Jeg har været her flere gange, og servicen har altid været i top! Maden er super lækker og deres tjener Nora er den sødeste, hun ved bare hvordan man skal føle sig som en gæst i stedet for en kunde :)... Mehr ansehen
Super fed Resturant Lige så snart vi kom ind for døren stod der en tjener lige foran os som der allerede var klar til at servicere os Vi fik selv liv til at vælge hvor vi ville sidde og s... Mehr ansehen
Startede med en lidt kedelig oplevelse, men det fik de søde tjenere vendt hurtigt, så det blev til en rigtig god oplevelse i stedet. De lyttede til os. Dét var god service. Det vinder de 5 stjerner på... Mehr ansehen
God service søde mennesker. Virkelig hyggeligt sted. Der var varme i sæderne her om vinteren.
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Placeret på en sidegade til Strøget finder du Zalt. De indrettede kælderlokaler danner rammer for en hyggelig stemning, med mulighed for at varme sig ved pejsen, eller sidde udenfor og nyde solen. Menukortet er sammensat til at kunne tilfredsstille enhver smag, varieret fra salat til steaks. Du har mulighed for at sammensætte din egen menu, som passer til din sult, hvis dette skulle være behovet. Aften er der billige cocktails hvor der serveres 2 ens cocktails til 98 kr. Vi glæder os til at se Jer Zalt
Kompagnistræde 2 kl.th., København, Dänemark
- 33 36 53 53
- info@cafezalt.dk
- www.cafezalt.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Tapas for 2
Ok tapas for 2. MEN der var kun 1 skive skinke og 1 skive laks til 2 personer.
Madforgiftning
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Fik madforgiftning af deres kyllingeburger, så jeg brugte resten af aften på at kaste det hele op igen. Det var en dyr pris at betale for en dårlig burger. Har skrevet en mail til dem, og de har ikke svaret mig. Jeg har boet i København hele mit liv, og spist på utallige restauranter, men den her oplevelse er klart den dårligste jeg nogensinde har haft på en restaurant i København.

Antwort von Zalt
Jeg syns det har kedeligt mad
Jeg syns det har kedeligt mad, som ikke rigtig smagte af noget. Og virkelig dårlig Service!!!
Trist oplevelse
Trist oplevelse. Maden kan vi ikke anmelde og ej heller drikkevarerne. Vi nåede aldrig så langt.
Vi blev anvist et bord og fik menukort. Tjeneren kom kort derefter og tog imod vores ordre. Og så gik tiden.. 45 minutter senere kom tjeneren igen for at give os menukort…. Ergo vi havde siddet 45 minutter uden at opnå noget som helst. Vi bliver lovet at mad og drikke vil være der i løbet af fem minutter. Useriøst for hvis det er den tidsramme de kan få mad ud over rampen på hvorfor gør de det så ikke altid. Kan man undskylde med travlhed, nej begge tjenere havde gået fobi vores bord gentagende gange. ØV, gør jer umage.
Meget dårlig kvalitet
Meget dårlig kvalitet, maden smagte gammel og som at det var genopvarmet.
Glasset lugtede af gammel sur karklud.
Øv oplevelse.
Ekstrem dårlig service
Fin mad, men ekstrem dårlig service! Vi kom på cafeen og spurgte en medarbejder, om vi ikke måtte sætte os ved et af bordene udenfor, og det sagde han ja til. Da vi så er på vej over til bordet, kommer en af de andre tjenere og siger "det bord skal jeg lige bruge" og går ind foran os med nogle andre gæster. Vi finder så et andet bord, og skal til at betjenes af den uhøflige tjener. Vi sidder og er klar til at bestille noget at drikke. Når han så kommer ned til os, spørger han os om vi kun skal have noget at drikke. Så siger vi så ja, og med det samme svarer han "Vi tager dsv ikke imod bestillinger til drikkevarer i dag", og tager menukortet og går inden vi når at sige, at vi alligevel godt kunne spise noget. Har aldrig oplevet lignende service.
Utrolig ringe kundeservice
Tapassen var god men kundeservice var ikke eksisterende.
Vi var en gruppe på 3 der prøvede at få fat på en tjener i 20 min men uden held. Tjenerne gik langsomt rundt og kiggede i jorden.
Vi måtte gå op til baren hver gang for at bestille brød de glemte til tapas og drinks.
Vi får en espresso Martini der smager mere bitter end vi nogen sinde har prøvet før. Jeg fortæller min veninde at hun ikke skal være bange for at gå op til baren og fortælle at hun ikke kan drikke sin drink på en pæn måde, da jeg selv arbejder i kundeservice og ved hvor meget det betyder at man som kunde fortæller det face to face på en pæn måde i stedet for at anmelde oplevelsen efter. Jeg anmelder nu alligevel min oplevelse da vi forsøgte at fortælle på en pæn måde i restauranten om den dårlige drink, men blev mødt med uforståelse og flabethed fra bartenderen og tjeneren. Det var en ærgerlig, akavet og pinlig oplevelse..
Jeg håber bare at vi kom på en uheldig dag med et mindre professionelt team på arbejde.

Antwort von Zalt
Hyggeligt sted men maden var en dårlig…
Hyggeligt sted men maden var en dårlig oplevelse. Fik alle oksemørbrad, medium stegt men magen til små tørre gennemstegte stykker kød skal man lede længe efter. 5 halve kartofler og en lille smule salat. Nævnte det for tjeneren som sagde han nok skulle sige det videre men tvivler på at han gjorde det 😟

Antwort von Zalt
Det tager alt for lang tid med…
Det tager alt for lang tid med betjeningen. Vi venter en 1 time på 1 nachos og en brunch :-(.

Antwort von Zalt
Startede med en lidt kedelig oplevelse
Maden var ikke frisk
Hurtig betjening, men måske lidt for hurtig. Laksen smagte bestemt ikke frisk og pastaretten smagte også af noget fra en mikroovn. Både kæresten og jeg blev sløje og måtte få det hele op igen efter et besøg hos Zalt. Kan bestemt ikke anbefales. Måske fødevarestyrelsen skulle slå et smut forbi.
Dårlig oplevelse
Hyggeligt sted, men dårlig service/oplevelse. Bestilte en brunch, de fik ved en fejl lavet en burger i stedet, ventede 30 min på brunch, hvorefter jeg måtte spørge efter brød og sirup, som følger med, men var glemt. Tør og kedelig brunch, og ingen rabat eller service som undskyldning.
Dårlig service og dårlig mad.
Dårlig service og dårlig mad.. Ventede i 40 minutter
Sur og uhøflig betjening.
Sur og uhøflig betjening.
Kan ikke anbefales
Sur tjener og ET toilet til ALLE gæster
Ligger perfekt og maden er veltillavet. Så er superlativerne opbrugt. Oplevede en mandlig tjener i krøllet skjorte med krøllet krave, total rød i hovedet så jeg overvejede om han var bagstiv, udviste en attitude a la “couldn’t care less”, prustede i baren når der kom en ordre, etc. Ydermere er det en stor restaurant som kun har et toilet - vel at bemærke til begge køn. ET toilet til alle gæsterne. For det første står man i kø i lang tid. Når man så endelig kommer til så bliver der konstant rykket i døren fra andre desperate gæster. Simpelthen ufatteligt ringe at ejeren vil byde sine gæster dette.
Umiddelbart hyggeligt nok sted
Umiddelbart hyggeligt nok sted, men yderst ringe og usmilende service fra kvindelig tjener. Bestil ikke tunsandwich! Man blander ikke tunsalat og pesto. Colaen smagte mere af vand end cola.
Hyggeligt sted
Hyggeligt sted, men med en ikke eksisterende kundeservice med de mindst service mindede tjeneste jeg har set. Ikke et eneste smil blev vi mødt med. Min veninde og jeg bestilte en tapas som var det mest ligegyldige mad jeg har smagt længe og min veninde måtte sende sin cola retur, da den var uden brus. Der blev ikke beklaget (hun fik dog en ny) og der blev ikke tjekket op på om vi manglede noget, en eneste gang.
Om andet mad var godt kan jeg ikke sige, men vi havde ikke en god oplevelse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.