Alles was netjes en tijdig georganiseerd, de toegang tot e-connect werkte goed, de online omgeving. De locatie was goed in Eindhoven, zaal wat aan de kleine kant en snel warm, wat voor een hele dag on... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De omschreven doelstelling week wat af van de werkelijke opzet van de training. Het was onduidelijk in hoeverre de persoonlijke intake was gebruikt. Graag tijdens de training gericht doelstellinge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb via mijn werk de cursus: Zelfverzekerd en Assertief communiceren gevolgd. De cursus was goed verzorgd. De docent was kundig en nam de tijd voor ieder individu. De lesstof was duidelijk en er w... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goed verzorgd, prettige trainer. Trainer had in ieder geval al een basiskennis van het bedrijf waar ze training aangaf waardoor je niet een halve ochtend moet uitleggen wat onze werkzaamheden inhoude... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Alle cursusdagen was de ontvangst hartelijk en was de dag van A tot Z goed verzorgd.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Fijne cursus met goede tools om in het dagelijks leven te gebruiken. Er is flexibiliteit in het programma wat maatwerk voor een groep mogelijk maakt.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Was de 2e keer binnen 4 jaar dat ik deze cursus heb bijgewoond maar toch weer enorm leerzaam

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Prima leerstof, inspelen op de behoefte vanuit de praktijk en een ervaren trainer.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
De training was duidelijk en werd goed geleid. Het was een heel prettige manier om aan introspectie te doen en je eigen stijl eens van een ander perspectief te bekijken en analyseren.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
De trainster deed het onwijs leuk. De lokactie was ook goed.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Nuttige training met een goede balans tussen theorie en praktijk.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Goede trainer die gedegen is voorbereid en ook pragmatisch invulling kan geven aan de training.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Docent Leontine gaf de cursus met veel energie en humor. Veel geleerd in 2 dagen. Leontine gaf ruimte en aandacht aan iedereen.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
De locatie, faciliteiten, bereikbaarheid met verschillende vervoer heeft meegewogen in mijn ervaring en beoordeling. Ook de digitale omgeving met kennisoverdracht is zeer welkom. De leerkracht voor onze groep was super. Zij maakte wel het verschil met veel praktijkvoorbeelden.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Hele fijne docent en een goede manier van online lesgeven!

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
De cursus werd goed geleidt. Helaas waren er te veel open deuren en was er te veel nutteloze informatie. Het voelde vaak alsof de tijd werd opgevuld. Ik heb mij afgemeld voor de 2e dag.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Ik had meer inzet verwacht van de coach, meer eigen ideeën. Een wat positievere kijk op het even na... het pensioen.
Groep was leuk, accomodatie en lucht prima

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.