Bestekeus Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is troep uit China, als je het retour wilt zenden komen de kosten voor jezelf, ongeveer 21 euro, plus papieren war erin zit, een heel gedoe, of 30 procent van het aankoop bedrag terug

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na levering van een kapot apparaat moest ik bijna bidden en smeken om een vervangend apparaat geleverd te krijgen. Nadat ik herhaaldelijk dus de servicedesk had gebeld, die mij voorzagen van allerle... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De feiten: Kocht een projector met goede promo prijs op de site met status leverbaar. En betaalde online. Kreeg email met bevestiging en verwachte leveringstermijn. Later een nieuwe mail met de ann... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kocht bij dit bedrijf een airco die niet blijkt te werken. Kan gebeuren. Klantendienst niet bereikbaar: supportformulier, e-mail, telefoon... niemand te bereiken. Dat dit in 2018 nog altijd bestaat... Mehr ansehen

1. Elektronik & Technologie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BesteKeus.nl is een van de eerste internetwinkels van Nederland en Belgie. Sinds 1 januari 2000 heeft het zich bewezen als een betrouwbare partner voor al uw electronica aankopen. BesteKeus.nl heeft vestigingen in Best, Sliedrecht en Meer ( Belgie )

Ungenügend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

stuk en te laat.

Na onze bestelling van een wasmachine bleek het eerst al moeilijk om de machine binnen de beloofde termijn te bezorgen. toen uiteindelijk onze aankoop bij ons in de keuken stond bleek bij het uitpakken dat de hele voorkant van de wasmachine in elkaar gereden was. De chauffeur die hem bezorgde was al gevlucht, en vermoede waarschijnlijk al dat ie kapot was. Meteen gebeld met bestekeus, er werd een nieuwe direct gestuurd. 4 dagen later poging 2, bij het uitpakken zag ook deze eruit alsof een heftruck erdoor heen was gereden. En in eerste instantie wilde de chauffeur de eerste kapotte nieteens meenemen. Dus stonden er twee onbruikbare wasmachines in onze keuken. Gelukkig was de chauffeur nog niet weg, en ook verbijsterd over de hele gang van zaken. Na een telefoontje nam hij beide apparaten mee, en kon ik de bestelling annuleren.

Enige goede wat in dit hele proces op dook was de klantenservice van bestekeus. Een vriendelijke professionele medewerker regelde alles snel en zonder gedoe. Alleen jammer dat de geleverde producten onbruikbaar waren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beloven van alles, maken niks waar.

Ik was opzoek naar een printer en kwam via Tweakers uit bij deze webshop. Mijn eerste indruk van de website was dat hij er erg amateuristisch uit ziet. Alsof de website eind jaren 90 is gemaakt en daarna nooit meer een update heeft gehad. Ik wilde eingelijk al weg klikken maar de prijs was goed en wanneer ik voor 15:00 bestel zou ik hem de volgende dag in huis hebben. Dus ik netjes voor 15:00 besteld. Krijg ik de volgende dag een mailtje dat mijn bestelling 9 DAGEN! later geleverd wordt. En dit was nog maar een schatting. Had dus ook 90 dagen kunnen zijn.

Meld dit dan gelijk, dan annuleer ik mijn bestelling gelijk en kan ik hem dezelfde dag nog ergens anders bestellen. Ik heb dus mijn bestelling moeten annuleren. Nu kwam het wachten op mijn geld. Ik heb hier zelfs nogmaals voor moeten mailen voordat dit bedrijf eindelijk mijn geld had terug gestort. Want dit bedrijf is telefonisch niet bereikbaar!

Kortom nooit meer bij dit soort amateuristische bedrijven bestellen!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Komen beloftes niet na

Een koelkast besteld en gerekend op de vijf dagen levertijd omdat we geen koelkast hadden omdat we pas de woning introkken. Koelkast ontvangen met een grote deuk en met koerier weer teruggestuurd. We moesten weer vijf dagen wachten op de tweede zending. We hebben daardoor niet kunnen etwn in het huis omdat we geen voedsel konden bewaren. Toen kreeg ik een track en trace code van postnl. Ik heb grlijk gebeld of het naar binnen wordt gedragen want de eerste keer was dat wel het geval. JA zeiden ze. Aangekomen werd het niet naar binnen gedragen. Gelukkig heb ik mijn vriend. Zelf had ik het niet kunnen dragen. Dit is dus geen winkel voor mensen die iets met spoed nosig hebben en niet voor alleenstaande vrouwen die geen voldoende kracht hebben om het artikel naar binnen te dragen. Het artikel moest trouwens naar de begane grond.

was ok

It would be perfect, but they didn't have one of 2 articles that i bought.

Ale the rest: very good. They were also very responsive to emails.

Goed!

Bestekeus wat de enige leverancier in Nederland die mij kon leveren wat ik zocht, snelle levering, prima prijs

Ontzettend slechte service

Via Kieskeurig bij Bestekeus terecht gegekomen. Ik wilde graag een Sony camera bestellen die bij Bestekeus binnen 5 dagen geleverd zou worden. De camera besteld ivm met een verjaardag 8 september. 28 aug jl. dus de sony camera besteld . Bevestiging dat de order binnen was gekomen. Er volgde daarna een email met een levertijdsindicatie die als volgt luidde: " Wij verwachten dit product op dinsdag 30 augustus* bij u te kunnen bezorgen, Dit is een indicatieve levertermijn die wij in de meeste gevallen kunnen waarmaken". Ik verwachtte dus uiterlijk 1 september de camera te ontvangen. 2 september nog niks ontvangen en dus gebeld met Bestekeus. Gelukkig nam iemand direct op , maar niet met het gewenste antwoord. De camera zou pas leverbaar zijn over 3 weken. Onacceptabel! Ik moest de camera binnen een week hebben. Gevraagd de order direct te annuleren. De medewerker gaf gelukkig aan dat het geld binnen 3 werkdagen op mijn rekening zou staan (de medewerker begon dus over het terugstorten voordat ik dat zelf deed). Normaliter zou ik dus met 2 of 3 sterren beoordelen, ware het niet dat het geld naar 3 werkdagen nog niet op mijn rekening stond. Toen ik weer probeerde te bellen, namen ze dit keer niet op en liet ik een bericht achter op de voicemail. Geen belletje terug. Ik belde dag daarop nog minimaal 2 keer en was zeer geirriteerd hierdoor dat ze telefonisch niet goed bereikbaar zijn. Per direct gevraagd het geld over te maken en deze morgen op mijn rekening te willlen zijn. Gelukkig mijn geld de volgende dag wel op mijn rekening, maar dit was ook de laatste keer dat ik wat bij Bestekeus wat heb besteld. Hele slechte service. Geen persoonlijke emails , maar alleen "status"berichten en telefonisch niet goed bereikbaar. Ook weinig empathie van de medewerker die ik uiteindelijk aan de lijn kreeeg.

18. September 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wees bewust dat deze (web)winkel niet de beste keus is

Wasdroger hier besteld omdat zij op dat moment de enige waren die dit specifieke model in het assortiment had.
Slechte communicatie, email uitleg en daadwerkelijke uitvoering komen niet overeen. Beloofde levertijd wordt (zonder bericht) niet nagekomen. Chauffeurs zeer ongeïnteresseerd, onkundig en niet behulpzaam. Water gelekt over drie verdiepingen, niet nadenken wat ze aan het doen zijn, fout informeren over het aftekenen voor de levering om weer snel weg te zijn.
Gelukkig laminaat en houten trappenhuis, maar met vloerbedekking was dit een schadepost geweest. Op een uitgebreide email met al deze bevindingen naar de klantenservice krijgt men totaal geen reactie.

Pluspunten:
+ assortiment

Minpunten:
- slechte communicatie
- zeer klant onvriendelijk
- onkundige vervoerder
- geen reactie op klacht
- afgesproken levertijd
- slechte (geen) service

13. September 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bewuste misleiding of chaos ?

De feiten:
Kocht een projector met goede promo prijs op de site met status leverbaar. En betaalde online. Kreeg email met bevestiging en verwachte leveringstermijn. Later een nieuwe mail met de annulering . Het product zou niet meer leverbaar zijn, maar is duidelijk nog op de markt en leverbaar bij concurrenten. Communicatie met Bestekeus kan alleen via Email, als je telefonisch contact wil na verkoop kan het via betaalnummer.
Nu nog zien hoe snel ze zullen terug betalen ?

7. September 2016

Levering zoals beloofd!

Gisteren een broodbakmachine besteld (ruim € 30,- voordeliger!!)
Betalen gaat makkelijk met IDEAL en de levering gaat even snel!
Eerste indruk is dus helemaal perfect!

1. Juli 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede levering, goed contact, goed product

Een soepmaker bij ze besteld. Hij was daar het goedkoopst van alle online winkels te vinden. Twijfel sloeg toe, toen ik zag dat na mijn bestelling de prijs ineens met 45,- verhoogd was en de levertijd verlengt met een week. Een mail gestuurd naar de klantenservice. Kreeg direct dezelfde dag nog een mail terug met de melding dat ik hem morgen zou ontvangen. En inderdaad. De volgende dag netjes geleverd, mooi apparaat, gloednieuw. Geweldige service. En voor mij nog heel goedkoop ook. Bedankt👍

18. Juni 2016

Schandalig slechte service!

Toen ik eerst telefonisch en later per e-mail vroeg of ik als consumentenkoper een PC monitor van ruim 600 euro binnen twee weken in de originele verpakking zou mogen terugzenden als deze onverwachts niet beviel, kreeg ik botweg te horen dat dat niet zou kunnen. Ook niet nadat ik er op wees dat dat een wettelijk recht is en ook is voorgeschreven door het keurmerk dat ze hanteren. Echt schandalig!! Dus bestel daar niets.
Toen maar - hoewel dat duurder was - via Bol.com en Centralpoint.nl besteld die dat retourrecht nadrukkelijk op hun site etaleren. De monitor werd de volgende dag afgeleverd (en bevalt iutstekend).

18. Mai 2016

Chaos of fraude ?

Op 26 april 2016 voorradige diepvries gekocht en betaald. Levering was voorzien op 30 april 2016. Levering ging niet door en verder geen nieuws, sms of mail. Na herhaaldelijke telefoons en mails nog steeds geen
teken van leven op 13 mei 2016 !!!

13. Mai 2016

GOEDKOOP SNEL=BESTEKEUS

Ik heb een familie van 5

3 kinderen een vrouw en ik

Het was tijd voor een upgrade naar betere tandenborstels en ik kwam uit bij bestekeus en nu wil ik niet anders ik heb ondertussen een nieuwe laptop gekocht een wasmachine en een toetsenbord en het is gewoon perfect aangekomen ook super snel

Goed gedaan bestekeus

9. März 2016

SNEL GELEVERD! GOEDKOOP!

Ik had laatst een tv gekocht van Panasonic en natuurlijk was hij bij bestekeus heel goedkoop en hij was de volgende dag al in huis

Bestekeus! Tot de volgende keer!

9. März 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Q Acoustics gekocht voor zeer gunstige prijs, maar later geleverd dan beloofd.

Q Acoustics 3050 gekocht voor zeer gunstige prijs. Ik had gevraagd wat deze luidsprekers moesten kosten in walnut color, omdat ik deze niet had zien staan op hun site. Per e-mail kreeg ik bericht dat men ze voor € 299 (per stuk) kon aanbieden. Toen ik ze gelijk zou bestellen was de prijs op hun site ineens veel hoger! Ik heb ze daarom via de e-mail besteld, maar kreeg maar nooit een reactie. Toen ik vroeg of men mij een bestelbevestiging wilde sturen, kreeg ik deze ineens na 5 minuten. Men bood netjes excuus aan dat mijn bestelling wat verlaat was vanwege carneval, en men ze moest bestellen. Plotseling na ongeveer een week stond de pakketpost ineens voor de deur met de luidsprekers! Fijn dat het nadien toch nog redelijk snel is gegaan. Wel had ik verwacht dat men vooraf even de barcode had doorgeven van het pakket. Toevallig waren we thuis. Het zou beter zijn om de code vooraf even door te geven lijkt me. Afijn, de speakers zijn keurig afgeleverd door Postnl. Ik ben er in elk geval blij mee.

25. Februar 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede prijs, prima levering en goed geholpen

Bestekeus.nl had een scherpe prijs voor de wasmachine en wasdroger die ik zocht. Na het bestellen, waarbij ik indicatie kreeg van de aflevertijd heb ik even contact met ze gezocht om te vragen wanneer de levering ongeveer verwacht werd. Omdat mijn droger nog niet op voorraad was, werd de indicatie van donderdag, aangepast naar de maandag.

De telefonische bereikbaarheid was niet helemaal goed. Hun computersysteem staat pas wat laat aan en het doorschakelen naar de juiste personen gaat ook niet altijd goed. Tenminste...in de ochtend had ik daar last van. Toen ik na de lunch belde, ben ik prima geholpen en later teruggebeld omdat ze de leverancier nog moesten bellen.

Vervolgens heb ik maandag een mail gekregen waarin ik mijn leverdatum kon aangeven en is de levering netjes gebracht op de door mij aangegeven dag.

Het enige minpunt wat ik kon vinden was dat de voorraadstatus dus niet altijd 100% correct is. De afhandeling van de order was verder prima en ik ben tevreden met mijn nieuwe apparatuur. :-)

1. Februar 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr