buitenspeelgoed.nl Bewertungen 8

TrustScore 4 von 5

4,2

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Buitenspeelgoed Keupink is een specialist op het gebied van buitenspeelgoed | Sterk in service & kwaliteit | Veiligheid staat voorop | Buitengewoon goed

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

Aluminium goals besteld met extra…

Aluminium goals besteld met extra versteviging. Goede kwaliteit voor een nette prijs. Er gingen een paar boutjes kapot. De klantenservice reageerde direct op mijn mail en de nieuwe boutjes zijn onderweg.

21. Januar 2024

Eerlijke mensen

Eerlijke mensen! Ik had een dure schommel aangekocht, maar kon het niet monteren. Retour aangemeld en het was al snel opgehaald. Netjes mijn geld terug gekregen!

22. November 2023

Schommelhaak besteld

Schommelhaak besteld, bleek het er maar 1 te zijn. Voor een goed werkende schommel heb je er uiteraard 2 nodig. Zeer slecht aangegeven op hun site dat ze per stuk verkocht worden(€26,95 ex verzend).

Buitenspeelgoed Keuping reageert zeer traag op mails, retour sturen op EIGEN kosten. Ze zijn uiteraard niet verplicht, maar wilde niet tegemoet komen in het nasturen van nog een exemplaar.(vroeg om het vervallen van de verzendkosten) Wilden ze niet aan meewerken, ik had kennelijk maar beter moeten lezen.

Product is goed, ontvangst redelijk snel. Maar service, ZEER slecht. Product elders maar besteld. Kan er straks fijn geschommeld worden.

2. April 2022

Verkeerde en beschadigde levering, maar opgelost!

Ik had een groene glijbaan besteld, maar er werd een blauwe geleverd. Helaas was de blauwe glijbaan ook beschadigd, waardoor er scherpe randjes aan zaten.

Even contact gehad en binnen een paar dagen werd de blauwe opgehaald en de groene alsnog geleverd. Uiteindelijk best prima.

29. September 2021

Pakketje verkeerd bezorgd...

Pakketje was niet bezorgd. Even een mail gestuurd: ik had een verkeerd huisnummer ingevuld. Voordat ik langs kon gaan had buitenspeelgoed.nl al gebeld met de ontvanger (blijkbaar het nummer kunnen vinden in een telefoongids ofzo). Daarna hebben ze mij het nummer gestuurd zodat ik even kon bellen met de ontvanger. Heel netjes, helemaal gezien het niet hun schuld was.

Product is trouwens ook prima, maar met een afdekzeil voor het zwembad kun je ook niet veel fout doen :P

3. Juni 2021

Niet heel enthousiast..

Woensdag zou de dubbele schommel met glijbaan en nestschommel geleverd worden. Bleek dat er een verkeerde set opgestuurd was. Gelijk de winkel gebeld. Deze heeft de volgende dag de juiste set laten leveren. Erg vochtig pakket, verroeste ring voor de ophanging voor de schommel en bouten zonder schroefdraad. Viel eigenlijk allemaal een beetje tegen. Niet meer gebeld omdat de eerste keer niet echt vriendelijk gesproken was aan de telefoon. Wel excuses gehad voor het verkeerd leveren en de juiste dingen gezegd,maar meer het gevoel omdat het moest...

7. Juni 2019