Eénmaal Bose Sound wave aangeschaft , nooit meer ! Steeds gedoe, niet werkende app's, onmogelijk om nog in te loggen op mijn account, onbestaande helpdesk, geen reactie op mailverkeer... enfin, zeer o... Mehr ansehen
Vreselijk wat een … bedrijf is het geworden na jaren fantastische service is het helemaal het tegenovergestelde geworden sind alles in duitsland word gerepareerd. Bose subwoofers gaan allema... Mehr ansehen
Bose QuietComfort oordoppen gaan na worden na 2 jaar minger en na 2,5 werkt de noice cancelling helemaal niet meer, ze willen het herstellen voor 224 euro. Ik mag toch verwachten dat een premium prod... Mehr ansehen
Bose ontdoet zich op asociale wijze van haar verantwoordelijkheid. Geen onderdelen meer te bestellen onder de noemer wij doen geen distributie meer in de Benelux. Voor klachten is geen ruimte en wor... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Home Audio, Speakers, Car Audio, Carriere mogelijkheden bij Bose, de leider in sound systemen, home stereo systemen, home entertainment en surround audio systemen.
Das haben sich andere Leute angesehen
Probleem met Earbuds II (300 euro!)
Ik heb een half jaar terug op basis van 'best getest' de Bose Quietcomfort Eardbuds II aangeschaft. Ik gebruik het alleen tijdens het reizen max. 1 uur per week totaal (voor noise canceling met zachtjes muziek). Zowel het linker als rechter dopje heeft de laatste tijd niet goed gewerkt. Nu wilde ik het terugbrengen naar Mediamarkt en hoor ik dat Bose gaat beslissen of het gerepareerd wordt of vervangen. In beide gevallen blijft de garantie einddatum op basis van aankoopdatum. Ik heb geen vertrouwen in dit product dus met reparatie noch vervanging ben ik niet tevreden. Ik hoop dat Bose het kan oplossen met me.
Klantenservice?
Bose Sleepbuds gekocht na jaren slecht slapen. Super blij want eindelijk hoorde ik niks meer van omgevingsgeluiden. Totdat ze na een paar maanden stuk gingen: prima, opgestuurd, vervangen. Na een jaar weer hetzelfde, ok... opgestuurd, duurde bijna vijf weken maar weer vervangen. Deze zijn nu na twee maanden ook weer stuk. Dus in net iets meer dan 1,5 jaar zijn ze nu al drie keer vervangen en weer stuk. Krijg je te horen dat ze er niks meer aan doen of gemaakt worden. Waarom kiest Bose niet voor een goede batterij ipv batterijen die nog in de kinderschoenen staan?
Nu krijg ik earbuds aangeboden. Moet die maar zien te verkopen om een ander merk sleepbuds te vinden. Ben niet zo blij met deze uitkomst en ik zal niet zo snel meer voor Bose kiezen.
Waardeloze service
Al weken de belofte dat mijn artikel omgeruild zal worden, wekelijks de vraag voor nog een week geduld voor escalaties die zij niet kunnen verklaren noch oplossen kennelijk. Bij de vraag omtrent welke escalatie er plaats heeft gevonden kunnen ze geen antwoord geven anders dan dat ze wachten op de interne dienst. De gemiddelde doorlooptijd zou ongeveer 2 weken zijn maar ik wacht inmiddels al een ruim een maand. Geen manier om een manager te spreken, geen enkele vraag die zinnig beantwoord kan worden en er wordt zelfs met behoud van fatsoen zomaar opgehangen.
Bose QuietComfort Earbunds : NOOIT MEER !
mijn Bose QuietComfort Noise Reduction Earbuds gingen enkele maanden na de garantieperiode reeds defect ! geen enkele deftige oplossing van Bose zelf buiten : we vervangen de earbunds voor 195€ !! En dit voor bekende problemen met de earbunds.
Mijn huis staat vol Bose , maar had ik geweten hoeveel problemen ik zou hebben met de producten van Bose had ik voor een ander merk gekozen . voor mij nooit meer Bose !
Heel slecht
Ten eerste ging de levering via UPS van de koptelefoon echt waardeloos, zonder bij mijn adres te zijn geweest werd het pakket al bij een pick up point afgeleverd dus kon ik er naartoe rijden. Vervolgens geretourneerd, we zijn inmiddels bijna 4 weken verder en nog altijd heb ik mijn geld niet terug. Contact gezocht via de mail maar daar reageert helemaal niemand op, daarna via de chat en daar krijg ik te horen dat het nog 7 werkdagen kan duren. Waar gaat het over? Het moet dus anno 2024 bijna 5 weken duren om geld over te boeken?! Echt ongelofelijk slecht! Nooit meer Bose voor mij.
Still waiting for Christmas delivery
Ordered a Christmas present on 2nd December 2023, still not received it on 8th January 2024. UPS stated that they had delivered it on 21st December, stating that they tried the home address & then delivered it to a local shop. Went to the shop nothing had been dropped off, checked ring doorbell & no sign of a delivery, was home all day. Had to chase up with Bose who said they would find out where it is, had to chase up again & told have to wait until 11th January 2024! Awful service from what I thought was a reputable company, totally disappointed with no support and want a full refund but have to wait, disgusted. Don’t buy direct from Bose.
35 jaar trouwe klant, maar op deze manier nooit meer Bose
We zijn reeds 35 jaar een trouwe klant (huis staat vol) maar vrees dat het mijn laatste aankoop zal zijn. Op 29 november headset van 430 euro met levertermijn van 2-3 weken. Het pakket is nog steeds niet bezorgd en de helpdesk is het woord help niet waard. Ik vraag me af wat het nut is. Vorige week was het nog dat ze aan het inpakken waren, deze week was het mss is het pakket verloren. Het IT systeem geeft 2 verschillende statussen waarvan er eentje ondertussen van in verwerking naar onbekend is gegaan. Ik moet 7 dagen wachten tot er iemand naar een escalatieticketje kijkt. Dat noemt Bose normaal. Geeft totaal geen vertrouwen meer en ondertussen is het plezier (was verjaardagscadeau) al goed verpest. Als ik de reviews hier lees is het een terugkerend probleem waar vanuit Bose weinig wordt gedaan en toont het weinig respect naar hun trouwe klanten.
Destijds Bose QC 15 koptelefoon…
Destijds Bose QC 15 koptelefoon aangeschaft voor ca. Euro 400,00welke nu gebreken vertoont. Deze wordt niet gerepareerd door Bose en schema's ervan worden niet verstrekt. Het is bepaald niet in overeenstemming met hun eigen bedrijfsfilosofie over duurzaamheid. Oppassen dus met Bose producten
AVOID!!!
absolutely ridiculous customer service + UPS as a courier being a nightmare. made an order on 29-11 and never received it. spent hours between getting in touch with bose customer service, checking at the package point where the merch was never delivered and with UPS customer service FOR NOTHING!!
all i could get was an embarrassing 10% discount on my next purchase with them, which i obviously refused cause i will never make the same mistake. CLOWN COMPANY!! AVOID AT ALL COSTS!!
Bose laat trouwe klant in de kou staan…
Bose laat trouwe klant volledig in de kou staan. Klantenservice komt afspraken NIET na, stuurt je van kasje naar de muur, kan de Lifestyle 235 NIET meer in reparatie nemen (defecte voeding), gaat niet in op je klacht en scheept je af met 20% korting op een nieuwe aanschaf. En dat ondanks alle moeite die ik heb gedaan om Bose van mijn ervaring op de hoogte te stellen om hun diensten te verbeteren. Ze kunnen beter stoppen met hun enquêtes en duimpjes vragen.
Bestelling via webshop van Bose
Ik heb via de webshop nieuwe oorschelpen gekocht voor mijn Bose headset. Aangegeven stond dat verwachte bezorging uiterlijk een week later zou zijn. De levertermijn is niet waargemaakt. Uiteindelijk is de bezorger van UPS zonder aankondiging 2 weken later aan de deur geweest. Inmiddels zijn er weer 2 weken verstreken zonder enige statusverandering of enig bericht van Bose of UPS. Als ik dit geweten had, had ik van deze bestelling afgezien.
Feedback: Informeer je klanten met een realistische bezorgtermijn en maak afspraken met de verzender dat die de bezorging aankondigt.
Edit: De bestelling is op 12 januari '24 geleverd bij een UPS afhaalpunt. De Bose webshop en UPS hebben beiden niet voldaan aan de verwachting. Het bleek dat de verkeerde kleur oorschelpen geleverd is....
EXTREEM SLECHTE SERVICE
mijn product ging binnen 1 jaar kapot (bose qc 35). Toen kreeg ik een upgrade naar de bose qc45. dat product was naar mijn mening veel slechter. Toen kon ik die niet omruilen, dus had ik eigenlijk gewoon pech. vervolgens gaat dat ding ook kapot na iets langer dan een jaar. Toen had ik mijn product teruggestuurd ik zeiden ze dat mijn product onder garantie viel. ik bel nog een keer terug en toen scheen dat weer niet zo te zijn. ik heb toen uiteindelijk voor een upgrade gekozen waarbij ik 250 voor bij moest betalen (maar goed, dan waren de problemen van de qc45 verholpen dus ik nam het maar voor lief).
Ik heb toen mijn product opgestuurd. er ging een poos voorbij en heb ze ondertussen nog 4 keer gebeld. ik kreeg telkens het antwoord dat mijn product klaar stond en dat er een label op was geplakt dat het haast had. Schijnt later het product kwijt te zijn geraakt! Er is dus gewoon gelogen! Dus ik ben 250 lichter voor een product die mijn problemen van het vervangende product verhelpen, ik zit al 3 weken zonder koptelefoon + er is tegen mij gelogen. daarbovenop weigeren ze iemand te geven die gaat over dit soort dingen, en krijg ik telkens zo'n getraind gastje aan de telefoon (overigens is dit niet de schuld van de telefonisten). EXTREEM SLECHTE SERVICE!
Ellende met verbinding.
Te vaak valt de verbinding weg via Bluetooth.
Je weet niet welke app je zou moeten gebruiken.
Als de SB300 met een smartphone is verbonden en je ontkoppelt de Bluetooth niet op die telefoon, dan kan een ander niet aankoppelen. Lastig. Soms werkt het helemaal niet en dan moet je weer prutsen en klungelen.Geluid is wel aardig maar verder waardeloos. Lampjes op de soundbar kun je nauwelijks zien etc
Waardeloze handleiding. Zoek het maar uit.
Koop nooit het dure Bose het is rotzooi en voor service en garantie zijn ze op vakantie
Ik had bose sleepbuds die ik maar 40 keer had gebruikt maar net buiten garantie viel. Na contact kon ik met bijbetaling van euro 150 nieuwe kopen moest wel mijn oude terugsturen. Na 3 weken geen nieuwe buds bleken ook niet meer te komen😡 mijn oude hadden ze weggegooid dus ik had pech kon wrl korying krijgen maar dat was gelijk aan blackfriday wat een slecht bedrijf … ook mijn geld nog steeds niet terug gehad. Kijk uit voor Bose !!!!
Bose quiet comfort in ears besteld
Bose quiet comfort in ears besteld, deze gingen stuk binnen de garantie
Terug gestuurd… diverse beloftes over omruilen gekregen maar nooit daadwerkelijk een ander product gekregen. Je bent gewoon je geld kwijt en wordt aan het lijntje gehouden met beloftes
OPLICHTERIJ
Ik wacht sinds mei op een garantie van Bose.
Na 50-tal mails en chatberichten in combinatie met tientallen telefoontjes, heb ik na 35 weken te horen gekregen dat de hoofdtelefoon weg is (de grote kans bestaat dat deze is weggenomen door een medewerker gezien de lange tijd over dit proces).
Antwoord van Bose: “ Vanuit onze kant wordt helaas geen vervanging opgestuurd. U kan verder nog een claim indienen bij UPS. Onze oprechte excuses voor enig ongemak.“
VINDEN ZIJ DIT NORMAAL??
Koop GEEN producten van Bose. Ongelooflijke schande. Dit bedrijf is een grote oplichterij.
Soundbar 900 kwijt sinds augustus
In augustus mijn Soundbar 900 ter reparatie verzonden.
Tijdens transport is het pakketje kwijt geraakt zeggende Bose. Ze zijn nu al sinds 4 augustus bezig met een onderzoek om het pakket te lokaliseren. Elke keer als ik contact opneem krijg ik een andere ticketnummer en de mededeling dat het team nog 24 uur nodig heeft. 24 uur later krijg ik weer hetzelfde te horen.
Inmiddels ook een melding gemaakt bij Thuiswinkel, want snap niet dat een bedrijf zoals Bose dit keurmerk mag plaatsen op hun website.
Bose 500 speaker gekocht in januari…
Bose 500 speaker gekocht in januari 2020.
Tot even geleden werkte alles prima. En zo van de 1 op andere dag hield de speaker ermee op. De lampjes branden wit en rood en verder werkt niets meer. Alles geprobeerd. Reset, fabrieksinstelling, updates. Maar zo lang het apparaat niet meer aan wil, kan je geen update meer doen. Contact gezocht met de klantenservice. Sturen ze handleidingen wat je kan doen, reset, update etc. Alles wat je op de site kan vinden en wat ik zelf al geprobeerd had. Geen oplossing dus. Er werd gezegd dat ik het apparaat maar op moest sturen. Kost 100,- voor de reparatie. Belachelijk vind ik het. Je betaald al dik voor de speaker. Je verwacht Bose, degelijke kwaliteit. Maar dit is alles behalve goede kwaliteit. Dit heb ik gemeld aan de klantenservice. Toen werd er gezegd. Je moet een firmupdate erop hebben. Dit lukt ook niet, want het apparaat wil niet meer aan, dus dit lukt gewoonweg niet. Ik mocht het nu opsturen en zou het kunnen laten maken voor 70,-. Nog veel te gek! Als je denkt dat je een degelijk apparaat koopt, voor een best bedrag, dan hoort dit bij de garantie in te zitten. Het apparaat zou automatische update doen. Nou niet dus. En dan op deze manier geholpen worden? Zo probeert Bose dus rijk te worden, maar goede hulp aanbieden ho maar! Zo behoudt je niet je klanten. ik ben zeer ontevreden hierover en vind het belachelijk dat er niet meer service geboden is. Ik heb nu een apparaat die het niet meer doet!
prima producten maar wel een designfoutje
Ik heb nu bijna 1,5 jaar geleden een bose 700 koptelefoon gekocht. zeer blij mee en de noise cancelling werkt zeer goed.
Hierbij hoopte ik wel dat het oorkussen probleem opgelost was, bij de naad van de buitenste laag die het schuim vasthoud kan door de tijd heen een scheurtje inkomen, maar omdat dit vastgelijmd zit en niet stevig vastgenaaid scheurt dit super snel verder als er maar een klein scheurtje komt. dit was ook zo bij mijn QC35 II die toen door eigen schuld in mijn tas volledig zijn doorspoelt.
Klantenservice mag trouwens ook wel een likje verf gebruiken, bel de nederlandse hulplijn en ik krijg een belgische mevrouw aan de lijn die zeer onduidelijk sprak, kan zij niet zoveel aan doen maar ik vind zelf dat een klantenservice toch wel een duidelijk spraak moet hebben. uiteindelijk wel begrepen dat mijn order voor nieuwe oorkussens een vertraging had door een achterstand in het distributiecentrum. maar dan wel ineens een klein uurtje later een verzendbevestiging krijgen? en de volgende dag ook nog eens bezorgd?
Het vervangen van de oorkussens is trouwens wel super gemakkelijk, zo in en uit te klikken. daar wel zeer tevreden over.
Bose slechte service
Ik heb een soundbar gekocht met subwoofer en rear speakers van het merk bose .
Het setje koste ruim €2200
De subwoofer is stuk gegaan toen hij 3,5 jaar oud was . Op het internet is te vinden dat het een bekend probleem is ... na mijn idee dus een slecht produckt van bose .
De reparatie moest ik betalen wat ik ook gedaan heb . Maar zo snel net na de garantie en een bekend probleem bij best een duur product dat hoort na mijn idee niet . Beerepoot waar ik hem gekocht heeft heeft zijn best gedaan maar zij waren ondertussen ook al gestopt met het verkopen van bose ...
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.