BringBlomster ville få 5 stjerner, hvis de fik tjek-ud funktionen optimeret. Jeg måtte bruge alt for lang tid på at undersøge, hvordan en bårebuket kunne leveres til en kirke. Jeg blev også lidt irrit... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Flot blomst leveret til tiden, og klar med svar på spørgsmål, da jeg ikke kunne finde ud af online bestilling, super service og smil på læben. 👍👍👍
Bestilte en bårebuket via nettet, utrolig flot buket i de farver der var på billederne på hjemmesiden. Det hele var som forventet 😊
Buketten svarer til fotoet på hjemmesiden. De er så smukke.
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Smukke buketter og lækre gavekurve til alle anledninger. Vi bringer ud til en masse nærliggende byer i Østjylland. Besøg også vores hyggelige blomster- og plantebutik i Herskind udenfor Galten. Bestil nemt blomster online på bringblomster.dk. Vi leverer med en hilsen fra dig!
Kontaktinformationen
Langelinie 75, Herskind, 8464, Galten, Dänemark
- kontakt@bringblomster.dk
- www.bringblomster.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Nem og overskuelig bestilling.
Nem og overskuelig bestilling.
Buket leveret var tilsvarende billedet på hjemmesiden.
Super flot bårebuket
Det hele var som forventet 😊
Det var godt at kunne bestille over…
Det var godt at kunne bestille over nettet så bårebuketten kom frem før os. Savner et billede af blomsterne.
Gode vare tak
Nemt og perfekt levering af flot buket
De er hurtige og billige
De er hurtige og billige
dem vil jeg bruge én anden gangog anbefaler dem gerne til andre

Antwort von BringBlomster
Hjalp i en presset situation.
Flot blomst leveret til tiden
Super flot bårebuket
Super
Super hurtige
Super flink og empatisk betjening
Super levering
Alt fint!
Tak for blomsterne til lillemors kirkelige farvel 🙏🏼
I kan hermed forvente flere bestillinger fra undertegnede.
Flot service
Blev ringet op, da man undrede sig over, at jeg ikke havde udfyldt det bestilte kort. Det er flot service!
Det var nemt at bestille fra…
Det var nemt at bestille fra hjemmesiden. Fine billeder af produkter. Levering til (mor) var super og hun var meget glad for sin nye beplantning. Jeg er tilfreds og anbefaler dette sted
Flotte buketter og go' service!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.