Brandudstyr Bewertungen

4,7

4 stjerner for en overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Bestilte advarselsskilte den ene dag og fik leverancen den næste dag. Den sidste stjerne mangler fordi jeg aldrig fik noget svar på chatte... Mehr ansehen

Jeg har købt to førsthjælpstasker hos sikkerhedseksperten. pakken blev hurtigt leveret uden problemer. Der var god kommunikation ang. hvor i processen min bestilling var. Jeg er også meget tilfred... Mehr ansehen

Jeg købte rudehammer/seleskære kombineret med lygte og røde advarsels blink. De var meget hurtige til at hjælpe mig da jeg ikke lige kunne finde ud af det. Jeg bestilte om eftermiddagen og næste morg... Mehr ansehen

Jeg købte nogle sikkerhedsskilte. De blev leveret dagen efter. Jeg havde i forvejen købt nogle skilte i en anden netbutik. - Her var leveringstiden en hel uge. MVH Anders Viden Djurs Grenaa... Mehr ansehen

1. Haus & Garten

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Her hos Sikkerhedseksperten.dk mødes du af 2 erfarne unge mennesker. Jeg selv hedder Kenneth Boysen og er tidligere brandmand og redder. Jeg har drevet online handel siden 2003 og arbejder hårdt for at gøre alle tilfredse. Min makker Ronni Andresen er tidligere brandmand og i dag udd. aut. fagtekniker og sidder med den tekniske viden. Sammen udgør vi en rigtig god kundeservice, der går langt for dig!.

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

tilfreds handelsforløb

Købt påbuds- og advarselsskilte til brug på kvæggård. Ordre,køb og levering forløb uden problemer. Fint. Vil anbefale sikkerhedseksperten til andre landmænd. mvh. Jørgen

1. November 2010

Køb af sikkerhedsskilt.

Har kun handlet een gang i virksomheden. Købte et sikkerhedsskilt.
Det var let at følge ordren, og varen var forsvarligt pakket ind.

28. Oktober 2010

Godt udvalg og kort leveringstid!

Sikkerhedseksperten har et stort udvalg i de produkter jeg søgte! Alle de produkter jeg søgte, var lagervarer og jeg modtog varene dagen efter bestilling.
Bestillingssiden er ganske overskueligt, og det var nemt at navigere derpå!

28. September 2010