Blikas Facility Service Bewertungen 15

3. Zimmermann
  4. Allround-Handwerker
  5. Hausmeisterservice

Vom Unternehmen geschrieben

Vi hjælper private og virksomheder med rådgivning og udførsel af opgaver indenfor tekniske installationer, VVS, ventilation, service, EL, energioptimering, bygningsfag og meget mere. Vi kommer med konkrete løsninger, vi kan handle hurtigt grundet mange års erfaring og vi stræber altid efter at yde den bedst mulige service. Vores kompetencer spænder vidt over teknik, VVS, EL, energioptimering, ventilation og forskellige bygningsfag som tømrer, murer, maler osv., hvilket betyder, at vi kan trække på viden og faglighed, på tværs af fagene. Vi håndterer opgaver af alle størrelser for erhverv, kommuner, institutioner, boligforeninger og private.

2,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Overfakturering af timeforbrug og meget dyre reservedeke

Blikas København. Tilslutning af vaskemaskine. Overfakturering af timeforbrug og meget dyre reservedele. Så vær på vagt!

20. September 2020

Antwort von Blikas Facility Service

Vi beklager dybt, at du har haft en negativ oplevelse med Blikas.

Vi ønsker at informere dig om, at Blikas Facility Service har undergået nogle ændringer, herunder nye ejere og en forpligtelse til at levere arbejde og kundeservice af højeste kvalitet. Vi er dedikerede til at rette op på fejl og forbedre vores service i alle aspekter.

Advarsel !!!!!!

Advarsel !!!!!!
Brug ALDRIG Blikas i Aalborg til mindre opgaver.

10 min. arbejde blev faktureret med en arbejdsløn på 1½ time svarende til 937,50 kr. eller omregnet bliver det til en timeløn på 5.625,- kr.
At fakturaen første omgang lød på 2½ times arbejde, blev heldigvis efter min telefoniske henvendelse efterfølgende reduceret til 1½ time, da man måtte konstatere, at der fejlagtigt var blevet registreret, at reparationen havde krævet to personer.
Så konklusionen må jo nok være, at jeg skal være glad for, at det ikke blev dyrere, MEN
endnu en gang - Brug ALDRIG Blikas i Aalborg til mindre opgaver.
Kaj

3. September 2019

Antwort von Blikas Facility Service

Vi beklager dybt for de problemer, du oplevede med faktureringen og den misforståelse, der opstod vedrørende antallet af medarbejdere involveret i reparationen.

Vi ønsker at informere dig om, at Blikas Facility Service har gennemgået nogle ændringer, herunder nye ejere, der er forpligtet til at levere arbejde og kundeservice af højeste kvalitet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blikas reklamere med døngservice på…

Blikas reklamere med døngservice på deres hjemmeside. Jeg har nu to gange stået med et sprunget vandrør om natten, men de tager ikke telefonen uden for almindelig åbningstid. Så er der ikke så meget ved at påstå man har døngvagt.

31. August 2019

Antwort von Blikas Facility Service

Vi beklager dybt, at du har haft problemer med at få fat i os uden for almindelig åbningstid, når du havde brug for hjælp med et sprunget vandrør.

Vi ønsker at informere dig om, at Blikas Facility Service har fået nye ejere og har forpligtet sig til at levere arbejde og kundeservice af højeste kvalitet. Vi reklamerer med døgnvagtsservice, vi forstår fuldt ud, hvor vigtigt det er at have en pålidelig service, der er tilgængelig døgnet rundt.

Spild af tid

Hej,

Havde benyttet mig blikas-øst som lå i Herlev.

Havde aftalt en tid til reparation og rengøring af toilettet. De bekræftede på mailen prisen og tidspunkt.

Da dagen kom, havde jeg glædet mig til at de kunne fikse toilettet som har været irriterende de seneste par uge. De skulle komme kl.7 om morgen. Kiggede på uret, og den viser nu 8.00. Jeg valgte at ringede til deres hovedkontor som lovede at undersøge med montør som skulle været ude hos mig. Har heller ej hørt fra deres kontor siden.

Så det er spild af tid og kan ikke anbefale blikas-øst i Herlev.

27. Mai 2019

dårlig oplevelse

det er en dårlig oplevelse at få en montør ud fra Blikas og spild af penge. man sender billeder ind af sit anlæg, så de kan se hvilke anlæg man har, når montøren så har været ude og se på opgaven, så melder man ud at jeg skal ha skiftet hele anlægget, fordi mit anlæg ikke bliver lavet mere, som er usandt fordi jeg finder det på nettet efterfølgende, så var det fordi firmaet ikke er forhandler af mit anlæg. Men det har man jo været klar over fra starten af. Men så ville jeg gerne ha en fejlmeldings rapport, så jeg vidste hvad der er galt med anlægget. Den tilbagemelding kunne jeg ikke få, kun at bøsninger ikke virker, som jeg ikke kan bruge til noget øv øv...

26. Oktober 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter at have hyret Blikas oplevede jeg…

Efter at have hyret Blikas oplevede jeg desværre den mest usympatiske medarbejder jeg nogensinde har mødt. Jeg står og har ikke forstand på vvs, men derfor behøver man som fagmand ikke at være nedværdigende overfor sine kunder. Derudover lavede han ikke det arbejde han skulle.

5. September 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi havde hyret Blikas Aalborg til at…

Vi havde hyret Blikas Aalborg til at skifte et lille stykke rør p.g.a pludselig opstået hul i røret i vores sommerhus. Smeden oplyste det max ville tage 1½ time + kørsel ½ time hver vej. Vi fik en faktura på godt kr. 3.000 som nu var på 4½ time (han var alene i sommerhuset) 3 dage sener kom vor datter i sommerhuset og kunne konstatere, at der lå vand ovenpå vores vaskemaskine, hvorefter vi ringede til Blikas. Fik at vide, at det var uden for normal arbejdstid, men at de kom. En grinende smed fortalte vores datter, at det ikke var røret, som var problemet, men vores varmtvandsbeholder. Varmtvandsbeholderen fejlede INTET inden smeden kom, men han havde åbenbart rykket så meget deri, at den blev utæt og rossetten omkring røret gik itu. Efterfølgende fik vi en faktura på kr. 3.500 p.g.a. udkald m.m. så alt i alt kostede det lille rør os over kr. 7.000 + en ny varmtvandsbeholder (som vi selvfølgelig fik en anden vvs til at udskifte) vi vil derfor ALDRIG anbefale eller bruge Blikas Aalborg igen. For at få skiftet varmtvandsbeholderen har vi kun betalt ca. halvdelen af, hvad vi betalte Blikas for det lille rør og her er det incl. selve beholderen. Vi havde foreslået Blikas Aalborg at dele den ekstra regning, men også her var de stejle :( Mega dyre lærepenge :( :( og aldrig mere Blikas Aalborg indenfor vores døre.
Mvh Linda

3. September 2018

Rigtig godt stykke arbejde

Jeg brugte 3byggetilbud.dk for at få udført montering af brusetermostat. Blikas Øst meldte hurtigt tilbage med et tilbud på opgaven, som jeg valgte at sige ja til.

De var meget fleksible da det ikke var nemt at få et tidspunkt i ejendommen hvor vandet kunne lukkes.

Jeg har før været MEGET uheldig med VVS'ere, var derfor lidt skeptisk.
Men alle fordomme faldt til jorden. VVS'eren var meget professionel og gjorde et rigtig godt stykke arbejde og sørgede for at der var ryddet helt op og pænt efterfølgende.

Jeg er fuldt ud tilfreds og ville bruge dem igen.

22. August 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt håndværk hvor rådgivningen var i top

Vi har før, under og efter vores nybyggeri oplevet fremragende service fra alle involverede fra Blikas-Aalborg. Både håndværk og rådgivning har været i top, så jeg kan kun anbefale Blikas til andre, hvad enten det er mindre eller større opgaver, der skal løses.

17. April 2018

Blikas-Øst

Vi benyttede Blikas-Øst til at få sat et nyt toilet op. Blikkenslageren som kom var så høflig. Det er sjældent at håndværkere er så høflige. Han gjorde et rigtig godt stykke arbejde, og ryddede rigtig fint op efter sig. Kan klart anbefale Blikas-Øst til andre. Prisen var også billigere end andre steder.

20. Februar 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde en reklamation på dårlig udført arbejde

Lavede en reklamation hos dem på noget arbejde de havde udført. Efterfølgende blev jeg opkrævet 800,- for at de havde været ude at kigge på deres arbejde. Reklamationen varede 10 min, og under alt kritik at jeg skal betale for det.

7. April 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Forlod ejendommen uden varme

Jeg er tilfreds med det udførte arbejde, hvis jeg lige ser bort fra, at et radiatorrør er 'fastgjort' i en murerfuge, så et barn kan hive det ud når som helst. Og hvis jeg ser bort fra, at en radiator ikke er ordentlig fastgjort. Og hvis jeg ser bort fra, at den synlige rørføring er mildest talt klodset. Og hvis jeg ser bort fra, at jeg måtte betale en anden vvs-virksomhed for at komme og tilslutte varme i ejendommen, fordi Blikas havde forladt ejendommen med en påstand om, at Blikas ikke bar skylden for, at varmen var frakoblet. Det var Blikas så alligevel.

25. Januar 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God rådgivning og kompetent faglige personer

Da vi skulle skifte radiatorer i vores stue vi vil skifte til lavkonvaret radiator vi fik en god rådgivning fra Bilkas vi skulle ikke vælge den dyrere og uholdbart løsning. Lavkonvaret er 3x dyre end almindelig radiator. Vi har spurt 3 forskellig VVS .firma som de skulle give os rådgiving og tilbudt . Bilkas firma var meget fornuftige priser og en faglig rådgivning. Super godt arbejde.

30. Juni 2015
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mangelfuld Rådgivning og Dårlig Kommunikation fra Blikas Lig med Dårlig Oplevelse

Vi har købt et hus, hvor der er et svagt vandtryk på de kolde haner i køkkenet (stueetage) og badeværelset (1. sal).

Vi bad Blikas om et prisoverslag eller et tilbud. De kom og kiggede, men jeg fik bare en mail om, at det ville blive meget omfattende, da alle rør skulle skiftes fra kælderen og op, og da de løber i væggene, skal der både tømrer, murer og maler til. Intet overslag eller tilbud på VVS delen.

Til gengæld sender de så en regning på knap 900,- kr. Jeg henvender mig og spørger, om der er sket en misforståelse, men de svarer ikke. Så får jeg en ny regning - nu med rykkergebyr. Stadig ingen ordentlig kommunikation fra deres side.

Men det værste er, at jeg i mellemtiden finder ud af, at det ene sæt rør der fører op til køkkenet kun er på ca. en meter og ikke løber i vægge, mure eller bag skabe. Det er på ingen måde 'omfattende' og ville have løst halvdelen af vores problem, hvis Blikas havde været dygtige nok i deres gennemgang og løsningsforslag. De valgte (forhåbentlig ubevidst) kun at oplyse os om den dyre løsning.

Efter endnu en henvendelse pr. mail kommer der endelig svar. I sidste ende fastholder de, at deres regning er rimelig, og jeg sender dem et forslag, hvor de kan vælge mellem 1) at droppe regningen, komme forbi igen og give et ordentligt tilbud på udskiftning af rør fra kælder til køkken og muligvis få opgaven, eller 2) vi betaler og finder nogle andre til vores VVS arbejde fremover. De valgte løsning 2.

22. Februar 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr