Beyond Active Bewertungen 1.766

TrustScore 2 von 5

1,9

Bluff-sida med bluff produkter och totalt NOLL kundservice. Jag beställde värme västen som inte värmer upp en enda grad! Det är en helt vanlig plastväst! Jag har gjort två försök att kontakta kundtj... Mehr ansehen

Beställde en jacka 22okt, fick orderbekrädtelse direkt. Skickade 14/11 påminnelse att inget kommit. 16/11 mail att leverans på väg 23/11 hade early bird fått varan som kom idag. Tagit alldeles för... Mehr ansehen

Tycker man att 6 veckors leveranstid är rimligt, trots 1-5 dagar utskrivet på hemsidan, då är detta butiken man handlar på. Kontakt med kundservice var långsam och dålig. Produkten var dock till... Mehr ansehen

1. Einkaufen & Mode

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Beyond Active är ett svenskt bolag som erbjuder smarta produkter inom och sport och fritid. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar

1,9

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Beställt fodrade leggings för flera…

Beställt fodrade leggings för flera veckor sedan. Ingen leverans av leggings men har fått en faktura. Har skrivit till kundtjänst via formuläret på hemsidan men de svarar inte. Varning för detta bluff-företag!!!

29. Oktober 2023

Beställde ett par handskar förra…

Beställde ett par handskar förra måndagen med expressleverans och de har inte kommit än, har även försökt kontakta beyonds kundtjänst men de vägrar o svara, detta va sista gången som jag beställer därifrån

16. Oktober 2023

Deras reklamutskick droppar ner i mail…

Deras reklamutskick droppar ner i mail en var och varann dag, jättebra... Inte.

Beställning med "expressfrakt" totalt bortkastat, efter fem dar är paketet ännu inte levererat till fraktbolag. Förstår varför dom gömmer sig bakom anonymt mail formulär på hemsidan. Inget telefonnummer, ingen mailadress. Sista gången iaf vi handlar hos Beyond seriuos..

10. Oktober 2023

Bra kvalitativa produkter

Bra kvalitativa produkter, stämmer överens med storleksbeskrivning, bra priser!

Som minus så valde jag expressfrakt och fick vänta en vecka på paketet så jag rekommenderar inte att betala extra för expresshantering..

8. Oktober 2023

Who's listening

Bought sleep headphones off Amazon. They are fine and have been using them with radio quite happily. But several days ago I used them with phone for early morning meditation on YouTube. Three days later discovered they'd cached half a dozen files which I couldn't open or bin!? All I get is logo and "can't open" Can't bin. Possible one supposes that phone has generated? But doesn't with Sony headset
All very weird

5. September 2023