Virkelig lækkert og spændende mad helt i top, wauw en saft menu helt perfekt afstemt efter maden. Søde og smilende tjenere, service i top det er bestemt ikke sidste gang vi har været der. Min varmes... Mehr ansehen
Marsk Billesvej 15, 5672, Broby, Dänemark
- www.brobyvaerk-kro.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
80 års fødselsdag
Vi har i weekenden 18. - 19. april besøgt Brobyværk kro i anledning af min fasters 80 års fødselsdag. En kulinarisk oplevelse helt i særklasse. Mad, vinmenu og betjening helt i top. Det kan klart anbefales og alle pengene værd.
Virkelig lækkert og spændende mad helt…
Min varmeste anbefaling
Et sted vi er vendt tilbage til mange…
Et sted vi er vendt tilbage til mange gange. Seneste ophold svarede fuldt ud til forventningerne: utrolig venlig modtagelse, super lækker kage til eftermiddagsteen, skøn middag som var lækkert anrettet og spændende sammensat, dejligt værelse med udsigt over åen og fin morgenmad. En absolut anbefaling herfra.....og det er ikke sidste gang vi kommer her.
Vi var 5 gamle brobyværk beboere der…
Vi var 5 gamle brobyværk beboere der var nede og spise på vores gamle kro som er sat så smukt istand. Det startede super. Med 3 små snaks til hver, og sød og venlig tjener. Det ændrede sig da vi havde bestilt. 5 x
Oksemørbrad.de3 var fine de 2seje. Da vi gjorde obs, dette ændrede tjeneren adfærd. Og så fik vi en ny bøf efter ca 1/2time.så lidt træls. Det er jo ikke et billigt sted
Vi valgte brunch'en søndag formiddag
Vi valgte brunch'en søndag formiddag, og var ved at falde ned af stolene over de fantastiske smagsoplevelser, det var en unik madoplevelse, tusind tak. Også for super betjening og virkelig hyggelig atmosfære. Vi kommer igen.
Kør ud på landet og få en god madoplevelse !!!
Eminent god oplevelse ….maden virkelig lavet af en kok med passion for smag og råvarer ….kør gerne fra Odense og få en fantastisk aften !!!!
Selve stedet er idyllisk og et dejligt…
Selve stedet er idyllisk og et dejligt sted og værelset var der ikke fejet gulv ellers okay
Så kommer vi til aftensmad for det havde jeg bestilt i forvejen til kl 18 og vi er 4 stk imens vi sidder kommer der flere gæster og de får menu kortet men ingen kommer hen til os da kl næsten bliver 19 går jeg op og spørger om vi skal have mad fra kroen eller restauranten og der får jeg svaret at jeg havde bestilt aftensmad og derfra ikke andet jeg beder om menukort og går på min plads og så kommer tjeneren hen og spørg og hvad vi kunne tænke os vi svare 2 min så er vi klar til at bestille og så går tjener og der går cirka et kvarter og der kommer ingen så får vi fat i en anden og vi får bestilt og derefter får vi maden det er ikke okay næste morgen får vi en sød tjener og hun er virkelig høflig og service minded så selv om oplevelsen aften før ikke var noget at råbe hurra for så var det et dejligt sted at være men betjeningen skal blive bedre
Og til de mad priser de har må de oppe sig
Dejligt sted.
Har overnattet, og spist på Brobyværk Kro flere gange. Super hyggeligt sted, dejlig natur, fremragende mad, og altid god betjening. kan klart anbefales.
God mad men ringe betjening.
Vi var en flok gamle studenter til 50 års jub. Allerede ved bestillingerne mærkede vi en tydelig stresset og irriteret tjener. Det gik helt galt, da tjenere kom og serverede en ret midt under en tale, og inden han var færdig med talen, kom den irritable tjener og afbrød taleren med en tilretning af bestilling. Mildest talt uforskammet. Ellers var maden udmærket og ligeså værelset.
Konfirmation
Vi har været til 3x konfirmation på kroen søndag d 3-5-25 . Alt var så godt ! God mad , vine og betjening .
Vi kommer igen !!!🤩
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Vi var 3 par der havde booket et "Brobyværk ophold" - alt spillede. Rigtig god tjener, der vidste hvad han snakkede om. Kan kun anbetales.
Hyggelig dansk Kro.
Dejlig sted, pæne og rene værelser, lækker mad. Alt i alt havde vi et dejligt ophold.
Fantastisk oplevelse
Vi har d.27.04.24 holdt konfirmation på Brobyværk Kro.
Fra start til slut er vi blevet mødt med enorm glæde, samsrbejdsvillighed og en fantastisk mad. Alle vores gæster ( 57 stk) var meget imponeret over mad, personale og omgivelserne ( ren Morten Korch)
Ikke sidste gang vi booker der.
29-2 2024 Da vi kom for at spise
29-2 2024 Da vi kom for at spise , der var vand på bordene , som vi drak en halv flaske af , så blev den skiftet ud med en ny flaske uden at spørge os først den drak vi ingen ting af , men de tog betaling for begge to , så det synes jeg er frækt

Antwort von Brobyvaerk Kro
Kedelig oplevelse …
Startede med vi fik et meget kedeligt menu kort, men når du så får et kyllingelår der driver med blod til den nette sum af 275 kr, og kokken end ikke gider komme og se hans seviring, men siger at det er ok med blod, for så er den ikke tør, ja hvad skal man så sige.
Vi har fået anvist et værelse, pænt værelse, men det lå lige ved en jern trappe og folk rente op og ned fra 02, til vi stod op kl 0540.. Der var mildt sagt en forfærdelig larm.. Så desværre kun en 1 stjerne, lidt ærgerligt for ellers et flot sted

Antwort von Brobyvaerk Kro
Dejlig hyggelig kro med hyggelig og…
Dejlig hyggelig kro med hyggelig og smukke omgivelser. Resturant som laver lækkert sæson menu med lækre råvare og søde tjener og kro personale som ikle gøre forskel på deres kunder.
Vi har lige været afsted på kro ophold…
Vi har lige været afsted på kro ophold med en enkelt overnatning incl. tre retters menu og morgenbuffet.
Selve kroen er super flot og smukt renoveret og det er tydeligt at se at ejeren også ejer et gartneri med grønne planter.
Alt det mad vi har fået det sidste døgn har virkelig været lækkert og tjenerne var virkelig søde og servicemindede. Det et et perfekt sted at få lidt lækkert at spise og omgivelserne giver virkelig anledning til at kunne fejre de store begivenheder.
Grunden til at de kun får tre stjerner er at værelserne desværre slet ikke levet op til resten af kroens standarter.
På værelset var der gamle tandpasta mærker på gulvene, gammel kaffe i kaffemaskinen, sodavandene i minibaren var gået 1/2 år over dato og så var selve køleskabet heller ikke sat til strøm. På værelset stod 4 meget støvede og halvtøre blomster, hvor man gik helt lyst til at give dem vandet fra minibaren. Her kunne det i hvertfald ikke ses at der er du smukkeste grønne planter til rådighed.
Vores bedømmelse er at værelserne slet ikke kan leve op til de forventninger som der bliver sat oppe på selve kroen hvor man tydeligt kan mærke at der er tænkt på detaljerne.
Farum Cykelklub har besøgt Brobyværk…
Farum Cykelklub har besøgt Brobyværk Kro 2 gange i 2021 og 2022. Begge gange med stor succes og tilfredshed. Venligt personale, god mad, pæne værelser og fantastisk natur i området - fantastisk til god cykling. Vi kan kun anbefale stedet.
Smuk renoveret gammel kro
Vi har lige haft en overnatning med 3 retters menu og morgenmad. Det var en fornøjelse. Kroen er smukt beliggende ned til Odense å og kroen er meget smagfuldt nyrenoveret. Maden smagte dejligt, dog kunne der godt have været lidt mere tilbehør til hovedretten. Betjeningen var venlig og imødekommende. Det er ikke gammeldags kromad men enkelt og godt. Morgenmaden var var udmærket. Værelserne var også nyrenoverede med dejlige senge. Kan anbefales!
Flere plusser end minusser !!
Lidt udfordringer med dagens ret, sen morgenmad og det smalle menukort.
Men super flinkt personale, dejlige værelser, dejligt med trægulv i stedet for gulvtæpper, og skønt område.
Rigtig god feed back fra kroens ejer om de små udfordringer opholdet gav anledning til.
Kommer gerne igen måske på forlænget weekend og nok ikke som håndværker.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.