Billund Airport Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter hjemkomst fra ferie, fandt jeg ud af at min bil sad fast efter den megen regn der var kommet. Et hurtigt kald til vagten og 5 minutter senere kom vagten, der ved hjælp af en traktor fik hevet mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bortset fra de høje priser for parkering ved Billund lufthavn så presses citronen yderligere hvis man gerne vil købe lidt slik med til rejsen. Eksempelvis kan 1 pose Tyrkisk Peber Volcano købes hos Fl... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Latterlig høje priser på simple parkeringsforhold. Ved tjek ind står der "out of order" på mindst 4 af selvbetjeningsautomaterne og det ender med at en medarbejder henviser os til manuel check-in... Mehr ansehen

Das sollten Sie wissen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Really bad experience today ( 25…

Really bad experience today ( 25 february about 12.00 o clock ).
I was at the control and the only WOMAN working she asked me to put all my liquids ( no more then 7 x 100 ml ) in 1 bag that was MUCH less than 1 liter. !!!!! of course my stuff could not fit in it and i had to throw out more than 400 kr items!! thats not fair !! i travel EVERY WEEK all over EUROPE and from BILLUND as well, but this unhappy and unsatisfied woman, she decided to make her own rules today !!!SHAME SHAME SHAME, i expect a compensation for that

25. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Urimelig lang ventetid på kufferter

Urimelig lang ventetid på kufferter. Hver gang vi lander i Billund venter vi minimum en halv time på kufferter. I større internationale lufthavne med langt flere flyvninger ind og ud er der aldrig problemer. Mangler I personale? Det er ekstrem dårlig service. Få dog styr på det!

3. Januar 2020

Grænseoverskridende ubehøvlet…

Grænseoverskridende ubehøvlet personale. Det er åbenbart reglen snarere end undtagelsen, kan vi konstatere efter at have prøvet Billund nogle gange. Vi tager den lidt længere tur til København fremover, det er simpelthen ikke det værd at blive behandlet så dårligt og uprofessionelt.

22. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Paskontrol der ikke fungerer.

Hvordan kan det lade sig gøre at så moderne en lufthavn, har så fuldstændig et oldnordisk paskontrols system.

Hvis de forsat ønsker at kunne udvide og folk skal vælge at flyve fra Billund bør de få opdateret dette system.

Lidt træls at stå så længe i kø, når man kommer fra et EU land.

23. November 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Når man kommer med fly fra en andet…

Når man kommer med fly fra en andet EU-land skal man vente en time i kø ved paskontrol i Billund?
Alle passagerer som kommer med fly fra f.eks Rumænien, kontolleres systematisk. Ingen undtagelser.
Kunne det ikke nøjes med stikprøver?
Får man fat på mange banditter her? Eller er intentionen at snuppe "ærlige" danskere som begår lidt socialbedrageri ved at rejse til udlandet mens de er på sociale ydelser....
Dem kunne man prøve at snuppe på en anden måde og undgå at holde EU-borgere i kø i et lufthavn som ønsker at blive kaldt "modern".
Vil man absolut, kontrollere en helt fly, skulle man i det mindste etablere nogle ordentlige forhold ved paskontrol.

27. Oktober 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde bøvl med min billet da den…

Jeg havde bøvl med min billet da den var bestilt igennem et online rejsebureau. Da jeg kom til lufthavnen og gik til billetkontor, var de meget søde og imødekomme og hjalp med at få lavet boardingpas, desuden anbefalede de mig at kæmpe for mine penge igennem det selskab jeg bestilte igennem. Super service! Og generel pæn og ren ludthavn med sødt personale.

14. Juli 2019

Stram op

Gode ting
Smart med selv-check in, hurtigt og effektivt.
Lufthavnen er pæn og indbydende, ude som inde.
Security-personalet er venlige og effektive.

Dårlige
Virkelig VIRKELIG dårligt, at stort set alt er lukket hvis man skal flyve ud om aftenen.
Det er fint at de har fået et fint udvalg af mad-udbydere, men at alt er lukket når der stadig er afgange, er under alt kritik.
Jeg har også Lounge adgang, men nej Billunds Lounge lukker kl 21:00.
Der skal strammes op.

8. Juli 2019

Det er fuldstændig uacceptabelt

Det er fuldstændig uacceptabelt, at man ikke kan få refunderet penge, hvis man ikke bruger parkeringspladsen. I Hamburg er det slet ikke noget problem. I Billund skal man bare betale, ligegyldigt, om man har brugt parkeringspladsen eller ej.Vi har reserveret og betalt parkering på plads 6. Men på grund af motorvejs kø er vi kommet for sent og blev nødt til at parkere i parkeringhuset. Nu skal vi betale 2 gange for parkering, det er uacceptabelt!! I Tyskland får man pengene refunderet, hvis man ikke bruger pladsen. God service i Tyskland, men ikke i Billund.!

30. Mai 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bus forbindelse til Aarhus fra Billund…

Bus forbindelse til Aarhus fra Billund Lufthavn er forfærdeligt dårligt planlagt. Mange ankomster med rutefly ligger omkring 10-20 minutter i hel eller 10 minutter over hel. Derfor er bussen til Aarhus som regel lige kørt, idet den kører klokken hel. Det er nu anden gang i maj jeg ryger i fælden og ankomsthallen er frygtelig at opholde sig i. Som en person der flyver meget vælger jeg helst Aarhus og ofte kombineret med møder i København til og fra Kastrup.

25. Mai 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ventede 75 minutter i kø for at tjekke…

Ventede 75 minutter i kø for at tjekke bagage ind, ventede derefter i Security og til sidst 35 minutter i paskontrollen. De 3 timer vi kom før afgang var kun lige tids nok. Er nu kommet hjem og står påny i 30+ minutter i paskontrollen. Det er forhold som er væsentlige ringere end stort alle andre lufthavne, inkl. de amerikanske, hvor man ellers kan fornøje sig længe i immigrationskøer. Der er underbemandet og ingen vilje til at få tingene til at glide i Billund lufthavn. Hvis bare der var et andet ordentligt alternativ i det jyske...

23. Oktober 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Latterlig høje priser på simple…

Latterlig høje priser på simple parkeringsforhold.
Ved tjek ind står der "out of order" på mindst 4 af selvbetjeningsautomaterne og det ender med at en medarbejder henviser os til manuel check-in hvor der hurtig opstår lang kø da der kun er en skranke åben.
Sidst på eftermiddagen, fredag inden efterårsferien vælger man så at have en security linje åbent!!! igen lang kø.
Derefter skal man så af med 20 kr. for en flaske vand.
Alt i alt en oplevelse at maksimal indtjening med minimal udgifter uden hensyntagen til kunderne.

20. Oktober 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pacemaker-kort tages ikke alvorligt!

Lørdag den 28. juli 2018 rejser jeg med min mor på 74 år fra Billund Lufthavn. Min mor har pacemaker, og fremviser sit pacemaker-kort da hun skal igennem Security. Til trods for vores protester vinker damen hende i security igennem metaldetektoren med den begrundelse at “der kommer flere hundrede rejsende igennem hver dag med pacemaker uden der sker noget”. Min mor går igennem som der bliver sagt, selvom hun skal guides udenom metaldetektoren - hvilket hun er orienteret om af specialisterne på sygehuset, og hvilket fremvisning af pacemaker-kortet også er en angivelse af.

Jeg kan undre mig over at personalet i security i en lufthavn ikke tager de rejsendes helbred mere alvorligt, når en rejsende medbringer et kort, hvor det fremgår at der skal tages særlige hensyn! Personalet i lufthavnen er ikke uddannet til at lave en vurdering som går direkte imod lægernes anvisninger. Det er ganske bekymrende!

3. August 2018

Skrækkelige forbindelsesmuligheder

Ankom med fly 21.30 for at erfare at første mulige transport mod århus var bussen 23.30 dvs to timer efter min ankomst - ligeså lang tid flyveturen tog. Lifthavnen er desværre nok for lille til at være en lufthavn siden de ikke tilbyder en bedre shittle service. Tror aldrig jeg har været i en lifthavn i udlandet hvor jeg skulle vente to timer på at blive transporteret til nærmeste by. Desværre må jeg på den baggrund konkludere at Billund lufthavn nok ikke er brugbar i forhold til turister. Jeg skal videre til Randers og erfarer i samme omgang at grundet bussen sene afgang kan jeg først få et tog 01.30 der kører til langå hvorefter jeg skal vente en time og derefter tage natbussen. Jeg er i randers 04.00. Dvs fra jeg lander til jeg når randers skal jeg bruge 6,5 time. Sindssyg dårlig service og sidste gang jeg bruger billund lufthavn og vil varmt anbefale alle mine bekendte aldrig at benytte den, da de er behandler deres kunder som skidt, ingen service overhovedet

28. Mai 2018

Parkering for dårlig!

Parkering for dårlig!
Når vi skal betale 425 kr. for 8 dages parkering på P5, forventer jeg at man kommer tilbage til bilen uden at skulle igennem en større vandpyt, med våde sko og strømper til følge, hvor fedt er det med våde sko og strømper i januar måned? Desværre var min bil ikke den eneste!
Hvis lufthavnen vil opkræve et parkeringsgebyr, må kloakering eller hældningen på pladsen være i orden!!!

5. März 2018

Diner ..... FØJ

Diner ...... Take Away 😁
ELENDIG SERVICE
ELENDIG MAD
MØGBESKIDT OVERALT ( lige noget for Fødevarestyrelsen ....... Skulle man ? )
SKYHØJE PRISER

27. Juni 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg mener ikke en virksomhed bør tages …

Jeg mener ikke en virksomhed bør tages alvorlig hvis den ikke giver tilbagemelding på kundekritik som her på Trustpilot.

Jeg oplever af og til venligt personale, dog ikke ret ofte. Måske det er en travl dagligdag for personalet, men det har mange af vi kunder også og vi betaler mange penge for denne service.

Ellers syntes jeg lufthavnen generelt virker acceptabel.

13. Mai 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr