Useriøs forhandler og forkert lagerstatus,Svindel. Jeg har bestilt samsung fjernbetjening, efter 2 uger jeg modtaget Grundig TV-fjernbetjening, har jeg både prøvet at ringe og skrevet mail. Men kan... Mehr ansehen
BJ Trading p****r på købeloven og deres kunder, tager ikke imod henvendelser emails eller telefon, eller i bedste fald afviser med standardsvar. De lokker med billige priser, men du kan ikke være s... Mehr ansehen
Did not receive my order. Contacted BJ Trading after 7 days, no answer. Contacted them again after 8 days - received this answer the same day: "Hej, Vi kan lige nu ikke give en sikker leveringsdato, s... Mehr ansehen
Købte er nyt bundkort, som jeg lige havde ude af posen, for at opdage, at jeg havde købt et forkert. Laver en rma sag om fortrydelse af køb, og sender bundkort tilbage, hvorefter jeg får at vide at... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
bj-trading.dk - De bedste priser og den bedste service på hardware, software, computere, el-artikler - nu med nye åbningstider
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Har en ssd købt i 8 måned i 2018 den…
Har en ssd købt i 8 måned i 2018 den melder fejl.
Får dette **** smidt i hovedet.
Sikke en måde st behandle tidligere kunder på!
Om så jeg havde ret til ombytning eller andet så ville de ikke gøre det.
Anbefalede dem ikke på baggrund af deres service overfor ældre kunder
Hej
Vi beklager du oplever problemer med varen.
Fejlen kan umiddelbart ikke henledes til at være en fabrikationsfejl der var tilstede ved købets indgåelse.
Yderligere er B.J.Trading EDB A/S som du har købt varen af, gik desværre konkurs den 8. Juli 2019.
B.J.Trading er blevet rekonstrueret og er nu ejet af BJT ApS, som har overtaget navnet B.J.Trading og . BJT ApS forpligter sig ikke til at varetage reklamationer på produkter solgt af B.J.Trading EDB A/S.
Vi kan desværre ikke varetage reklamationen. Beklager.
Bestilt og modtaget iflg plan :-)
øv jeg kunne kun give 5 stjerner
fantastisk billigt og med lynhurtig levering kunne ikke være mere glad
Der stod forventet leveringstid 1-2…
Der stod forventet leveringstid 1-2 dage på produktet på deres hjemmeside, 8 stk på fjernlager.. efter jeg har bestilt varen står der at den først kommer på lager 6 dage senere i min ordre kvittering, så jeg skal mindst vente 7-8 dage.. latterligt
Jeg må sige det er skræmmende læsning.
Jeg må sige det er skræmmende læsning.
Min forbindelse en RMA. Sag der er godt nok har haft lange udsigter fra start Til slut, men hovedsagen er at jeg har fået min betaling tilbage på kontoen, men i min sag har jeg ikke hørt på andet en dårlig undskyldninger og at coronavirus fik skylden, på grund af at der har været underbemanding på....?! Og ekstra lange svartider som trætter kunderne...
Der har været andre firmaer der har klaret det alligevel.....👍
Men en helt anden sag er at firmaet der har været gået konkurs sidste år, har jeg været inde og kigge på min konto, for alt hvad der har været købt fra den dato og tilbage til 2011 er blevet slettet, uden at kunderne er blevet oplyst om det.?????
Ja man kan jo spørge sig selv om det er god kundeservice?!!!
Eller om det er dårlig stil🤡
Jeg håber selvfølgelig at der er nogen der læser det her,,...., og tager det til efterretning,,,,,, 😡
Spørger om de kan stå inde for en vares…
Spørger om de kan stå inde for en vares leveringstid. Den kan de ikke garantere. Viser screenshot af leveringstid. "Ja det var på det tidspunkt du tog sceenshot". I mellemtiden har de 3-doblet prisen på varen. Ret seriøs butik!
Forkert printer og nægtet returnering
Hej. Jeg købte en printerpatron tl +500 kr, den passede ikke til printeren. Og ja, jeg havde givet BJ-trading modelnummeret.
Så ville de ikke tage den retur.
Jeg har købet ho BJ i årevis.
Var en glad kunde før konkursen
Var en glad kunde før konkursen, men er langt fra en glad kunde i dag. Har tidligere købt stort set alt hardware til mine kunder hos BJ, men det slutter nu. Har haft en simpel RMA liggende hos BJ i snart en måned og hver gang jeg skriver på sagen, bliver den på det nærmeste ignoreret. Nu har jeg i mellemtiden været nød til at købe en erstatningskomponent hos en anden leverandør for at sikre min kundes drift. BJ var ovenikøbet så fræk, at de mente det var hurtigere at købe en ny hos dem end vente på RMAen.
I tidernes morgen var BJ Trading lig…
I tidernes morgen var BJ Trading lig med god levering og tingene var i orden, nu oplever jeg de gange jeg bestiller at deres lager status er pure opspind og tingene bliver udsat gang på gang....i for 3 stjerner fordi i altid har været gode til jeres arbejde, dog er i faldet af på den, så kom lige op på hesten igen og tilbage på rette spor.
Elendig service og meget upålidelige
Elendig service og meget upålidelige
Handler der aldrig mere.
Ingen garanti
Købte en vare hos dem, som nu er gået i stykker.
Firmaet er gået konkurs og overtaget af firma med samme navn!
De fraskriver sig ethvert ansvar eller forpligtelse, hvilket de jo kan jf. loven, men er det en ok service? Jeg handler ikke hos dem mere!!!
Køb ikke noget her som du kan få brug for support til eller som kan gå i stykker
Items not in stock while claimed they were
Their web page showed the item was in stock. I placed the order and in the email i got with the order status, the item was out of stock and needed an extra 4 days besides the delivery time. Unacceptable for a domestic order. I cancelled straight away, this is not a way to do business.
Svindel og ansvarsfralæggelse
Forsøgte reklamation af skærm inden for reklamationsretsperioden! Firmaet er gået konkurs og overtaget af firma med samme navn! Svindel og ansvarsfralæggelse! Køb ikke noget her som du kan få brug for support til!!!
Dårlig, langvarig reklamationsbehandling
Dårlig, langvarig reklamationsbehandling. Et sæt blækpatroner blev bestilt for en måned siden. De blev leveret efter en uge. Sort virkede ikke, de tre farve virkede korrekt. Returforsendelse måtte jeg selv betale. BJ Trading skrev, at jeg skulle sende hele varen retur, ikke kun den sorte. En måned efter bestilling kom de fire blækpatroner retur. Sort virker. Men de tre farve er halvtomme. De har været afmonteret printeren i to uger, fordi BJ Trading skrev, at jeg skulle sende hele varen retur, selv om de kun ville bytte den sorte og ikke sende mig et helt nyt sæt.
Penge retur, nej.
1 måneds ventetid, 650 kr, en fungerende sort, tre halvtomme farvepatroner, masser af besvær, ingen imødekommelse fra BJ Trading.
BJ Trading var god engang.
Men nu, nej tak, aldrig mere BJ Trading.
Jeg købte en strømforsyning hvor…
Jeg købte en strømforsyning hvor blæseren hylede. Blev ombyttet uden problemer 👍
Bestilte 2 SSD HD (stort udvalg til…
Bestilte 2 SSD HD (stort udvalg til gode priser)
Jeg havde dem dagen efter *****
Det kan ikke gøres bedre
Dårlig, dårlig, dårlig
Jeg vil aldrig bestille igen.
Dårlig reklamationbehandling ved firmakøb
Handel der ikke hvis du er et firma. Hvis der er noget galt med et produkt, så skal du selv betale returporto. Det er korrekt at købeloven ikke gælder ved firmakøb. Men alle ordentlige firmaer betaler returporto ved køb af et defekt produkt.
Har handlet mange gange hos BJ Trading…
Har handlet mange gange hos BJ Trading uden problemer, men denne måde at slippe for RMA er ikke i orden! Det er i hvert fald ikke et sted jeg tør købe noget igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.