Boertien Vergouwen Overduin Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alles was netjes en tijdig georganiseerd, de toegang tot e-connect werkte goed, de online omgeving. De locatie was goed in Eindhoven, zaal wat aan de kleine kant en snel warm, wat voor een hele dag on... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De omschreven doelstelling week wat af van de werkelijke opzet van de training. Het was onduidelijk in hoeverre de persoonlijke intake was gebruikt. Graag tijdens de training gericht doelstellinge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb via mijn werk de cursus: Zelfverzekerd en Assertief communiceren gevolgd. De cursus was goed verzorgd. De docent was kundig en nam de tijd voor ieder individu. De lesstof was duidelijk en er w... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed verzorgd, prettige trainer. Trainer had in ieder geval al een basiskennis van het bedrijf waar ze training aangaf waardoor je niet een halve ochtend moet uitleggen wat onze werkzaamheden inhoude... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

89 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hartelijk ontvangst bij alle cursusdagen

Alle cursusdagen was de ontvangst hartelijk en was de dag van A tot Z goed verzorgd.

13. März 2025

Beste Remco,

Dankjewel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je de ontvangst bij alle cursusdagen als hartelijk hebt ervaren en dat alles zo goed verzorgd was. We streven er altijd naar om een prettige en gastvrije ervaring te bieden, en het is goed om terug te horen dat dit is gelukt.

Fijne cursusleidster

Fijne cursusleidster. Veel ruimte voor persoonlijke inbreng.

14. März 2025

Beste Nicole,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je een fijne cursusleidster had en dat er veel ruimte was voor persoonlijke inbreng. We hopen dat de cursus heeft bijgedragen aan je ontwikkeling en toekomstige carrière.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne cursus met goede tools om in het…

Fijne cursus met goede tools om in het dagelijks leven te gebruiken. Er is flexibiliteit in het programma wat maatwerk voor een groep mogelijk maakt.

14. März 2025

Beste Erwin,

Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je de cursus waardevol vond en dat de tools goed toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Fijn om ook te horen dat de flexibiliteit in het programma goed werkt en maatwerk mogelijk maakt voor de groep. We hopen dat je de kennis en vaardigheden blijft gebruiken en verder kunt ontwikkelen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Was de 2e keer binnen 4 jaar dat ik…

Was de 2e keer binnen 4 jaar dat ik deze cursus heb bijgewoond maar toch weer enorm leerzaam

6. März 2025

Beste Wim,

We zijn blij om te horen dat je positieve ervaringen hebt gehad met de cursus bij Boertien Vergouwen Overduin! En wat leuk dat je hem nog eens opnieuw hebt gedaan. Fijn dat de cursus leerzaam voor je blijft!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De discussies in de groep waren goed.

De discussies in de groep waren goed.

1. März 2025

Beste Evert,

We waarderen je feedback! Fijn om te horen dat de discussies in de groep goed waren. Het is altijd waardevol om van en met elkaar te leren, en we zijn blij dat dit onderdeel van het programma voor jou zo positief was.

Als je in de toekomst nog vragen of verdere feedback hebt, horen we het graag!

Prima leerstof en trainer

Prima leerstof, inspelen op de behoefte vanuit de praktijk en een ervaren trainer.

1. März 2025

Beste Erik,

Wat fijn om te horen dat je de training als waardevol hebt ervaren! We zijn blij dat de leerstof goed aansloot bij de praktijk en dat de trainer zijn ervaring heeft kunnen inzetten om je verder te helpen.

Dank voor je feedback en mocht je in de toekomst nog meer trainingen willen volgen, staan we altijd voor je klaar.

Trainingen BVO aanrader!

De trainers van BVO weten waar ze over praten!

22. Februar 2025

Beste Menno,

Wat geweldig om te horen dat je de trainingen bij BVO als een aanrader beschouwt! We zijn blij dat je de kennis en ervaring van onze trainers waardeert. Het is ons doel om je te voorzien van waardevolle inzichten en praktische kennis die je direct kunt toepassen.

Als je in de toekomst nog meer vragen hebt of behoefte hebt aan verdere ondersteuning, staan we altijd voor je klaar.

Beste Nico,

Wat fijn om te horen dat je de cursus leuk en leerzaam vond! We zijn blij dat je er zoveel uit hebt gehaald. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe training!

Nuttige ervaring

De training was duidelijk en werd goed geleid. Het was een heel prettige manier om aan introspectie te doen en je eigen stijl eens van een ander perspectief te bekijken en analyseren.

21. Februar 2025

Beste Ernst,

Dank je wel voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat de training duidelijk was en goed werd geleid. Het is geweldig dat je de gelegenheid hebt gehad om je eigen stijl vanuit een ander perspectief te bekijken en te analyseren. Introspectie kan zo waardevol zijn in persoonlijke groei en ontwikkeling.

We hopen dat je veel van deze ervaring kunt meenemen en toepassen in je werk!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De trainster deed het onwijs leuk

De trainster deed het onwijs leuk. De lokactie was ook goed.

19. Februar 2025

Beste Katifa,

Wat fijn om te horen dat je de training als leuk hebt ervaren en dat de trainster goed beviel! We zijn blij dat zowel de inhoud als de locatie aan je verwachtingen voldeden. Bedankt voor je positieve feedback, we zullen dit zeker doorgeven aan de trainster.

We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een andere training!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nuttige training met een goede balans…

Nuttige training met een goede balans tussen theorie en praktijk.

14. Februar 2025

Beste Hugo,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je de training nuttig vond en dat de balans tussen theorie en praktijk goed was. Het is altijd onze bedoeling om een praktische en leerzame ervaring te bieden.

We hopen dat je de opgedane kennis verder kunt toepassen in je werk en wensen je veel succes met de volgende stappen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede trainer die gedegen is voorbereid…

Goede trainer die gedegen is voorbereid en ook pragmatisch invulling kan geven aan de training.

4. Februar 2025

Beste Jeroen,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de voorbereiding en de pragmatische aanpak van onze trainer. Het is ons doel om altijd hoogwaardige en praktische trainingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze deelnemers. We waarderen het dat je Boertien Vergouwen Overduin aanbeveelt en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor verdere trainingen.

Goed georganiseerd

Goed georganiseerd, goed gefaciliteerd, goede docent

16. Januar 2025

Beste Douwina,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je onze organisatie, faciliteiten en docenten waardeert. Het is altijd fijn om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden.

Mocht je nog verdere suggesties of opmerkingen hebben, horen we dat graag. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij een van onze trainingen.

Leuke cursus, wel duur

Docent Leontine gaf de cursus met veel energie en humor. Veel geleerd in 2 dagen. Leontine gaf ruimte en aandacht aan iedereen.

16. Januar 2025

Beste Jo,

Hartelijk dank voor uw aanvullende feedback! We zijn blij te horen dat u veel heeft geleerd en dat Leontine de cursus met veel energie en humor heeft gegeven. Uw opmerking over de prijs nemen we ter harte om onze trainingen verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij een van onze cursussen.

Opleiding via BVO - Storytelling

De locatie, faciliteiten, bereikbaarheid met verschillende vervoer heeft meegewogen in mijn ervaring en beoordeling. Ook de digitale omgeving met kennisoverdracht is zeer welkom. De leerkracht voor onze groep was super. Zij maakte wel het verschil met veel praktijkvoorbeelden.

15. Januar 2025

Beste Murat,

Hartelijk dank voor uw geüpdatete review! We zijn blij te horen dat de locatie, faciliteiten, en bereikbaarheid een positieve invloed hebben gehad op uw ervaring met de opleiding Storytelling. Het is ook fijn om te weten dat u de digitale omgeving voor kennisoverdracht waardeert.

We zijn vooral verheugd om te horen dat de leerkracht met haar praktijkvoorbeelden een groot verschil heeft gemaakt voor uw leerervaring. Uw feedback helpt ons om onze trainingen continu te verbeteren.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij een van onze cursussen.

Super georganiseerde lessen!

Hele fijne docent en een goede manier van online lesgeven!

4. Januar 2025

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin

Dat is een mooi compliment voor onze docent, Dennis. Bedankt voor het delen van je ervaringen. We hopen je nog eens terug te zien!

Met vriendelijke groeten,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Te veel open deuren

De cursus werd goed geleidt. Helaas waren er te veel open deuren en was er te veel nutteloze informatie. Het voelde vaak alsof de tijd werd opgevuld. Ik heb mij afgemeld voor de 2e dag.

4. Januar 2025

Beste Ward,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de cursus niet volledig aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer de inhoud niet voldoende diepgang biedt en er te veel herhaling is. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze cursussen te verbeteren en ervoor te zorgen dat ze meer waardevolle en relevante informatie bevatten.

We streven ernaar om onze cursussen continu te verbeteren en jouw feedback is daarbij van groot belang.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik had meer inzet verwacht van de…

Ik had meer inzet verwacht van de coach, meer eigen ideeën. Een wat positievere kijk op het even na... het pensioen.
Groep was leuk, accomodatie en lucht prima

25. Dezember 2024

Beste Petra,

Bedankt voor je eerlijke feedback. We waarderen je opmerkingen over de inzet van de coach en zullen dit zeker meenemen om onze begeleiding te verbeteren.

Fijn om te horen dat je de groep, accommodatie en omgeving positief hebt ervaren.

Boertien Vergouwen Overduin

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr