Banner for BergHOFF Belgium

BergHOFF Belgium Bewertungen 142

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestelling en levering 2x REISBEKER LEO voor ong. 50 €, is vlot verlopen. Het enige waaraan ik me 'n beetje geërgerd heb is ... daartoe méér dan 10 mails ontvangen te hebben ... Zou dat zo verlo... Mehr ansehen

1. Haushaltswaren-Großhändler

Über BergHOFF Belgium

Vom Unternehmen geschrieben

BergHOFF Belgium

BergHOFF Belgium staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige kookproducten die zowel functioneel als stijlvol zijn. Wij brengen keukengerei dat het koken eenvoudiger, efficiënter en plezieriger maakt voor iedereen.

Met een passie voor design en duurzaamheid werken wij dagelijks aan producten die beantwoorden aan de noden van zowel hobbykoks als professionals. Elk artikel in ons assortiment is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail, kwaliteit en gebruiksgemak.

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We streven naar uitstekende service en ondersteunen onze klanten bij elke stap — van aankoop tot dagelijks gebruik. Ontdek waarom duizenden tevreden klanten vertrouwen op BergHOFF Belgium.

Bezoek onze website voor meer informatie over onze producten, promoties en inspiratie voor jouw keuken.

Bezoek onze website

Meer dan koken

Vom Unternehmen geschrieben

...een beleving met BergHOFF
🍃 Meer dan 30 jaar ervaring in kookgerei van topkwaliteit 🍃 Innovatief en stijlvol design voor elke keuken 🍃 Duurzame materialen en energiezuinige producten 🍃 PFAS-vrije antikleeflagen 🍃 Geschikt voor zowel hobbykoks als professionals 🍃 Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding 🍃 Duidelijke duurzaamheidsstrategie 🍃 Klantgerichte service en snelle ondersteuning 🍃 Gratis geschenk vanaf €30 en gratis levering vanaf €50 in de Benelux 🍃 Duidelijke garantievoorwaarden en betrouwbare aftersales 🍃 Wereldwijde erkenning en loyale klantenbasis

Persoonlijke klantenservice

Klantcontact

Klantcontact

BergHOFF Belgium

BergHOFF definieert, ontwerpt en levert al meer dan 30 jaar kookgerei en keukengerei van hoge kwaliteit.

Vertrouwd door een loyaal en groeiend klantenbestand — variërend van beginnende koks tot professionals — zorgt BergHOFF voor consistente uitmuntendheid in prestaties en productkwaliteit.

Als onderdeel van onze toewijding aan het leveren van topkwaliteit producten en klantenservice, introduceren we met trots onze garantiestrategie, in lijn met de visie van BergHOFF.

Wij staan achter onze producten en bieden een garantie tegen fabricage- en materiaalfouten vanaf de aankoopdatum.
Raadpleeg steeds de handleiding van het product voor een correct gebruik.

Heb je opmerkingen of een probleem?
Mail ons en we helpen je heel graag verder:

Mail ons

🎉 Dubbel voordeel voor jou!

🎁 Gratis geschenk v.a. €30 🚚 Gratis levering v.a. €50 in Benelux!

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

142 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voor de kerst voor mijn dochter een…

Voor de kerst voor mijn dochter een pannetje gekocht van Berghoff stone. Na 4 maanden begon de coating los te laten, vervolgens een beroep gedaan op de garantie maar nee dit viel onder normale slijtage. Na 4 maanden normaal gebruik kan dit mijns inziens niet.
Kortom het pannetje kwam niet voor garantie in aanmerking.
Conclusie slechte kwaliteit van Berghoff en nog slechtere service.
Mijn advies schaf geen pannen aan van Berghoff.

1. Mai 2026

Dag Bert,

Bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met ons te delen. Wij betreuren het oprecht dat u niet tevreden bent over uw aankoop en onze service.

Deze case is bij ons inderdaad bekend. Na ontvangst van de door u aangeleverde foto’s hebben wij deze onmiddellijk laten beoordelen door onze interne dienst. Daarbij werd vastgesteld dat de coating aan de onderzijde van het pannetje gedeeltelijk beschadigd was en op bepaalde plaatsen was losgekomen.

Het betreft hier een hoogwaardige coating waarbij rekening dient gehouden te worden met verschillende gebruiksfactoren, zoals onder andere gebruik in de vaatwasser, het vermijden van slepen over een oneffen oppervlak en het vermijden van schuurmiddelen en te hoge hittestanden. Wanneer deze coating beschadigd raakt, is dit helaas permanent. Deze richtlijnen worden eveneens vermeld in de bijgeleverde handleiding en onderhoudsinstructies.

Hoewel dergelijke schade niet onder de garantievoorwaarden valt, nemen wij elke melding ernstig en proberen wij steeds een gepaste oplossing of tegemoetkoming aan te bieden. Daarom hebben wij u, uitzonderlijk en uit goodwill, een nieuw kookpotje aangeboden met een zeer mooie korting.

U hebt ons laten weten dat u dit voorstel niet wenste te aanvaarden en stelde vervolgens zelf een hogere korting voor, die voor ons helaas niet haalbaar was. U hebt ons daarna gemeld een negatieve review online te plaatsen. Wij blijven ervan overtuigd dat ons aanbod een correcte en genereuze tegemoetkoming was, zeker gezien de vastgestelde schade buiten de garantievoorwaarden valt.

Wij vinden het jammer dat deze situatie uiteindelijk heeft geleid tot deze negatieve review, temeer omdat wij oprecht hebben geprobeerd om samen tot een redelijke oplossing te komen.

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre retour !
Nous sommes ravis d’apprendre que vous avez apprécié la rapidité de notre livraison.

À très bientôt !

L'équipe BergHOFF Belgium.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer snelle levering van een…

Zeer snelle levering van een gepersonaliseerde keukenhulp. Dankje

26. April 2026

Dag Axelle,

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊
Fijn om te horen dat uw gepersonaliseerde keukenhulp zo snel geleverd werd en naar wens is. We waarderen uw vertrouwen in BergHOFF enorm en wensen u er veel plezier mee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vlugge levering en perfect in orde

Vlugge levering en perfect in orde . Degelijk materiaal

29. April 2026

Dag Robert,

Hartelijk dank voor uw fijne review! 😊
Wat leuk om te horen dat alles snel geleverd werd en perfect in orde was. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Plakkers op de vooraadpotten gaan er…

Plakkers op de vooraadpotten gaan er niet af zonder ze te beschadigen.
Als je dit meld doen ze niets te compensatie en zit jij met beschadigde potten,zonde van je geld. Service na levering is triestig

6. Mai 2026

Dag Tine,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen. Het dossier is bij ons zeker bekend en werd reeds samen met u bekeken.

De BergHOFF voorraadpotten zijn voorzien van een productsticker die normaal gezien voorzichtig en eenvoudig verwijderd kan worden. We begrijpen uiteraard dat dit vervelend is wanneer dit niet vlot lukt.

Op basis van de foto’s en informatie die wij ontvingen, stellen wij vast dat de voorraadpotten beschadigd geraakt zijn tijdens het verwijderen van de stickers. Omdat wij niet kunnen nagaan welke producten of hulpmiddelen hiervoor gebruikt werden, kunnen wij voor de aangebrachte schade helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Om u toch verder te helpen, hebben wij u eerder reeds enkele tips bezorgd om stickers veilig te verwijderen zonder het oppervlak te beschadigen.

Wij vinden het jammer dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed en hopen op uw begrip hierin.

Kwaliteitsvolle, mooie producten

De webshop werkt beter op een laptop dan op een smartphone maar geeft een duidelijk zicht op het aanbod en voldoende uitleg over de producten.
Snelle levering.
De kwaliteitsvolle producten overstijgen de verwachting!

16. April 2026

Dag Elke,

Bedankt voor je fijne en uitgebreide feedback!

We zijn blij te horen dat je tevreden bent over ons assortiment, de productinformatie, de snelle levering en vooral de kwaliteit van onze producten. Dat betekent veel voor ons.

Dank je ook voor je opmerking over het gebruik op een smartphone. Wij nemen dit zeker mee.

Mechanische deksels en silliconenring

Hele goede service van Niki Loos,die 2 mechanische deksels enb2 siliconen afdichtingsring. Vandaag geleverd gekregen en ze zijn perfect en Niki heeft alles geregeld. Fijne communicatie en hulp van haar gehad en fijn email contact. Ze verdient echt 5 sterren

30. April 2026

Dag Martin,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden!

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met de mechanische deksels en siliconen afdichtingsringen. We geven je complimenten met veel plezier aan haar door.

Geweldig dat je de communicatie en service als positief hebt ervaren, daar doen we het voor!

Prima service

Prima service

15. April 2026

Dag Ingrid,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze service als prima heeft ervaren—daar doen we het voor 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit voor veel te veel geld!

Een driekwart jaar geleden een Berghoff koekenpan gekocht, ik dacht goede kwaliteit te kopen en ze zijn dan ook best prijzig. Na een aanteal keer gebruiken brak ineens de steel tijdens het koken doormidden, levensgevaarlijk!
Gemaild met Berghoff hoe dit kan bij een kwaliteits pan!
Foto's gestuurd en hoewel er aan de onderkant van de pan duidelijk hun naam ingegraveerd was nemen ze geen enkel verantwoordelijkheid voor dit mankement.
Het enige waar ze op blijven hameren is het aankoopbewijs, die ik na driekwart jaar niet meer kon terug vinden.
Volgens mij heeft kwaliteit niets te maken met aankoopbewijzen.
Uiteindelijk komen ze met de oplossing een nieuwe steel te kopen maar moet hem wel betalen incl verzendkosten! Al met aal gaat het om een bedrag van ongeveer 15,00 euro, waar ze dan zoo moeilijk over de doen. Voor mij een bewijs dat het slechte kwaliteits pannen zijn en nog erger bar slechte service. Zolang de pannen het doen doen ze het maar als er iets mee is. Verwijzen ze alleen maar de aankoopbewijzen en sturen ze je voor de garantie terug naar de winkel waar je het gekocht hebt. Berghoff zelf, degene die de garantie geeft op hun pannen, nemen totaal geen verantwoordelijk en geven uiteindelijk ook geen garantie. Berghoffpannen hebben wellicht de naam goede pannen te zijn maar ze zijn echt niets beter dan een goede pan van de Action.
Niet doen dus je betaald veel te veel voor de naam Berghoff, maar als er iets mee is zijn ze niet thuis! En doen ze echt heel moeilijk voor een bedrag van 15,00 Euro!

27. April 2026

Beste A.Beuker,

Wat jammer om dit te lezen en spijtig om deze review te krijgen. Wij hebben dit dan ook onmiddellijk intern nagekeken voor u. Helaas is deze case niet bij ons bekend en hebben wij ook geen eerdere communicatie kunnen vinden. U mag dan ook contact opnemen met onze klantendienst via het mailadres belgium@berghoff.be Wij kunnen dit dan samen met u even bekijken en samen met u een gepaste oplossing zoeken.

Do not recommend

Do not recommend! It does not work properly in induction hob. I bought 2 pans and both present the Same problem since the First use. They work only in one out of 4 burners in my induction hob and with malfunction, blinking error. The warranty (disclaimed as 2 years) and customer support are not helpful. Besides this, which is the main problem, the liquids or food inside the pan moves to the edges so It is not possible to keep this in the middle without burning (e.g. to fry a steak) even in low heat.

31. Januar 2026

Dear Mariana,

Thank you for your message.

We would like to confirm that your case is indeed known to us. Please be assured that we take every notification very seriously and always handle each case individually. No report remains unattended or unanswered.

In your message, you mentioned that two of your pans do not make proper contact with your cooktop, and you kindly provided us with photos. We have immediately reviewed your case internally.

First of all, we can assure you that all of our cookware is suitable for induction. In order to further investigate your specific situation, we promptly offered to provide you with a free return label so that we could have the two items tested internally. Naturally, this service would be completely free of charge.

We therefore regret to see that you chose to leave a negative review and prefer not to make use of the solution we proposed. As a result, we have not yet had the opportunity to examine the items and offer you an appropriate resolution based on our findings.

We remain at your disposal should you reconsider our offer, and we would be more than happy to assist you further.

Kind regards,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Degelijke kookpot

Degelijke kookpot en goede levering. Werkt op inductievuur

28. März 2026

Dag Ronny,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de kookpot en de levering, en dat deze goed werkt op inductie. Daar doen we het voor 😊

Veel kookplezier gewenst!

Team BergHOFF

Aucun suivi

Aucun suivi, après 1 semaine d'un mail de GLS qu'ils ont eu la demande de livrer le colis, plus rien qui suit...
J'espère que je vais recevoir ma commande ? ??
Je comprends qu'il y avait la semaine de pâques, et sans doute des congés, mais un petit mail du vendeur ou un suivi de la commande serait sympa...
Tant que je suis content des produits Berghoff achetés ailleurs, tant qu'acheter sur le site est inquiétant et malheureux....

29. März 2026

Bonjour Dirk,

Nous sommes sincèrement désolés de lire votre avis négatif.

À ce jour, nous n’avons malheureusement reçu aucune communication ou demande de votre part concernant ce problème. Il est regrettable pour nous, en tant que BergHOFF, de recevoir un avis négatif malgré tout le soin que nous apportons à l’emballage et à l’expédition de nos articles.

Dès qu’un colis quitte notre entrepôt, un e-mail de GLS avec le numéro de suivi correspondant est automatiquement envoyé, afin que vous puissiez suivre votre livraison à tout moment.

C’est pourquoi nous vous invitons à prendre contact directement avec nous. Cela nous permettra d’examiner la situation en détail et de vous proposer, ensemble, une solution adaptée.

Notre service clientèle se tient bien entendu à votre disposition.

Mail: belgium@berghoff.be

Cordialement,
L’équipe BergHOFF

Goede service… steeds correct

Goede service… steeds correct

28. März 2026

Dag Ils,

Bedankt voor uw fijne woorden! 😊
Het doet ons veel plezier te horen dat u onze service als correct ervaart. We blijven ons elke dag inzetten om dit niveau te behouden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

zeer tevreden met mijn pannen

zeer tevreden met mijn pannen, ik ga er in de toekomst nog meer aankopen doen bij BergHOFF.

26. März 2026

Dag Jennifer,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review!

Het is altijd heel fijn om te lezen dat onze klanten tevreden zijn.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

SAV très décevant

J’ai acheté une poêle antiadhérente BergHOFF en avril 2025. Moins d’un an plus tard, le revêtement accroche fortement malgré une utilisation normale.
Le point le plus décevant reste le service client : malgré plusieurs démarches, je n’ai pas réussi à faire appliquer la garantie de 5 ans.
Au vu du prix, je m’attendais à un produit plus durable et à un meilleur suivi.
Mon expérience est donc négative.

7. April 2026

Cher Hugo,

Merci pour votre message. Nous sommes désolés d’apprendre que votre expérience n’a pas été à la hauteur de vos attentes.

Cependant, nous ne retrouvons aucune trace de communication ou de demande antérieure concernant votre dossier. Nous vous invitons donc à nous contacter directement à l’adresse belgium@berghoff.be, afin que nous puissions examiner la situation ensemble et trouver une solution appropriée.

Nous souhaitons également préciser que les poêles antiadhérentes nécessitent une attention particulière en matière d’utilisation et d’entretien. Cela diffère notamment des produits en acier inoxydable. Les consignes d’utilisation sont clairement expliquées dans la notice fournie avec le produit. Vous pouvez également consulter nos conditions de garantie sur le site de BergHOFF Belgium.

N’hésitez pas à nous envoyer un e-mail — nous serons ravis de vous aider davantage.

Cordialement,
L’équipe BergHOFF Belgium

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Me vrouw is ontzettend blij met deze…

Me vrouw is ontzettend blij met deze potten echt super om deze luchtdicht af te sluiten we hebben nu 2 sets gekocht echt een top product.
En super snel en goed leverd.

21. März 2026

Dag Willem,

Bedankt voor de fijne review! 😊
Wat leuk om te horen dat uw vrouw zo blij is met de potten en dat ze goed luchtdicht afsluiten. Geweldig dat jullie zelfs al een tweede set hebben aangeschaft!

Ook fijn dat de levering naar wens was. Veel plezier ermee en bedankt voor het vertrouwen in ons product!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leo pannenset met antikleef Ik gebruik sinds een aantal weken de…

Ik gebruik sinds een aantal weken de Leo pannenset met antikleef en ben voorlopig heel tevreden. Omdat ze heel licht zijn(allu) hebben ze snel de gewenste temperatuur en zijn ze gemakkelijk te hanteren. Dankzij de antikleeflaag is het risico op aanbranding bijna nihil. Klein minpuntje voor mij zijn de grote handvatten bij stockage in mijn keuken. Door de handleiding ivm onderhoud te volgen zouden de pannen toch een paar jaartjes moeten meegaan.

20. März 2026

Dag Tinne,

Wat een leuke review! Heel fijn, dankjewel. Het BergHOFF Belgium team.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een pan gekocht ( witte uitvoering/…

Een pan gekocht ( witte uitvoering/ goed voor inductie), na een maand of twee, drie, goed voor de vuilbak is.
Ik merkte dat de pan bol staat, waardoor warmte slecht wordt verdeeld. de bodem is veel te dun en na enige tijd vervormt. Rommel! NB de pan stond al bol toen ik ze kocht, omdat de boter naar de zijkanten liep en niet in de binnen cirkel bleef ( ca 10-12 cm).

25. Februar 2026

Dag Peter,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons oprecht te vernemen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij betreuren deze negatieve review ten zeerste.

Bij ons staat klanttevredenheid altijd centraal en wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten steeds tevreden zijn. Uw ervaring is dan ook niet wat wij nastreven, en dat nemen wij zeer ernstig.

Wij willen u graag reeds informeren dat vervorming of kromtrekken van het materiaal in de meeste gevallen wordt veroorzaakt door gebruik op een te hoge hittestand. Zoals ook vermeld staat in de bijgeleverde gebruikshandleiding – en algemeen aanbevolen wordt bij antikleefpannen – dienen deze gebruikt te worden op een lage tot middelhoge hittestand. Wanneer een pan wordt blootgesteld aan te hoge temperaturen, kan de reactie van het materiaal inderdaad leiden tot vervorming of kromtrekken.

Dat neemt uiteraard niet weg dat wij dit graag samen met u willen bekijken. Wij nodigen u dan ook uit om contact op te nemen met onze klantendienst. Zij helpen u met plezier verder en bekijken graag samen met u wat er precies is gebeurd en hoe we dit correct kunnen oplossen.

Alvast bedankt om ons hiervan op de hoogte te brengen.

Het mailadres is belgium@berghoff.be

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering van eerste klas…

Snelle levering van eerste klas keukengerei. Messen zijn mooi en heel scherp.

7. Februar 2026

Dag Geert,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van het keukengerei. Geweldig dat de messen in de smaak vallen en goed scherp zijn – daar doen we het voor!

Veel kookplezier gewenst en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. 😊

Het BergHOFF Belgium team.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr