Eind juni kleding voor mijn dochters besteld en eind juli pas ontvangen. Zelf achteraan gemaild, geappt en gebeld ivm geen track&trace mail of andere communicatie over de bestelling, behalve een mai... Mehr ansehen
Op 27 april een bestelling geplaatst Deze werd niet geleverd. Uiteindelijk na meerdere berichten kreeg ik in juli een setje geleverd in de verkeerde maat. Juiste maat zou opgestuurd worden. Hier wee... Mehr ansehen
2 setjes besteld, 1 ontvangen. Veel later zonder melding. Vervolgens het geld terug proberen te krijgen van het ene setje heeft nog nooit zoveel moeite gekost als hier. Bellen, dagelijks appen. Niet o... Mehr ansehen
Netjes gebeld na dat ik een bestelling had geplaatst dat de juiste kleur er op dat moment niet was en of wij misschien een andere kleur wouden van dit leuke setje? Aangegeven dit niet te willen. De k... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 37 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Terugbetaling?Niet geregeld
Terugbetaling?Niet geregeld
Klantenservice?Onberikbaar!
Helaas heb ik een slechte ervaring met deze webshop!!
Al jaren vaste klant bij Vaja en wat…
Al jaren vaste klant bij Vaja en wat ben ik tevreden. Fijne en snelle service, goed bereikbaar en staat altijd klaar voor wat kledingadvies. Mijn meid is blij met de kleding en loopt er altijd leuk bij! Thanks Vaja!
Ik bestel hier niet meer
23 april heb ik een jurkje bij deze website besteld. Op de website stond bij het jurkje dat hij 1 mei verzonden zou worden. In de mail van de bestelling stond dat het jurkje 5 mei verzonden zou worden. Een week later had ik nog niks ontvangen. Ik heb op meerdere manieren contact proberen te zoeken. Na vaak proberen te bellen werd er eindelijk opgenomen. De man aan de lijn vertelde dat het jurkje 12 mei verzonden zou worden. Het is vandaag 20 mei en ik heb nog steeds niks ontvangen. Ik hoop het jurkje ooit nog te mogen krijgen of anders hoop ik dat ik mijn geld terug krijg. Ik heb er weinig vertrouwen in gezien de meerdere reviews. Ik bestel hier nooit meer!!
7 mei ook al eens wat gepost
7 mei ook al eens wat gepost.
Meerdere keren contact proberen te zoeken geen reactie. nergens wordt dus op gereageerd en je kunt wel betalen want je krijgt je geld gewoon niet terug!
Mensen let op bestel hier niks want je wordt hoe dan ook belazerd en ze zijn echt slecht te bereiken.

Zie mijn eerdere post
Zie mijn eerdere post. Heb uiteindelijk een voicemail bericht ontvangen waarin werd aangegeven dat er sprake was van een zogenaamde pre order die ook nog eens vertraagd was. Hierover zou ik zijn gebeld en met mij vele anderen en er zou aangeboden zijn om van de bestelling af te zien. Maar ik zou de bestelling toch afgelopen dinsdag moeten ontvangen A) totaal niet duidelijk dat het om een pre order gaat, B) ben ook echt niet gebeld. C) pakket uiteraard niet ontvangen D) op mijn terugstorting verzoek wordt niet gereageerd. Nogmaals : bestel hier niets zie ook vele slechte reviews van anderen hier.
NOOIT BESTELLEN!
Echt een teleurstelling! Kleding besteld, ik was op de hoogte dat dit iets langer ging duren maar zelfs die tijd ruim overschreden. Telefonisch niet bereikbaar, via de mail niet bereikbaar. Na 2 weken eindelijk mijn bestelling ontvangen… stond er op de pakbon geschreven dat de schoenen niet leverbaar waren. Tot op heden nog steeds mijn geld niet terug van de schoenen.
Bestelling niet ontvangen
Lang op bestelling moeten wachten. Vervolgens hierover gebeld. Werd aangegeven dat het echt 2 dagen later verstuurd zou worden. Maar nu alweer week verder en geen bestelling ontvangen.
Maten kloppen niet van gekleurde flared broeken.
Ik had een broek in 110/116 besteld maar dit was eerder 122/128. Daarna nog een keer dezelfde in 98/104 besteld en die viel wel als 110/116.
Top service top bedrijf!
Snelle berichten terug. Uitstekende klantenservice. Kwaliteit kleding echt top!
Ik wou 1 setje graag hebben. Contact gehad en kwam op de site. Uiteindelijk verkeerde maat besteld. Daar contact over gehad en op diezelfde dag al 2 nieuwe setjes besteld in een maat kleiner. Ook wederom aangevuld nadat ik het vroeg. Dit is toch fantastisch! Als klapper nog even de te grote set mag later terug zodat ik de maten kan vergelijken. Ik ben fan. De kleding is mooi. Nieuwe vaste klant hier!
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf.
Normaal kijk ik naar reviews. Maar had ik het maar wel gedaan.
28 maart een bestelling gedaan. Nog niks binnen.
Heb gebeld tussen 13.00 en 16.00 zoals het bandje zegt als je ze belt. 13.30 en 14.00 gebeld en krijg dezelfde bandje dat ze tussen 13.00 en 16.00 beschikbaar zijn. Dat zijn ze dus niet! Lekker makkelijk! En dan bel ik elke dag en iedere keer hetzelfde

Antwort von Byvaja
Zeer slechte service, onbereikbare klantenservice
Bestelling gedaan, maar veel retour gestuurd. Na weken nog niets vernomen van de terugbetaling van de webshop. Hun meerdere malen gebeld, ik heb geappt en meerdere mailtjes gestuurd, maar krijg steeds geen gehoor. Zeer slechte service!!!!!!!!!!!
Zo ga je niet met je klanten om ! !
Slechte webshop…
Nog nooit zo een slechte webshop meegemaakt 🙄
In de prijs kwaliteit verhouding gaat al iets niet helamaal goed en
ik heb voor het eerst 3x naar een shop moete bellen en het is nog niet goed.
Daarbij slechte service! Ze laten niks weten over je bestelling 😠
Vanaf 1 februari wacht ik al op mijn bestelling!!!!!

Een hele fijne webshop
Ik heb nu vaker besteld bij jullie en vond het nu wel tijd voor een revieuw. Allereerst de levering is super snel. Er staat altijd netjes vermeld op de site als het een wat latere levertijd zal zijn maar dit valt mij altijd mee. Super fijn! Het contact met jullie is ook makkelijk. Ik heb 2x telefonisch contact gehad en er werd opgenomen en ook super goed gehoord en geholpen. Is tegenwoordig niet allemaal vanzelfsprekend. De kleding is van hele goede kwaliteit en zoals je het ziet op de foto's zo ziet het er in het echt ook uit. Ik vind het ook heel exclusief en modieus. Mijn dochters zijn er altijd heel blij mee. Ze krijgen altijd hele leuke complimenten over hun kleding. Ga vooral zo door!
Geen goede kwaliteit
Trui 1 x gedragen, door de bolletjes niet meer te dragen. Hele slechte kwaliteit!

Eerlijk!
Moet eerlijk zeggen , na deze reviews contact opgenomen dat ik graag een broek wilde bestellen , maar door de reviews een beetje terug houdend was .
Ik kreeg meteen een positieve reactie begreep , dat deed mij denken toch een broek te kopen!
Ik kreeg snel een bevestiging dat de broek onderweg was , en had hem na twee dagen na de bestelling !
Erg tevreden !
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan, snel verzonden. 1 artikel wat ik besteld had, zat er niet bij, wel een artikel wat ik niet besteld had. Gebeld,
dit werd snel en netjes afgehandeld. Uiteindelijk aantal artikelen teruggestuurd.
Ik zou binnen 10 werkdagen de terugbetaling ontvangen werd mij bevestigd op 12 december 2024. 26 december nog
geen terugbetaling ontvangen. Mail gestuurd hierover.
30 december geen reactie op de mail gehad, dus gebeld.. omdat het met paypal is betaald, duurt het wat langer, maar ze zou het direct nog extra doorzetten.
7januari mail met hoge urgentie gestuurd...
Nu...8 januari nog steeds geen terugbetaling ontvangen en ook geen reactie op de mail ontvangen.

wordt niet terugbetaald.
Meerdere artikelen besteld. Over de meeste artikelen was ik tevreden. 1 setje teruggestuurd omdat hij niet voldeed aan de verwachtingen. Op 29 november een mail ontvangen van byvaja dat ze de retour in goede orde hadden ontvangen. Binnen 10 werkdagen zou het geld worden teruggestort. Inmiddels is het 6 januari en heb ik nog niets ontvangen. Ik heb in de tussentijd 2 keer een formulier met verzoek om contact ingevuld, zelf gebeld naar het 06-nummer maar geen gehoor..

Retour
2 artikelen retour gestuurd 2 nov al deze is door By vaja verwerkt maar is niet bevestigd bij Klarna dus nu een hoop gezeik om niks gevraagd via Facebook geen reactie achter gelaten via formulier dat ik terug gebeld wil worden ook niet gedaan bevestig a.u.b. ddt mijn retour is aangekomen en deze jij jullie is verwerkt deze manier ga ik niks meer bestellen.
leuke kleding voor die meiden
Hele leuke kleding voor die meiden, eerste bestelling gebeld over dat er het een en ander was uitverkocht.. kan gebeuren oké wat anders uitgekozen.. verzending meer dan een week.
2e bestelling gedaan wacht nu al meer dan een week en nog niets binnen, contact gezocht maar zoals ik hieronder lees ook hier geen gehoor.
Toppers
Ik heb hier al meerdere keren besteld en ben heel erg te spreken over de kwaliteit van de kleding. Hoe vaak je het ook wast, de kleur blijft goed en het model blijft goed. Vriendelijke personeel en snel verzonden. Ook een keer moeten retourneren en ook dat werd snel en netjes afgehandeld
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.