Na bestelling en betaling 30 blisters (8/blister) hoortoestel batterijen vroeg ik mij af of deze wel op voorraad waren. Nee dus, er was een lange levertijd. Totaal over het hoofd gezien. Zat er dringe... Mehr ansehen
Helaas,helaas ..na enkele jaren trouwe klant te zijn bestelde ik laatste weken enkele blisters met batterijen. Alkaline dat wel maar ook deze moeten het doen. 2 blisters met batterijen gekregen en d... Mehr ansehen
Baterijen besteld die op voorraad zouden zijn. Geen baterijen geleverd. Reageren niet op mails, telefonisch niet bereikbaar. Alleen een chat functie op de site. Niet echt professioneel. Slechte... Mehr ansehen
Well, bestellen en betalen was makkelijk, ontvangen was een ander verhaal, ten nadele van Post NL!!!!!! Niet op Woensdag maar op Donderdag aflevering!!!! Weekend er tussen, maar toch, Knoopcel Cigant,... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Alle batterijen, accu's en laders snel geleverd. Gratis verzonden vanaf € 30,-
Lisztstraat 3, 3144 KL, Maassluis, Niederlande
- www.beterbatterij.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Mijn ervaring met BeterBatterij is…perfect
Mijn ervaring met BeterBatterij is prima.Snelle levering en na een door mij verkeerd geplaatste bestelling werd alles naar volle tevredenheid goed en snel opgelost.
Van mij dus een dikke 10
Slechte levering, geen communicatie.
Heb bijna 2 weken geleden batterijen besteld. Na een week 2 batterijen ontvangen. Rest van de bestelling moet nog steeds komen, ondanks de email die ik reeds vorige week gestuurd heb en waar ook geen reactie op is gekomen. Hier dus beter niet (meer) bestellen. Geen aanrader.
Slechte en onjuiste informatie over levertijden.
Ik heb op 23 mei een bosch fietsaccu besteld die volgens de website binnen enkele dagen geleverd zou worden. Uiteindelijk na navraag een mailtje dat hij pas 29 juni geleverd zou worden. Maar er kwam niets, dus na paar dagen weer informeren en toen zeiden ze dat ik een mail niet gelezen zou hebben, maar zij hadden geen mail gestuurd. Bosch zijn hun slecht informeren en accu zou helemaal niet meer leverbaar zijn volgens Bosch. Werd een alternatief aangeboden van een merk waar ik nog nooit van hard gehoord en die ik niet wilde dus koop ontbonden. Kreeg wel snel geld terug. Toen naar fietsenmaker op de hoek die de bewuste accu binnen 2 dagen binnen voor me had. Weet niet waarom ze tegen me liegen maar ik doe nooit meer zaken bij BeterBatterij.
De website is netjes maar de artikelen komen niet overeen met de getoonde afbeeldingen
De website is netjes, assortiment is goed maar helaas ontvang in het artikel dat is afgebeeld op de website. Na mailcorrespondentie geven ze al reactie dat het gestuurde artikel wel klopt en als ik het niet wil dan mag ik het op eigen kosten retour sturen. Ik snap dat dus niet dat zij een verkeerde afbeelding tonen bij een artikelnummer en mij daarvoor verantwoordelijk houden
Top bedrijf!
Goed assortiment, nette prijzen, vlotte levering en goede service. Een defecte oplaadbare 18650 werd zonder problemen vervangen.
Goede prijzen en service
Goede prijzen en service: een pakje beschadigde batterijen werd binnen een week opnieuw geleverd!
Zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Leveren snel en zijn zeer goed in de prijs.
Vandaag besteld en morgen in huis.