Boothurenamsterdam.com Bewertungen 92

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen zaterdag met 40 gasten een rondvaart met walking diner op de Bota Fogo, zeer tevreden over de boot, diner en personeel. Een aanrader!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen jaar vele malen op enkele boten mogen vertoeven van Amsterdam Boats. Voor vele doeleinden weten zij keer op keer het neusje van de zalm te bieden. De boten zijn exclusief, intiem, hip, groot... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu twee keer een boot gehuurd via het amsterdam boats en we zijn super tevreden! De reservering ging erg makkelijk en werden steeds goed geïnformeerd door Elisabeth (als ik haar naam nog weet) Aan boo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De snelle en vriendelijke service van boothurenamsterdam.com was top. Kwaliteit/prijsverhouding is prima. Alles is mogelijk en al onze wensen zijn vervuld. De schipper was ruim op tijd en wist zonder... Mehr ansehen

1. Bootshändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Snel, gemakkelijk en voordelig een boot huren in Amsterdam. Met 50+ boten, beste prijsgarantie, 1000+ bootbeoordelingen, gratis deskundig advies en geen reserveringskosten.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het spijt me dat wij geen gebruik …

Het spijt me dat wij geen gebruik hebben kunnen maken van de offerte.
Wij hebben talloze malen geprobeerd om dit via uw e- mail adres aan u mede te delen maar kregen de mails telkens terug gestuurd als "onbestelbaar" en dat vonden we toch wel wat vreemd......

15. Mai 2017

Direct reactie!

Na mijn offerte-aanvraag kreeg ik direct een reactie en vervolgens een passend voorstel. Helaas was de boot van onze voorkeur niet beschikbaar op het gewenste tijdstip, maar nette en adequate service!

8. Dezember 2016

Uitstekende service

Bij het reserveren ben ik uitstekend geholpen. De vaartocht werd precies zoals afgesproken uitgevoerd. Erg professioneel en vakkundige schipper. Aanrader als je zeker wil zijn van uitstekende service.

15. Juni 2016

Goede communicatie

Goede communicatie tot nu toe, de boottocht moet nog plaats vinden, ik heb er alle vertrouwen in!

23. März 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit wat van de rederij gehoord

Na een mail van botenhurenamsterdam.com dat de boot beschikbaar is, zou de rederij contact opnemen. Echter nooit meer wat van vernomen

18. Februar 2016
Boothurenamsterdam.com-Logo

Antwort von Boothurenamsterdam.com

Beste Tim,

Vervelend om te horen, graag willen we kijken wat we als nog voor je kunnen doen.
We hebben je hiertoe ook een e-mail gestuurd op 19 februari om contact op te nemen (we hebben alleen een e-mail adres van je).
Zou je contact met ons op willen nemen zodat we aan een oplossing kunnen werken?

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

Team Sales & Reservations

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr