Useriøs forhandler og forkert lagerstatus,Svindel. Jeg har bestilt samsung fjernbetjening, efter 2 uger jeg modtaget Grundig TV-fjernbetjening, har jeg både prøvet at ringe og skrevet mail. Men kan... Mehr ansehen
BJ Trading p****r på købeloven og deres kunder, tager ikke imod henvendelser emails eller telefon, eller i bedste fald afviser med standardsvar. De lokker med billige priser, men du kan ikke være s... Mehr ansehen
Did not receive my order. Contacted BJ Trading after 7 days, no answer. Contacted them again after 8 days - received this answer the same day: "Hej, Vi kan lige nu ikke give en sikker leveringsdato, s... Mehr ansehen
Købte er nyt bundkort, som jeg lige havde ude af posen, for at opdage, at jeg havde købt et forkert. Laver en rma sag om fortrydelse af køb, og sender bundkort tilbage, hvorefter jeg får at vide at... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
bj-trading.dk - De bedste priser og den bedste service på hardware, software, computere, el-artikler - nu med nye åbningstider
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God webshop med styr på det hele.
Delvist let at finde rundt, ikke alt for meget rod med reklamer osv.
Samtidigt også en webshop som er hurtig at få frem.
Godt udbud i næsten alle kategorier man kan tænke sig til, venlig kundehåndtering, aldrig modtaget en beskadiget pakke.
Helt klart en webshop jeg vil anvende i fremtiden, og foreslå til andre.
Bestilte en Coolermaster Liquied 120…
Bestilte en Coolermaster Liquied 120 Lite, som der stod på hjemmesiden at de havde på lager og levering 1-2 dage. Efter jeg har bestilt får jeg så en ordrebekræftigelse og forventet levering 4-5 dage da de ikke har den på lager. På hjemmesiden står der stadig at den er på lager. Jeg skal bruge den inden weekenden, så den ene stjerne får de fordi det var nemt at slette ordren til deres useriøse firma.
Firmaet nægtede at tage min pakke retur
Firmaet nægtede at tage min pakke retur fordi jeg havde oplyst CVR-nummer på pakken, eftersom jeg ønskede at få den leveret til min arbejdsplads. Jeg var af den opfattelse at det var et krav for levering til erhverv, men det er selvfølgelig min fejl. BJ Trading ønsker på ingen måde at hjælpe mig med at rette op på fejlen og henviser mig bare til at det er et "erhvervskøb" og derfor ikke har nogen returret. Så må man bare klappe i og makke ret, nu hvor BJ Trading tydeligvis vælger at håndhæve rigide regler frem for at yde god kundeservice. Den skal I nok få mange tilfredse kunder på fremover - way to go!
Det var sidste gang jeg handlede på BJ Trading!
Jeg har i flere omgange bestilt dele…
Jeg har i flere omgange bestilt dele hos BJ trading, henover årene og kan kun sige at jeg har været tilfreds med deres service. Hvis varen er på lager, er den altid blevet sendt samme dag og oftest leveret dagen efter, og de få gange der er gået en ekstra dag, er det hovedsageligt fragtmanden eller omdelingen der har været problemet.
Jeg har dog aldrig haft brug for at returnere noget, så den del kan jeg ikke udtale mig omkring.
God pris og hurtig levering.
God pris og hurtig levering.
Vil helt sikkert handle der igen.
Umulig at ringe op..
har bestilt en ssd ved bj trading.. pga autofill på chrome kan jeg så efterfølgende se det er min gamle adresse der står skrevet
jeg ringer til dem kl 10.00 fredag da det først er der de åbner deres telefon
får så af vide de har travl (standard besked så folk accepterer ventetid på opkald) men travl allerede på slaget 10 hvor de åbner? ahhhh
nå¨efter 10½-11 minutters kø bliver der så smidt på tænker det er en fejl eller en tabt forbindelse... så prøver igen samme resultat..
den indspillede besked man også får er man kan skrive en mail til dem så får man svar inden for 4 timers (inden for deres åbningstid)
men da de kun har åben fra 10-12 idag så kan det jo ikke lade sig gøre før næste hverdag og så er det forsent
jeg har haft ringet 8 gange det har resulteret i 8 gange 11minutter for så bare at der bliver afbrudt hvergang... det er godt nok op af bakke
tror bare jeg betaler de 30-40 kr ekstra ved komplett næste gang de er da i det mindste til at komme i kontakt med
5 stjerner igen
bestilte megaboom3, som de ikke havde flere af, men de skrev på siden at leveringen forventes at tage 2 dage ekstra.
var i tvivl om jeg skulle bestille, men skrev så i kommentar feltet til ordren at jeg ønskede levering inden d.8 juni.
de fulgte op og skrev at de forventede levering d6(idag), hvilket de levede op til.
Bestilte en Makita DUR187LZ græstrimmer…
Bestilte en Makita DUR187LZ græstrimmer og modtog den dagen efter (super hurtig/god ekspedition).
Jeg havde på forhånd undersøgt en DUR187LZ pakke hos makita.dk og kunne se at der var hvad jeg skulle bruge i pakken.
Desværre viste det sig at være et parallelt importeret produkt fra et angiveligt østland som ikke indeholdt det samme tilbehør i pakken som jeg ville have fået med hvis jeg havde købt græstrimmeren et andet sted. Jeg har skrevet til BJ-trading for at få det manglende tilbehør men har bare fået en email tilbage med en henvisning til varens EAN nr og besked om at det ikke er med.
Jeg må nu ud at købe det manglende tilbehør og dermed bliver produktet jeg har købt hos BJ-trading dyre end jeg ville kunne have købt det andet steds. Ud over dette er jeg nu også i tvivl om kvaliteten af græstrimmeren er af samme kvalitet som den ville have været hvis jeg havde købt den andet steds hos en autoriseret Makita forhandler. (det skal dog nævnes at trimmeren virker fint nok lige nu, men den er jo også helt ny).
KAN IKKE ANBEFALES
Jeg har handlet ved Bj-trading et par gange, og kan nu så konstatere, at deres levering er helt henne i vejret! - Jeg køber udelukkende varer, hvor der UDTRYKKELIGT står, at den leveres på 1 dag. Det kan de så IKKE overholde - Det er 3. gang det sker nu! Og så modtager jeg guddødeme to kabinetter, hvor glasset er smadret 3 forskellige steder på det ene kabinet, samt er ting røget af på det andet kabinet.
Så tænker man sikkert, hvorfor jeg ikke bare får varerne refunderet? Tjaa, kundeservicen er EXCEPTIONEL ringe! - Ingen respons.
Det er absolut sidste gang, jeg handler ved dem - Hellere betale 10kr ekstra pr. produkt ved en anden virksomhed - Så ved man trods alt, man får noget der virker.
ALDRIG HANDEL VED BJ-TRADING.DK
Billig men absurde leveringstider
Leveringstid oplyst ved den vare man bestiller hænger overhovedet ikke sammen med den leveringstid der reelt er på.
Seneste eksempel er 2*16GB RAM der på siden står kan være hos BJ Trading indenfor 2 dage. Kigger man på det link der følger med bestillingen, så står der at leveringen til BJ Trading vil ske indenfor 4 dage. Dvs. den reelle leveringstid snildt kan blive over dobbelt så lang tid som BJ Trading angiver den til at være.
Konkurrencedygtige priser er ikke det værd, når leveringstiden er så upræcis og langt over mål.
Forsøgte at købe 4 ens varer
Forsøgte at købe 4 ens varer, da det fremgik af hjemmesiden, at de var på fjernlager. Butikken kunne kun levere 1. Det vil jeg gerne have at vide up front.
Super service!
Super service!
Jeg handler rigtig meget online og BJ Trading er i min Top 5 liste over bedste butikker med super service, hurtig respons og levering til tiden samt de bedste priser.
Overholder ikke aftalt levering
Jeg har afbestilt min ordre, da ordre status viser en anden levering end den der blev oplyst ved bestilling.
BJ er ikke din ven i nødden
Jeg har tidligere købt meget hos BJ trading. Primært fordi det har været helt gnidningsløst, de er E mærkede, og har ofte gode priser. Men det er selvfølgeligt nemt nok at være en forretning når det går godt. Jeg blev MEGET udfordret på mit seneste (og som sagerne står lige nu, også sidste) købt hos BJ.
Jeg forsøgte at benytte min returret iht. loven. Og de anerkendte da også min ret til at sende produktet retur, Men SÅ kom alle problemerne, og jeg måtte forbi forbrugerrådet, da de ikke vil anerkende at der faktisk ER returret på varer købt per postordre. Herefter ville de ikke kredittere før efter varen var sendt til leverandøren, og selv da de efterfølgende sagde at nu var alt ok, skulle der stadig flere henvendelser til før jeg fik mine penge. I alt skulle jeg bruge 6 uger, og mange timer på noget som der burde være helt efter bogen.
Mit bedste råd, er at vælge en leverandør der forstår vigtigheden af at yde den lovpligtige service overfor sine kunder. Når man vælger at købe sin vare i Danmark, så er det jo fordi man gerne vil være dækket af dansk lov.
Useriøst
Når man for tredje gang ændrer dato for hvornår en vare jeg har bestilt kommer på lager, så godt som siger man, at man ikke vil have mine penge.
Jeg kunne have siddet med den vare jeg efterspurgte nu, hvis jeg ikke havde spildt min tid på deres useriøse tilbud.
Har købt forskellige vare
Har købt forskellige vare
sidst fik vi 3 LG tv hvor der var fejl på det ene da det blev pakket ud
nu vil de ikke Bytte det med fejl på eller sende pengene retur
så pas på når i køber vare her.
ikke den bedste service at udvise
det var vores sidste køb her
Billigste sted for elektronik og hurtig…
Billigste sted for elektronik og hurtig levering med DAO. Ingen kritik af BJ og jeg har købt 10 forskellige ting over fem leveringer.
Rigtig god oplevelse
Jeg bestilte en Kingston SSD til min aldrende Macbook, og den kom allerede dagen efter. Super dejligt og så var den billig!
Tilføjelse: Nu har jeg handlet der to gange, denne gang købte jeg 4 SSD'er, af 3 forskellige typer, og alle virkede 100% uden nogen problemer, og de kom i løbet af 1 1/2 uge, selvom den ene ikke var på lager, da jeg bestilte. Jeg kan varmt anbefale denne hjemmeside! :D
Varen blev ikke sendt
Varen blev ikke sendt, selv efter 14 dage. Der stod 2-3 dages leveringstid. Ordren er annuleret.
God måde at miste kunder på
Hvis du beslutter dig for at handle med BJ Trading, så skal du være meget sikker på, hvad du vil have.
Jeg bestilte en ny SSD til min bærbare, som jeg fandt ud af ikke var kompatible med hinanden, så jeg ville gerne returnere varen.
Jeg fik at vide, at de ikke kunne retfundere det fulde beløb, men kun 80% af varens beløb, da jeg havde brudt embalagen(jeg havde skåret et klistermærke op, på æsken som varen kom i).
Jeg købte den igennem mit lille enkeltmandsvirksomhed og fik at vide, at fordi jeg havde købt varen igennem mit firma, så var de ikke forpligtigede til at returnere mine penge.
Nej, det er de vel ikke, men det er vel hvad man kalder dårlig kundeservice, hvad enten det er et firma eller privatperson.
Kan ikke anbefale BJ Trading og jeg handler der aldrig igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.