Bij op voorhand langsgaan om afspraak te maken fiets binnen te brengen. Duidelijke datum, tijdstip gekregen daar. Vervolgens op afgesproken moment fiets binnengebracht voor herstel. Toen werd meede... Mehr ansehen
Super vriendelijk personeel! Er werd met zorg geluisterd naar mijn problemen, tips en tricks gedeeld, en mijn probleem opgelost in zeer korte tijd. Heel goede en snelle klantenservice! Uiterst tevr... Mehr ansehen
Ik had een lekke achterband van mijn elektrische fiets en werd correct doorverwezen van Groot Bijgaarden naar Asse ( in Groot Bijgaarden hadden ze een probleem met de bezetting). Zonder veel moeite kr... Mehr ansehen
Zeer aangenaam contact in de vestiging Grimbergen. Klantgericht, eerlijk correct en probleem oplossend gehandeld. Ik draag de verantwoordelijke en het personeel een warm hart toe en kan deze winkel e... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bike Republic – wij helpen iedereen op de fiets Bike Republic is een Belgische fietsenspecialist met meer dan 40 vestigingen, gedreven door één duidelijke passie: mensen met plezier en vertrouwen laten fietsen. Iedereen is welkom voor persoonlijk advies op maat, afgestemd op wat jij écht nodig hebt. Van kinderfietsen tot e‑bikes, van bakfietsen en longtails tot sportieve modellen en aangepaste mobiliteitsoplossingen — voor elke fietser en elk verhaal is er een oplossing. Kies je voor een e‑bike, dan geniet je bovendien van extra gemoedsrust dankzij een servicepakket met aanvullende diensten, waaronder één jaar gratis diefstalverzekering. In onze ateliers en servicepunten kan je terecht voor onderhoud en herstellingen, ongeacht waar je je fiets hebt gekocht. Ervaren technici gaan met zorg en vakkennis aan de slag, zodat jij veilig, vlot en zorgeloos kan blijven fietsen.
Tramstraat 63, 9052, Zwijnaarde, Belgien
- 093941390
- customercare@bikerepublic.be
- www.bikerepublic.be
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 70 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Professioneel
Vriendelijk
Professioneel
Kennis van zaken
Super
Heel vriendelijke verkoper bij BikeRepublic in Roeselare. Fiets kun je meteen testen buiten. Aanpassingen werden tegen de afhaaldatum zorgvuldig uitgevoerd.
Alles voor de fiets en service met de glimlach
Mooi assortiment fietsen en alle toebehoren, die door verkopers deskundig en met geduld worden toegelicht, ook bij de oplevering.Ondanks de drukte blijft het winkelpersoneel vriendelijk en behulpzaam Door de drukte moet de klant soms wat wachten maar geduld wordt beloond. Jammer dat de administratieve diensten minder klantvriendelijk zijn.O
Hartelijke ontvangst en bediening
Hartelijke ontvangst, meerdere offertes laten maken, telkens met veel motivatie en overgave. Denken mee na en adviseren goed. Na ophalen elektrische fiets was er een foutmelding, binnen het kwartier stond ik terug buiten met een perfect functionerende fiets, zonder afspraak. Thumbs up voor het ganse team van BR. Service en bediening zoals het hoort!!! Ik raad deze winkel ten zeerste aan, BR Bredabaan Merksem.
Super tevreden
Super tevreden! Vriendelijk en deskundig personeel dat de tijd neemt om alles goed uit te leggen. Zeker een aanrader.
Flyer en Bike Republic, meer moet dat niet zijn...
Snelle afspraak voor jaarlijks onderhoud in Rooigem, want Antwerpsesteenweg had minder tijd (of personeel?). Zoals gebruikelijk een volledig gedetailleerde factuur, zoals het hoort (gedurende 76 jaren vorige fietsherstellers NOOIT gezien) ,maar bovendien een interessante mondelinge uitleg van de mecanicien van dienst. Proficiat. Trouwens zéér tevreden van Flyer.
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Zeer vriendelijk, behulpzaam en eerlijk. De kosten vielen uiteindelijk goedkoper uit dan oorspronkelijk op de offerte stond en toch werd dit mooi op het factuur aangepast.
Team Rooigem👏
Heel vriendelijk en professioneel team in Gent-Rooigem. Correcte communicatie. Houden zich aan afspraken. Bij grote kosten word je vooraf gecontacteerd om te overleggen. Herstellingen en nazicht goed uitgevoerd. Dikke pluim aan team Rooigem en in het bijzonder aan Kristof.
Heel vriendelijk en behulpzaam
Heel vriendelijk en behulpzaam. En duidelijke uitleg van wat ze met je fiets zullen doen.
Super vriendelijk en behulpzaam!
Super vriendelijke en behulpzame mensen! Ik werd telkens erg snel en vlot geholpen, zodat ik snel weer kon fietsen.
Vlotte bediening correcte prijs en een…
Vlotte bediening correcte prijs en een vriendelijk team kortom een echte aanrader zelfs als je nog een fiets wil aanschaffen.
Super service
Vriendelijke, professionele service. Ik kreeg goede tips voor een langere levensduur van mijn nieuwe e-bike. Zowel bij eerste bezoek en kiezen van een fiets als bij het afhalen ervan werd ruim de tijd genomen. Glenn (BR Boechout) is iemand die duidelijk veel kennis van zaken heeft en zeer goede klantenservice verleent.
Team Dries is top
Dries en zijn team leveren uitstekend werk. Geen vraag is te veel en ze doen hun uiterste best om je behulpzaam te zijn. Kortom: een fietswinkel met uitstekende nazorg.
Astor
Een winkel met vele diverse top…
Een winkel met vele diverse top fietsen. Zeer vriendelijk personeel die tijd neemt om uitleg te geven. Tijdens bezoek zijn er een aantal klanten binnen gekomen voor onderhoud of herstelling. Wat opviel was ook hier de hulp die werd geboden en vakmanschap. Super
Zeer goede service.
Zeer goede service.
Ook direct geholpen geweest.
We hadden een klein probleempje met de fiets van ons zoontje.
Dikke pluim aan het hele team
Aankoop Aska
Goede uitleg, vlotte levering van onze aankoop van een Aska speed pedelec!
Alles wat ik van een fietswinkel…
Alles wat ik van een fietswinkel verwacht. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Vlotte afspraak kunnen maken. Personeel maakt tijd voor hun klanten. Geven me een goed gevoel.
Top service.
Top service.
Klantvriendelijk en prima informatie bij navraag en feedback over fietsonderhoud
Top!
Zeer vriendelijke en persoonlijke begeleiding.
Goede kwaliteitsfietsen en plaats om deze uit te testen.
Supervriendelijk personeel
Supervriendelijk personeel. Komt afspraken goed na ook wat het wachten betreft.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.