Bjergkæden Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et Trangia via nettet, og jeg bestilte et etui hertil. Butikken ringede uopfordret til mig, da jeg havde bestilt etuiet i forkert størrelse, og spurgte om det var en fejl - hvilket det var,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har gennem flere år brugt butikken, og altid fået super god service og vejledning, og været tilfreds med alt jeg har købt. Vandrestøvler, vandresko, rygsække mm, altid i god kvalitet. For 2,5... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ordered a couple of backpacks, which it turned out they didn't actually have in stock. They reached out to their supplier and fulfilled the order to the right address. Everyone on their side was accom... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt et par Salomon-Sko, hvoraf stoffet på toppen gik hurtigt i stykker, jeg har ikke engang brugt skoen i et år. Jeg skriver så til dem og får at vide at noget skulle have siddet fast... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für Outdoor-Kleidung und ‑Ausrüstung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Shop

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Simpelt og god service fra fagfolk

Det var bare god service fra fagfolk og det er hvad man har brug for! Giver af princip ikke 5 stjerne, meeeeen mangler ikke noget og kan anbefale at bruge fagfolk, når du handler udstyr, så er der styr på det. TAK!

23. Januar 2024
Bjergkæden-Logo

Antwort von Bjergkæden

Hej Jesper vi tager ydmygt mod dine 4 stjerner ( når du ikke giver 5 er fire jo rigtig godt). Jeg bliver nysgerrig på hvad du søger hos en butik, som ville udløse 5 stjerner - hvad ville få dig til at sige at de gik lige lidt længere ( jeg fisker ikke efter flere stjerner, men efter viden ). Tak for at du giver dig tid til ros, det betyder rigtig meget. Mvh Henrik Bjergkæden

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice! Havde bestilt en julegave fra Bjergkæden, som jeg indså var i forkert str.
Varen var ikke på lager i den ønskede str. på nettet, så jeg skrev en mail til Bjergkæden, som hurtigt svarede, at de godt kunne nå at skaffe den hjem inden jul til mig til samme gode pris. Mega god service. Handler der gerne igen.

4. Dezember 2023

Hjælpsom kundeservice

Jeg havde modtaget en taske fra Bjergkæden, som dsv. ikke var helt, som den skulle have været. Bjergkæden var dog nemme at træffe på telefon og sørgede for, at der blev bestilt en ny taske hjem til mig og sendt retur til mig.
Tak for god kundeservice!

11. Januar 2024

Meget stort udvalg. Gode tilbud

Meget stort "outdoor" udvalg på hjemmesiden. Fandt lækker julegave (håber jeg også modtager syntes). Du finder også kvalitetsprodukter på tilbud. Meget hurtig ekspedition af min bestilling. Jeg vender tilbage - og anbefaler jer til andre.

14. Dezember 2023

Anbefaling herfra

Jeg bestilte 4 par fjällräven bukser i lørdags til en super konkurrencedygtig pris.
Jeg modtog bukserne i dag tirsdag først på formiddagen. Alt som det skulle være!

Bjergkæden får en varm anbefaling herfra.

12. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastik rådgivning, med blik for detaljen!

Manglede nye vandrestøvler til en Norges-tur. Henrik fra Bjergkæden Køge lyttede grundigt til mine behov og vi fandt bare de HELT rigtige støvler til mig. Men Henrik har årelang erfaring med outdoor livet og på baggrund af vores samtale om vandreture og mine behov anbefalede han jeg overvejede vandrestave til at aflaste mit ene knæ osv. - af de 4-5 steder jeg havde været forbi og prøve støvler, var Henrik den eneste som foreslog vandrestave! Jeg er taknemmelig for hans super rådgivning og jeg kører gerne til Køge igen for at snakke med Henrik!

2. August 2023

God oplevelse

Første gang jeg handler her. Dag til daglevering (under 24 timer). Gode produkter, ikke unødvendigt meget indpakning. Eneste minus er dyr porto. 50 kroner er nok det dyreste jeg har oplevet for at få tilsendt via GLS til en pakkeshop. Men den 5. stjerne får de alligevel. Men få portoen ned på 35 kroner som det koster alle andre steder :) Alt i alt en god oplevelse.

15. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service vinder altid.

Har inden for de sidste 3 måneder købt vandresko, rygsæk og andet outdoor udstyr. Hver gang er jeg blevet mødt af et serviceminded personale, som rådgiver dygtigt og professionelt.
Efter skoene havde været i brug 6-7 gange og gået omkring 150km. virkede det til at de havde en defekt i hælkappen. Efter at have henvendt mig til bjergkæden sagde de at jeg skulle prøve at komme med skoene. Det gjorde jeg så idag, og uden problemer blev skoene ombyttet med ordene “der er da noget galt med den her. Du prøver bare igen, og er der det mindste kommer du igen!” Super god service, og jeg kommer gerne igen.

6. Juni 2023

Fantastisk butik.

Fantastisk butik.

Har flere gange handlet både online og i butikken.

Personalet er super informative og ved alt om deres produkter - altid konge service.

Handler der gerne igen.

2. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr