Super lækker brunch. Service i total Top. 4 friske unge mennesker var omkring vores bord. De havde en rigtig god kundeservice. Så min søster og jeg takker for en rigtig dejlig oplevelse. Med venli... Mehr ansehen
Bistro17
Super dårligere burgere .. blev endda spurgt hvordan bøffes skulle steges 🙈bad om to gange medium .. bøffer var totalt grå og selve burger kold.. pomfritter var brænd varme og slatne .. tredje perso... Mehr ansehen
Wow et fantastisk sted,simpelthen perfekt. Fantastisk personale,fed indretning,hvor man ikke sidder på skødet af hinanden. Peefekte stole,man kan sidde længe i. Skøn dæmpet musik og ikke mindst d... Mehr ansehen
Dejligste sted til vores fest! Biffen er et skønt og hyggeligt lokale. Den gamle biograf er nænsomt restaureret og skaber gode rammer for en "lille" fest. Vi var 84 personer - og alt gik supergodt. V... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bistro17 Bar & Grill er navnet på Køges nye centrale oplevelse- & spisested, hvor kulturen og autenticiteten er genskabt. Vi laver relaterbar mad, i øjenhøjde.
Torvet 17, 4600 Køge, 4600, Køge, Dänemark
- +4556650175
- kontakt@bistro17.dk
- www.bistro17.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Ikke pengene værd….
Absolut ikke pengene værd…… maden er god, der er bare for lidt af den og absurd meget larm - virker som om de satser mere på at sælge drinks og shorts end at gøre det til en hyggelig oplevelse for spisende gæster - ikke et sted vi behøver at besøge igen
Vi var fire til middag kl 1800 lørdag
Vi var fire til middag kl 1800 lørdag. Det første der slog os var en elendig akustik og dermed en øredøvende larm i restauranten som gjorde det vanskeligt at tale sammen. Chefen henviste til at det var autentisk fransk bistro stemning.... 🥴
Kødet godt men ellers ikke meget at prale af...
Fantastisk kulinarisk smagsoplevelse…
Fantastisk kulinarisk smagsoplevelse med vores Take Away nytårs menu. Alt var optimalt tilberedt, super mørt kød med en utrolig god sammensætning af retter. Kan klart anbefale Take Away og naturligvis et besøg på denne super restaurant midt i Køge by. Mvh Ove Jensen
Lækker nytårsmenu
Vi hentede den mest fantastiske nytårsmenu som skal have kæmpe ros. Derudover var der en ekstra hilsen som bestemt kun gjorde oplevelsen bedre.
Verdens lækreste nytårsmenu
Verdens lækreste nytårsmenu. Vi bestiller næste år igen🎉
4 kokkehuer
Tak for en dejlig oplevelse idag til frokost. Lækker mad og virkelig smagsfuldt. Godt at Køge har fået et sted med klasse mad, uden at det hele har været i ønskebrønden. Man kan virkelig se og smage at køkkenet ved hvad de laver. God vind fremover og vi kommer selvfølgelig igen.
Jesper og Charlotte 🤠
Har gentagne gange været på Bistro17!
Har gentagne gange været på Bistro17 i Køge!
Servicen er i top, personalet er så venlig og imødekommende, hele tiden til at få fat i, men alligevel yderst diskrete. Når man efterspørger vin og drinks, har de dedikerede medarbejdere, der virkelig kan deres kram og rammer plet med deres anbefalinger. Jeg glæder mig virkelig, hver gang jeg skal derind og have en stor saftig og veltilberedt mør ribeye! Kan kun varmt anbefale Bistro17!
Mange hilsner Philip!
Sublim oplevelse
Sublim oplevelse - god modtagelse af en flink tjener som gjorde sit job til UG og anbefalede gode vine der komplimenterede maden godt. Vil klart anbefale til andre og bestemt ikke mit sidste besøg.
SUBLIM EKSEKVERING 💥
Et besøg i skønne Køge fik da i den grad et yderst forkælende STEPUP på både smags- og oplevelsesfronten.
Så smækker en frokost bestående af frisk krebsehalesalat på brød og en lynstegt tunsalat med en ypperlig sennep vinaigrette - guddommelig smag og smagte umiskendeligt af at alt var lavet fra bunden - I tilgift havde vi en brandgod tjener, der glædeligt sprang på deres lager for at imødekomme et ønske uden for menukortet - service i HØJSÆDET 🙏
Og så til desserten - Arhmenaltså - da undertegnede er cakeaholic måtte det nødvendigvis betyde en velkomponeret selektion af 4 forskellige petit four (så er man jo dejlig fri for at vælge), der med det samme afstedkom glædestrålende kampråb fra ens smagsløg.
Woopwoop well done B 17.
Great evening!
We had a 6-7 course surprise menu. Fantastic food and great wines in a really nice atmosphere!!

Antwort von Bistro17
Morten Jensen
Fremrangse service og formidabel mad
Virkelig lækker mad
Lækker mad og god service!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Modtagelsen, betjeningen og maden var perfekt. Kan kun anbefales
Helt igennem fantastisk opblevelse
Helt igennem fantastisk opblevelse! Veltilberedt mad og smilende, imødekommende personale! Vi fik hurtig betjening og maden kom hurtigt, dejlige opblevelse vi kommer med garanti igen snart
Imødekommende personale og flot sted
Det er sjældent at en kollega og jeg har mødt os så velkomne i en restaurant som Bistro17. Vi havde planlagt et spontant møde og besluttede os for at spise en bid mad over mødet. Alt i alt blev vi modtaget af venligt personale og blev placeret i hjørnet så vi kunne få lov til at holde vores møde i fred. Maden og vinen var til perfektion! Bistro17 kan kun få de varmeste anbefalinger herfra.
Er Køge klar til Bistro 17?
Er Køge klar til Bistro 17?! Madkvalitet af øverste hylde, virkelig en oplevelse værd og hidtil uset niveau i Køge.
Såfremt man er mest til cafeteriamad, café-burgere med rucola eller 3 håndmadder til 89,-, skal man nok holde sig til de øvrige restauranter i Køge.
Bistro 17 havde er i liga med den københavnske restaurantscene. Endelig!
Nøglen til succes ligger gemt i den…
Nøglen til succes ligger gemt i den gode detalje. Jeg er ikke i tvivl om at der her er tale om en bæredygtig succes. Alle i restauranten havde helt styr på begrebet “kerneopgaven”, som jeg her vil definere ud fra at vi som gæster gik derfra med en sublim totaloplevelse, af at god mad, vin, pris og en uovertruffet betjening der trods travlhed, fik alt til at gå op i en højere enhed. Stor anbefaling herfra.
Kold burger - ikke pengene værd
Med ret kort ventetid fik jeg serveret halvkold burger og nogle brandvarme pommes frites.
Jeg brokkede mig først da en tjener spurgte hvordan måltidet var - ca halvt igennem burgeren. Han ville sige det i køkkenet.
Da jeg ikke orkede at spisedet sidste af burgeren, bad jeg om at få regningen. Dette var en anden tjener, som spurgte til burgeren - jeg sagde det som jeg bestemt mener er korrekt at burgeren var kold og ikke pengene værd.
Regningen var på det fulde beløb185 kr., som jeg betalte, men da jeg spurgte til hvorfor der ikke blev tilbudt rabat - svaret var at den var som den skulle være.
Det var der jeg besluttede at lave en anmeldelse.
Kedelig oplevelse ,kedelig mad og lang…
Kedelig oplevelse ,kedelig mad og lang ventetid og for dyrt i forhold til hvad det er ,har været der for første og sidste gang
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.