne booke inden rejsen – til jeg blev sat på bussen mod lufthavnen den sidste dag. Så jeg kunne bare slappe af og være til stede i oplevelsen. Det blev en fantastisk tur. Dejlige mennesker, fantastiske oplevelser, møde med andre vandrere på vejen, super flot natur, kilometer i benene og masser af godt humør undervejs. Jeg deltog på den flade rute fra Bilbao til Santander (tænkte det var en god begynder rute), men jeg er nu helt klar på den lidt mere krævende rute med start i Irún med Lasse. Har man først prøvet Caminoen – så bliver man bidt af det – og vil bare gerne opleve mere.
Overvejer du, at tage en tur på caminoen, men kan du heller ikke lige gennemskue hvordan man gør og hvad det egentlig kræver?? Så er Camino Friends den PERFEKTE løsning til dig!!
Jeg følte mig tryg fra start til slut og Lasse er en fantastisk hjælpsom og betænksom vært, som lytter til sine gæster og gør alt hvad han kan, for at imødekomme alt fra forberedende og opklarende spørgsmål inden turen, samt undervejs, så alle får så god en oplevelse som muligt. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre premiere på caminoen og Camino Friends har givet mig blod på tanden til at opleve endnu mere af den vidunderlige og storslåede natur, som ruten byder på. Jeg vil på det varmeste anbefale alle at booke en tur, det kommer du ikke til at fortryde! Jeg kommer i hvert fald helt sikkert tilbage 🙏☀️
Nåede at komme med på den første pilot tur - Camino de Santiago mellem Bilbao og Santander. I alt var vi 4 personer i gruppen og Lasse formåede at hjælpe og bidrage til at vi alle fik en skøn oplevelse. Turen var vel tilrettelagt og varieret i både vandreafstande, oplevelser på turen samt masser af løbende information som gjorde det hele super praktisk. Lasse tilbyder ydermere yoga og afslappende øvelser undervejs. Glæder mig til at se næste års program og vil helt sikkert tilmelde mig for flere fantastiske oplevelser :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.