Hej Jeg vil gerne takke dette værksted for deres fantastiske service. Jeg har fået repareret min Volkswagen Passat hos dem flere gange, og hver gang har de været utroligt hjælpsomme. De behandler ku... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hej ☺ Jeg har haft min elskede UP på skadeværkstedet hos Bilhuset Allerød. Hurtig og professionel gennemgang, fire dage og min Up var igen super fin og køreklar. Venlig og hyggelig atmosfære s... Mehr ansehen
Fik foretaget 30.000 km service på min Seat Leon. Man føler sig velkommen fra man træder ind ad døren. Jeg valgte at vente og venteområde er fint og godt, på trods ad værkstedet størrelse. Den fo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Efter at have benyttet Bilhuset Allerød siden slutningen af 80`erne, må vi erkende at vi føler os meget dårligt behandlet. Vi afleverede en ældre bil som skulle laves. Vi blev ringet op med en pris s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Autoriseret Volkswagen, Skoda og Seat servicepartner Vi er et mindre familiefirma med 21 ansatte, vi ønsker at være med i forreste række, når det gælder kundetilfredshed, hvorfor vi årligt deltager i kundeimageanalyser vedrørende værkstedet. Vi glæder os til at byde dig og din bil velkommen.
Solvang 1 - 3, 3450, Allerød, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
God og hurtigt service. Flot resultat. Ingen fingre at sætte på Bilhuset Allerød. Tak

Antwort von Bilhuset Alleroed
Helt fint men bilen var ikke klar på aftal afhentningstidspunkt. Ventede en time…ellers helt fint.

Antwort von Bilhuset Alleroed
Kompetent betjening arbejdet afsluttet til tiden.

Super god kundeservice!
Jeg fik forklaret tingene rigtig godt og grundigt, og fik gode råd til at holde bilens levetid.

Antwort von Bilhuset Alleroed
Reperation i forbindelse med forsikringsskade.
Alt forløb som aftalt, bilen var endda færdig før tid.

Antwort von Bilhuset Alleroed
Benyttet bilhuset Allerød et par gange, og har hver gang oplevet imødekommenhed og opmærksomhed på kunde og kundens behov. Ved seneste besøg havde jeg brug for en lånebil i en uges tid. Synes jeg havde fået stillet en anden bil i udsigt end den jeg endte med at låne, men den kørte jo fint, og var jo kun til låns. Alt godt, jeg besøger gerne bilhuset Allerød en 3. gang.

Antwort von Bilhuset Alleroed
Som altid hurtig, præcis og imødekommende service når man kommer hos Bilhuset Allerød.

Antwort von Bilhuset Alleroed
Veludført plade- og malerarbejde, færdig til aftalt tid

Antwort von Bilhuset Alleroed
Det var helt igennem en fin oplevelse med god og personlig service:)

Antwort von Bilhuset Alleroed
Meget venlige og hjælpsomme på pladeværkstedet. De fortæller hvad der skal ske og har styr på hele processen.
Uden tvivl et besøg værd, hvis bilen trænger☺️

Antwort von Bilhuset Alleroed
Super god service, holdte mig opdateret under hele forløbet. Og min bil blev færdig en dag før tid kun plus herfra.

Antwort von Bilhuset Alleroed
Jeg ringede til bilhuset fordi jeg havde to stenslag i forruden. “ kom ind forbi, så ordner vi det “. 1/2 time efter jeg kom til værkstedet kunne jeg køre igen med fin rude igen. (Og det er i feriesæsonen med mindre bemanding). 👌 super service og søde medarbejdere og pænt værksted. Ikke sidste gang jeg bruger dem.

Antwort von Bilhuset Alleroed
Som førstegangs bilejer blev jeg taget rigtig godt imod på skadecentret.
Jeg blev guidet igennem hele processen samt alle spørgsmål jeg havde kunne besvares.
Hurtig og effektiv håndtering af en mindre parkerings skade samt udbedring af stenslag i forruden.

God oplevelse!
De tog godt imod mig, forklarede opgaven og forsøgte med den billigste løsning først.

Antwort von Bilhuset Alleroed
Som altid god og professionel service, om det er på værkstedet eller skadestedet så er der en positiv “modtagelse” enten det ef stort eller småt, der skak fikses. Køre gerne fra Hillerød til Allerød for god behandling.

Antwort von Bilhuset Alleroed
Godt og hurtigt arbejde jeg fik lavet på min bil.

Antwort von Bilhuset Alleroed
Jeg har benyttet værkstedet flere gange og været utrolig glad for deres professionalisme og hjælpsomhed. Som læge, er jeg således helt tryg og tilfreds med at lægge min bils liv i deres kyndige hænder!

Antwort von Bilhuset Alleroed
Super betjening, fin pris og hurtig ekspedition på noget, som jeg troede ville tage flere dage. Jeg kommer igen.

Antwort von Bilhuset Alleroed
Rigtig god service og flot arbejde på pladeværkstedet, i forbindelse med udbedring af en mindre skade. Kan klart anbefales!

Antwort von Bilhuset Alleroed
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.