Hyggeligt sted, god mad og fantastisk betjening. Er kommet her igennem flere år og har altid været meget tilfreds. Nick, Line og Mathilde
Das sagen Bewerter
Vi havde bestilt tun-sandwich og pasta carbonara. Tun-salatten var så fed og vammel, at den simpelthen ikke kunne spises. Hele sandwichen minus 2 bidder blev efterladt. Cabonaraen indholdt 4-5 styk... Mehr ansehen
Altid høflig betjening, dejlig mad og gode priser.
Bella Milano Café & Restaursnt er et skønt sted med lækker mad. Alle råvarerne er frisk og velsmagende, og personalet er venlig. Et besøg værd!😍
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Bella Milano Café & Restaurant i Skovlunde finder du autentiske italienske pizzaer, pastaretter, kødretter, ægte italiensk kaffe og meget mere, tilberedt med kærlighed og lækre ingredienser. Kom og oplev en smagsrejse til Italien lige her i hjertet af Skovlunde.
Kontaktinformationen
Bybjergvej 4e, 2740, Skovlunde, Dänemark
- info@bellamilano.dk
- www.bellamilano.dk
En helt fantastisk oplevelse!
En helt fantastisk oplevelse!
Maden var simpelthen i topklasse – hver eneste ret var fyldt med smag, friske råvarer og tydelig kærlighed til det italienske køkken. Man kunne virkelig mærke kvaliteten i både pastaen og de øvrige retter.
Stemningen i restauranten var lige så imponerende som maden. Utrolig hyggelig, varm og autentisk italiensk atmosfære, hvor man straks føler sig velkommen og godt tilpas.
Et sted jeg varmt kan anbefale, og som jeg helt sikkert vender tilbage til!
Altid høflig betjening
Altid høflig betjening, dejlig mad og gode priser.
Værd at besøge
Arrogant ejer. Gode pizzaer
De laver gode pizzaer i Skovlunde området. Ejeren er nogengange arrogant. Medarbejderne er søde
Skøn Cappuccino og rigtig god…
Skøn Cappuccino og rigtig god kokoskage! Betjeningen var også i top!
Fantastisch restaurant
Ze hadden mij de verkeerde pizza gegeven maar hadden het heel goed opgelost en waren erg vriendelijk!
God pizza og god service mere kan man…
God pizza og god service mere kan man ikke bede om.
Perfekt
Det smager sindssygt godt meget søde folk og god service
Har været en fast kunde de sidste 5 år
Har været en fast kunde de sidste 5 år, og det skuffer sku aldrig. Min famille elsker det også når jeg køber mad med hjem til dem.
Jeg kommer her en gang om ugen og er…
Jeg kommer her en gang om ugen og er altid virkelig imponeret over hvor gode deres pizzaer er
Kommer her tit og det er altid top…
Kommer her tit og det er altid top kvalitet og god service. Maden er helt fantastisk kan klart anbefales!
Jeg kommer en gang om ugen og det…
Jeg kommer en gang om ugen og det skuffer aldrig. Man kan altid regne med samme top kvalitets mad og det smager bare super lækkert
Et super godt sted
Et super godt sted. Dejlig mad og søde medarbejder.
Uden tvivl den bedste i Skovlunde
Absolut den BEDSTE lokale pizzaria, renlige medarbejdere og sindsyg god service! Deres pizzaer er vores go to i familien :)
Kan helt klart anbefales.
Desværre rigtig vammelt mad 😞
Cabonaraen indholdt 4-5 stykker slasket bacon og hele pastaen lå og flød i rigtig meget snask, så det var også ret kvalmende.
Vil alligevel give restauranten 1 stjerne for venlig betjening, men det er helt sikkert, at vi ikke kommer der igen 😒
Bella Milano Café & Restaursnt er et…
Det er et god sted at komme og købe…
Det er et god sted at komme og købe pizza, jeg synes det er god betjening man få på dette sted.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service, dårligt mad. Og lang ventetid
Fantastisk sted at spise
Fantastisk sted at spise, personalet var Mega søde.

Antwort von Bella Milano Café & Restaurant
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.